Do kolika kdo muze, ja bych potreboval bejt tak v 14 hod doma, ale opradu, ne jako minule kdyby to bylo od rana, klidne muzu nekde bejt po 8, 8:30 tak pro me super!!
Offik beru jakejkoliv kdekoliv
Upravil petrguss dne 17.05.2014 09:26
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tak v neděli jsem aut :-(
Čeká mě autogen Cočko a vazelina :-(
Právě jsem si vyzvedl nové kontejnery z první republiky Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Macek01 napsal:
Jak jako s ADV do offiku blazni? no to asi sme no
Ono to vypadá že se drži v jedné lokalitě s epicentrem u Polní ul. Sousede
Kluci.Jakej matroš mám použít na upgrade bočního stojánku?
od šroubu dolü to musim předělat.
nerad bych aby se ohnul pa padla mi brambora na zem.
Napadlo mě použít něco jako je vyrobena tyčka k panence-heveru.je to tvrdy zas jak to ohnout??? Dik zmar
Vydrž na toho Lubina, seženu origo nebo a pokud vyrobit, tak mame Honzika Cajze ten umi vsechno a i vymyslet a to by bylo za lahvinku Tulamurky.
Ty kráso svět je malinkej ... Honza my dělá taky přípravky apod... Tom
Maarty stojánek rozřízneš dovnitř strčíš kulatinu, svrtáš to na jedné straně, na druhé zavaříš a máš ho stavitelnej na počet otvorů - kolik si jich uděláš )
TomR1 napsal:
Maarty stojánek rozřízneš dovnitř strčíš kulatinu, svrtáš to na jedné straně, na druhé zavaříš a máš ho stavitelnej na počet otvorů - kolik si jich uděláš )
Tom
No to je nápad dík
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Pánové byl jsem se psem a našel jsem krásný místo s prudkýma výjezdama, fakt paráda...je to trošku menší jen takovej kopeček za vsí, spíš jakoby na menší motorky, ale jinank super jen tak lehce potrénovat kopečky....
TomR1 napsal:
Pánové byl jsem se psem a našel jsem krásný místo s prudkýma výjezdama, fakt paráda...je to trošku menší jen takovej kopeček za vsí, spíš jakoby na menší motorky, ale jinank super jen tak lehce potrénovat kopečky....
Tom
To můžem zajet do Vranovic na krosovou trať,tam jsou taky pěkný kopečky na výjezdy! Martin už je vijížděl.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
TomR1 napsal:
Tom
To můžem zajet do Vranovic na krosovou trať,tam jsou taky pěkný kopečky na výjezdy! Martin už je vijížděl.
Ale jedině za sucha,jsem zapoměl podotknout!!!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
petrguss napsal:
Do kolika kdo muze, ja bych potreboval bejt tak v 14 hod doma, ale opradu, ne jako minule kdyby to bylo od rana, klidne muzu nekde bejt po 8, 8:30 tak pro me super!!
Offik beru jakejkoliv kdekoliv
Jestli je v okolí Plzně takové počasí jako tady,tak to asi nedáme tu trasu,co jsem měl na mysli. Tam by jsme na mokru asi nevyjeli.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Vyhled pocasi opravdu vypada osklive, takze ja na to prdim a vezmu deti do aquaparku, aspon si nasbiram body :-))
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
Jak jako s ADV do offiku blazni? no to asi sme no
Ono to vypadá že se drži v jedné lokalitě s epicentrem u Polní ul. Sousede
Kluci.Jakej matroš mám použít na upgrade bočního stojánku?
od šroubu dolü to musim předělat.
nerad bych aby se ohnul pa padla mi brambora na zem.
Napadlo mě použít něco jako je vyrobena tyčka k panence-heveru.je to tvrdy zas jak to ohnout??? Dik zmar
Vydrž na toho Lubina, seženu origo nebo a pokud vyrobit, tak mame Honzika Cajze ten umi vsechno a i vymyslet a to by bylo za lahvinku Tulamurky.
Ty kráso svět je malinkej ... Honza my dělá taky přípravky apod...
Honzik je supr kluk a pry se tu taky stavi na grilco :-)
Chlapi to je pocasi co :-(, sem uz i nudou uklidil a vytrel v garazi , ale pristi tejden vypada spickove.