Našel jsem novou trasu podél Berounky po pravé straně po proudu. Začíná to v darový u přívozu,kousek jsem jel s Martinem ale ta trasa podle mapy vede až daleko dál.
Konec by mohl být u Libštejna. To by mohla být dobrá trasa,ale neznám ji celou. Mám mapu v telfonu pro offline použití. Je podrobná pro pěší trasy. Když by nepršelo,mohli by jsme to tam prozkoumat a příště vyrazit ve větším počtu. Kameru bych samozřejmě vzal sebou.
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
petrguss napsal:
já jsem pro, ráno moudřejšího večera, jinak jel bych tak na 8:30, 9:00 start, abych stihl to co mám na neděli naplánováno... jako jestli bude fakt hnus jako, že asi jo, tak na to taky prdím.
A doufám, že všichni budete moct příští neděli, to snad bude lepší počas, Martin bude mít svařený kontejnery, Macek bude zdravej, Milan bude mít přezuto, Tomáš snad opraví všechny bajky co potřebuje, Strogas doléčí žebra, Kali vyladí kameru, Roman dodělá ty baráky za Prahou, Michal s Hugitkou budou mít natrénováno z TT Travel Event, já už snad nebudu mít děravý boty a všichni budeme zas o tejden vyspělejší a líp nám to pojede
To si složil sám,nebo ti někdo pomáhal?Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
petrguss napsal:
já jsem pro, ráno moudřejšího večera, jinak jel bych tak na 8:30, 9:00 start, abych stihl to co mám na neděli naplánováno... jako jestli bude fakt hnus jako, že asi jo, tak na to taky prdím.
A doufám, že všichni budete moct příští neděli, to snad bude lepší počas, Martin bude mít svařený kontejnery, Macek bude zdravej, Milan bude mít přezuto, Tomáš snad opraví všechny bajky co potřebuje, Strogas doléčí žebra, Kali vyladí kameru, Roman dodělá ty baráky za Prahou, Michal s Hugitkou budou mít natrénováno z TT Travel Event, já už snad nebudu mít děravý boty a všichni budeme zas o tejden vyspělejší a líp nám to pojede
To si složil sám,nebo ti někdo pomáhal?
Petr to má zmáklé z práce
Příští víkend jedu za každého nečasí Piju a kouřím za West UPS Bohemia
já už na tuhle trasu taky koukal a pak na konci téhle trasy vás vezmu na vyhlídku na liblínskou Havlovu skálu (výhled na berounku), možná někdo zná, dá se zajet s moto až na vyhlídku... Jsem pro tuhle trasu, ta by nemusela být na dloho. Taky mě napadlo, že bych ráno šel makat to co potřebuju na baráku udělat a mohli by jsme jet na chvíli na odpoledne, třeba tohle zkusit projet... hm?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
já už na tuhle trasu taky koukal a pak na konci téhle trasy vás vezmu na vyhlídku na liblínskou Havlovu skálu (výhled na berounku), možná někdo zná, dá se zajet s moto až na vyhlídku... Jsem pro tuhle trasu, ta by nemusela být na dloho. Taky mě napadlo, že bych ráno šel makat to co potřebuju na baráku udělat a mohli by jsme jet na chvíli na odpoledne, třeba tohle zkusit projet... hm?
Může být. Jsem pro. Ráno si napíšem na telefon,to bude rychlejší.
A teď mně napadla ještě jedna trasa,která je na konci téhle. Je to Kapkův mlýn a směr berounka k Bohům. Je to podobné jako Javornice,akorát trochu drsnější cesta. Jel jsem to jednou na kole a bylo to hustý!!!! Úplně mně mrazí v zádech když si na to vzpomenu!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Macek01 napsal:
Chlapi to je pocasi co :-(, sem uz i nudou uklidil a vytrel v garazi , ale pristi tejden vypada spickove.
perfektní,když jsi rozcvičenej,tak se můžeš přemístit ke mě..............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
jééé a teď mě napadlo, že z Bohů by to mělo jít dát okolo hradu Krašov až skoro do toho Zvíkovce a jsem zas u Javornice, to by bylo asi tak 20 - 30 km prakticky téměř nepřetržitýho offu , jen ty cesty pořádně najít a neztratit se Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
jééé a teď mě napadlo, že z Bohů by to mělo jít dát okolo hradu Krašov až skoro do toho Zvíkovce a jsem zas u Javornice, to by bylo asi tak 20 - 30 km prakticky téměř nepřetržitýho offu , jen ty cesty pořádně najít a neztratit se
Teď to tu študuju,ale bohy jsou na druhé straně berounky a tu určitě nedáme i když je tam brod pro traktory. Osobně jsem ho brodil s kolem na rameni a ani gule jsem si nenamočil,ale na moto bych to nedal ani za tropického sucha.
Ale mám trasu od radnic kolem toho mlýnu cca 10 km louky pole+od Kapkadalších 5 km k Berounce. Tam se budem muset asi otočit a zpátky to vzít.........ještě se na to podívám.
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
petrguss napsal:
jééé a teď mě napadlo, že z Bohů by to mělo jít dát okolo hradu Krašov až skoro do toho Zvíkovce a jsem zas u Javornice, to by bylo asi tak 20 - 30 km prakticky téměř nepřetržitýho offu , jen ty cesty pořádně najít a neztratit se
Teď to tu študuju,ale bohy jsou na druhé straně berounky a tu určitě nedáme i když je tam brod pro traktory. Osobně jsem ho brodil s kolem na rameni a ani gule jsem si nenamočil,ale na moto bych to nedal ani za tropického sucha.
Ale mám trasu od radnic kolem toho mlýnu cca 10 km louky pole+od Kapkadalších 5 km k Berounce. Tam se budem muset asi otočit a zpátky to vzít.........ještě se na to podívám.
Mám to nějak propracované a uložené v telefonu,tak že stačí aby ráno nepršelo a dobrodružství může začít. Těším se jak sviňa. Zase něco nového.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
hele možná by bylo fajn, kdyby jste sem hodili třeba trasy co jste jeli nebo máte zhruba naplánovaný v grafickým zpracování......? inspirace pro ostatní...kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
vzhledm k tomu, ze to neni po silnici, tak nic pripraveneho nemame, proste se jede kudy to zrovna jde nebo kudy to kdo zna atd. Pokud chces inspiraci, neni nic jednodussiho nez jet s nama. Co ty na to?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Jedem nakonec dopoledne! Roman odpoledne nemuze, tak me premluvil na dopoledne. Startujem pred devatou ze Zbiroha smer k Radnicim - tak kdyby se nekdo chtel pridat, budem rradi... Ja musim bejt do obeda doma, abych mohl pristi nedeli, tak to bude spis takova rychlovka pruzkumnicka Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS