Carlos GS reVamp napsal:
...za Olympií......myslíš u Ostrý hůrky?
Nevím, jak se tomu říká. Sousedi tam jezdí na Stromovi a TDMku, prej skákat...
Macek01 napsal:
Jojo placek tu mam, rika se tomu motobal a parkrat sem tam uz byl :-) je to maly, ale staci.
No zase tak malý to není, když to spojíš s polňačkou a kopečkama v lesíku, tak je tam co dělat... A pro nácvik a zopakování si základů ideální...
P.S. Macku, dneska jedeme autem, takže nic...
Tam je to kluci super,jezdil jsem tam na jednobuchu,ale když je slušné počasí, tak je tam dost lidí. Jezdí se tam trial.Bylo tam dost kamenů,ale jak je to dnes,to nevím.
Dum spiro,spero.
Maarty 82 napsal:
Zdarec Potápky
Tak jakej byl dnešní podvodní Trip ?
No Martine!
Kdybys byl s námi,zažil bys to,co my jsme ještě nezažili a dnes poprvé!!
Když to shrnu do jednoho slova,tak Javornice slabý odvar! Tohle byla bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Byli jsme s Petrem Úplně turch,škoda že pršelo! Nejvíc mně mrzí,že jsem nemohl spustit kameru,právě pro to,že fakt chcalo dost. Ale když už jsme byli na místě,zpátky se nám nechtělo. Jeli jsme i bez kamery a byl to opravdu zážitek. Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Byli jsme s Petrem Úplně turch,škoda že pršelo! Nejvíc mně mrzí,že jsem nemohl spustit kameru,právě pro to,že fakt chcalo dost. Ale když už jsme byli na místě,zpátky se nám nechtělo. Jeli jsme i bez kamery a byl to opravdu zážitek.
Tak to je super .Budu se těšit na další výjezd Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Zdarec Potápky
No Martine!
Když to shrnu do jednoho slova,tak Javornice slabý odvar! Tohle byla bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To se jede , když vás nezdržujuČas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
To že jste Petra neviděli zatím nikdo na zemi,dneškem skončilo! Odkládal si moto několikrát a kde se mu zlíbilo. Já už jsem byl dost utahaný s věčným zvedáním!
No určitě vám k tomu řekne víc,až se sem dostane. Ale na druhou stranu ho musím pochválit za odvahu. No myslím si,že tuto trasu dáme ještě několikrát a i s vámi. Za sucha to asi nebude problém i když bych to zrovna netvrdil po dešním zážitku za mokra. Bylo to opravdu náročné i když jsme se snažili,tak chvílemi sem byl na pokraji s dechem. O zamlžených helmách a brýlích ani nemluvím,co Peťo?!
Máme krátké video z telefonu při opravdu náročném výjezdu v lese.Nebylo bohužel cesty zpět,tak jsme museli pořád dopředu.
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Maarty 82 napsal:
Zdarec Potápky
No Martine!
Když to shrnu do jednoho slova,tak Javornice slabý odvar! Tohle byla bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To se jede , když vás nezdržuju
Na tebe jsme si taky vzpoměli. Představ si Javornici a obutí s jakým si tam jel a tady si představ,že bys měl přezuto jako po dnešku a vypadalo to ůplně stejně. To ti může říct Petr. Já mám lehčí moto a s vyšší průchodností a i dnes jsme se občas houpali na kládách,které byli přez cestu. O padlém stromu,který nám změnil plány na tolik,že jsme brodili na místech,kde skákali maximálně daňci,ani nemluvě!
Upravil romanhavlon dne 18.05.2014 14:11
romanhavlon napsal:
To že jste Petra neviděli zatím nikdo na zemi,dneškem skončilo! Odkládal si moto několikrát a kde se mu zlíbilo. Já už jsem byl dost utahaný s věčným zvedáním!
No určitě vám k tomu řekne víc,až se sem dostane. Ale na druhou stranu ho musím pochválit za odvahu. No myslím si,že tuto trasu dáme ještě několikrát a i s vámi. Za sucha to asi nebude problém i když bych to zrovna netvrdil po dešním zážitku za mokra. Bylo to opravdu náročné i když jsme se snažili,tak chvílemi sem byl na pokraji s dechem. O zamlžených helmách a brýlích ani nemluvím,co Peťo?!
Máme krátké video z telefonu při opravdu náročném výjezdu v lese.Nebylo bohužel cesty zpět,tak jsme museli pořád dopředu.
Tak to je nářez :-)
To je nejlepši ,když neni cesty z5 .To pak člověk dokáže věci co normálně od stolu zavrhne a nezkusí to Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Tohle, co jsme jeli dnes, bylo už opravdu dost velká hranice toho, co se dá s chrochem vyjet, místama jsme to museli tlačit a tahat za padáky, aby se projelo a vyjelo, objížděli jsme padlej strom potokem, jeli jsme brutálním stoupáním..na zemi jsem byl 4x, Roman 2x ale prakticky oba jsme to pokládali v absolutní 0 rychlosti protože na tom bahně nám prostě odjížeděly nohy při zastavení a tím motorka padla . Ten déšť dal těm cestám zabrat a rozbahnil a podmáčel všechno, za mě nejhorší byl ten výjezd, který podle mě, pokud by bylo sucho šel v pohodě jet na E-07, v téhle situaci se mi tam zelepily i karoo a já se hrabal nahoru jen velmi velmi těžko... doufám, že to dáme nekdy za sucha vsichni!!
Lepší foto bohužel nemám, protože jak pršelo byly kapky i na objektivu telefonu...
petrguss přiložený následující obrázek:
[278.47Kb]
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Tohle, co jsme jeli dnes, bylo už opravdu dost velká hranice toho, co se dá s chrochem vyjet, místama jsme to museli tlačit a tahat za padáky, aby se projelo a vyjelo, objížděli jsme padlej strom potokem, jeli jsme brutálním stoupáním..na zemi jsem byl 4x, Roman 2x ale prakticky oba jsme to pokládali v absolutní 0 rychlosti protože na tom bahně nám prostě odjížeděly nohy při zastavení a tím motorka padla . Ten déšť dal těm cestám zabrat a rozbahnil a podmáčel všechno, za mě nejhorší byl ten výjezd, který podle mě, pokud by bylo sucho šel v pohodě jet na E-07, v téhle situaci se mi tam zelepily i karoo a já se hrabal nahoru jen velmi velmi těžko... doufám, že to dáme nekdy za sucha vsichni!!
Lepší foto bohužel nemám, protože jak pršelo byly kapky i na objektivu telefonu...
Pokus se nahrát to video,to mluví za vše!
Měli jsme tam i doprovod,zrovna při tom výjezdu. Asi jsme vyrušili bažanta z toku a ten nám šel u nohy,cca 1m od nás asi 100 metrů,než jsme mu vypadli z rajónu. Vypadal jak ochočený,ale byl asi pěkně nasra.....ný!
Upravil romanhavlon dne 18.05.2014 14:39
to video zkusím, ale znáš to, nevypadá to na videu nic moc, chce to zažít navíc teď jsem ho viděl a je strašné kvalitě z toho telefonu, ale dám to sem...
petrguss přiložený následující obrázek:
[387.13Kb]
Upravil petrguss dne 18.05.2014 14:34
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS