petrguss napsal:
Tohle, co jsme jeli dnes, bylo už opravdu dost velká hranice toho, co se dá s chrochem vyjet, místama jsme to museli tlačit a tahat za padáky, aby se projelo a vyjelo, objížděli jsme padlej strom potokem, jeli jsme brutálním stoupáním..na zemi jsem byl 4x, Roman 2x ale prakticky oba jsme to pokládali v absolutní 0 rychlosti protože na tom bahně nám prostě odjížeděly nohy při zastavení a tím motorka padla . Ten déšť dal těm cestám zabrat a rozbahnil a podmáčel všechno, za mě nejhorší byl ten výjezd, který podle mě, pokud by bylo sucho šel v pohodě jet na E-07, v téhle situaci se mi tam zelepily i karoo a já se hrabal nahoru jen velmi velmi těžko... doufám, že to dáme nekdy za sucha vsichni!!
Lepší foto bohužel nemám, protože jak pršelo byly kapky i na objektivu telefonu...
snad to počasi vydrží ,nerad bych tam jel jak po dálnici Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:snad to počasi vydrží ,nerad bych tam jel jak po dálnici
Já myslím že i kdyby bylo fakt hodně sucho, tak ta dálnice tam teda rozhodně nehrozí Roman na zemi
Měl jsem to moc vysoko, nedosáhl jsem na zem a takhle to dopadlo.
Upravil romanhavlon dne 18.05.2014 15:25
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Z Radnic k Berounce a od Berounky do Bujesil a zpět ke Kapkovu mlýnu a zase do Radnic.
Upravil romanhavlon dne 18.05.2014 14:54
V sobotu jedeme na Travel Event. Sraz s Rackem na pumpe v Losine v 9:45, odjezd v 10:00. Poklidne tempo, ja prvni, Hugitka druha a tempo podle ni. Kdo se chcete pridat dejte vedet, at pripadne pockame.
petrguss napsal:
Tohle, co jsme jeli dnes, bylo už opravdu dost velká hranice toho, co se dá s chrochem vyjet, místama jsme to museli tlačit a tahat za padáky, aby se projelo a vyjelo, objížděli jsme padlej strom potokem, jeli jsme brutálním stoupáním..na zemi jsem byl 4x, Roman 2x ale prakticky oba jsme to pokládali v absolutní 0 rychlosti protože na tom bahně nám prostě odjížeděly nohy při zastavení a tím motorka padla . Ten déšť dal těm cestám zabrat a rozbahnil a podmáčel všechno, za mě nejhorší byl ten výjezd, který podle mě, pokud by bylo sucho šel v pohodě jet na E-07, v téhle situaci se mi tam zelepily i karoo a já se hrabal nahoru jen velmi velmi těžko... doufám, že to dáme nekdy za sucha vsichni!!
Lepší foto bohužel nemám, protože jak pršelo byly kapky i na objektivu telefonu...
Kluci nádhera!!!
Jste makáči...takhle to má být - jsem bábovka a vyměknul jsem pod nátlakem deště Tom
romanhavlon napsal:
To že jste Petra neviděli zatím nikdo na zemi,dneškem skončilo! Odkládal si moto několikrát a kde se mu zlíbilo. Já už jsem byl dost utahaný s věčným zvedáním!
No určitě vám k tomu řekne víc,až se sem dostane. Ale na druhou stranu ho musím pochválit za odvahu. No myslím si,že tuto trasu dáme ještě několikrát a i s vámi. Za sucha to asi nebude problém i když bych to zrovna netvrdil po dešním zážitku za mokra. Bylo to opravdu náročné i když jsme se snažili,tak chvílemi sem byl na pokraji s dechem. O zamlžených helmách a brýlích ani nemluvím,co Peťo?!
Máme krátké video z telefonu při opravdu náročném výjezdu v lese.Nebylo bohužel cesty zpět,tak jsme museli pořád dopředu.
tak konečně se mi podařilo nahrát mé první video na youtube , https://www.youtu...e=youtu.be kvalita strašná z nokie , ale je na tom poznat prudkost kopce, vymletá kolej, kořeny v cestě a utrpení se kterým jsme se s tím trápili . Nicméně setejně si myslím, že pokud by to někdo jel za sucha tak klidně na E07 to dá...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
romanhavlon napsal:
To že jste Petra neviděli zatím nikdo na zemi,dneškem skončilo! Odkládal si moto několikrát a kde se mu zlíbilo. Já už jsem byl dost utahaný s věčným zvedáním!
No určitě vám k tomu řekne víc,až se sem dostane. Ale na druhou stranu ho musím pochválit za odvahu. No myslím si,že tuto trasu dáme ještě několikrát a i s vámi. Za sucha to asi nebude problém i když bych to zrovna netvrdil po dešním zážitku za mokra. Bylo to opravdu náročné i když jsme se snažili,tak chvílemi sem byl na pokraji s dechem. O zamlžených helmách a brýlích ani nemluvím,co Peťo?!
Máme krátké video z telefonu při opravdu náročném výjezdu v lese.Nebylo bohužel cesty zpět,tak jsme museli pořád dopředu.
tak konečně se mi podařilo nahrát mé první video na youtube , https://www.youtu...e=youtu.be kvalita strašná z nokie , ale je na tom poznat prudkost kopce, vymletá kolej, kořeny v cestě a utrpení se kterým jsme se s tím trápili . Nicméně setejně si myslím, že pokud by to někdo jel za sucha tak klidně na E07 to dá...
Pěkné...to víš jedno-hrnec to je paráda a tyk toho měl dost...ste se s tím nemazlili )
Pěkné...to víš jedno-hrnec to je paráda a tyk toho měl dost...ste se s tím nemazlili )
Tom
Jo Romanovi to jelo pěkně, přeci jen je to lehčí, líp se přořízne zadek na zabrání, zato já tam nechal tak 1mm špuntů
ale příroda tam byla krásná, a tím jak je tam padlý ten strom tak široko daleko žádná kolej o auta, fakt moc pěkný to bylo, škoda toho deště Příště bude pěkně, tak to dáme, ne?
petrguss přiložený následující obrázek:
[389.31Kb]
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
ještě že jsem nejel,já bych se tam utopil.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Pořídím na kameru kryt do vody, takové videa nám nesmí unikat. Nechtěl jsem v tom dešti kameru mučit zbytečně, byla by jí škoda. Příště to určitě natočím za jakéhokoliv počasí!
Upravil romanhavlon dne 18.05.2014 18:11
romanhavlon napsal:
Pořídím na kameru kryt do vody, takové videa nám nesmí unikat. Nechtěl jsem v tom dešti kameru mučit zbytečně, byla by jí škoda. Příště to určitě natočím za jakéhokoliv počasí!
Tak a já ti to posychruju spoustou pěkných pádů ,ať je na co koukat Piju a kouřím za West UPS Bohemia
romanhavlon napsal:
Tak a já ti to posychruju spoustou pěkných pádů ,ať je na co koukat
Beru tě za slovo!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
No nebojte kluci, já Martina podpořim a možná ho i zastínim na pády já sem pedant
Upravil Macek01 dne 18.05.2014 20:09
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
já jsem v pohodě , to bude asi tím jak jsi mě tahal okolo toho potoka přes tu kládu a pak v tom krpálu Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS