romanhavlon napsal:
Už mám podvodní obal na kameru a náhradní baterii. Teď už nám nic neunikne!
Taky jsem to mohl koupit už dřív!
když máš ten obal,tak si buď jistej,že už ani nekapne.............když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Macek01 napsal:
To Racek a Xhacker: kluci tak tedy já se na na ty Slapy pojedu podívat taky a pokud by sme se někde střetli v těch 10:00 tak by to bylo supr :-)
Marcely sraz je v 10:00 na pumpe pred Losinou. Nebo muzes byt v 9:45 v Tlucny u nasi garaze . Mame ji kousek od Honzy Cajzu. Dalo by se rict. Na dohled.
hmm,ty Slapy by se mi líbily ,aber reisen nach Munchen.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
TomR1 napsal:
Pánové nemáte někdo doma zadní(silniční) 150/70-17 na dojetí cca 4.000km po silnici....?
Díkes
Tom
Tak bohuzel Tome, prolezl jsem pudu a jedina 17ctkova silnicni guma co tu mam je ta co mi kamosi dali na krk misto chomoutu . Treba jeste nekdo neco najde...
petrguss přiložený následující obrázek:
[97.76Kb]
Upravil petrguss dne 19.05.2014 20:45
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Macek01 napsal:
To Racek a Xhacker: kluci tak tedy já se na na ty Slapy pojedu podívat taky a pokud by sme se někde střetli v těch 10:00 tak by to bylo supr :-)
Marcely sraz je v 10:00 na pumpe pred Losinou. Nebo muzes byt v 9:45 v Tlucny u nasi garaze . Mame ji kousek od Honzy Cajzu. Dalo by se rict. Na dohled.
Ok, tak to bych dorazil k tobe. Kudu pojedem, ze by se pridal Bajlak?
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
Ok, tak to bych dorazil k tobe. Kudu pojedem, ze by se pridal Bajlak?
no jestli Bajlak bude čekat na Rudný jak píše,tak se asi nepřidá. Po dálnici je to nesmysl.Pojedem spodem na Příbram.
No když jsem zaklapkl notes tak jsem si říkal, že to je asi pitchovina , že by jste si zbytečně zajeli už se mi to nechtělo přepisovat. No nevadí tak se případně sejdeme tam BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Macek01 napsal:
No me je to jedno, mam GS takze vsechno je pri ceste ne Aspon tak si to Michale rikal
Michal psal o 12nácce, že je všechno při cestě. U 650 je to asi jinak
Chlape opatrne na ty vyrazi kdyz jde o tu 650... V ni to nebude spis bych rek ze zalezi na soferovy moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo