japa to vypadá s vámi v neděli,musim udělat časovej rozvrh víkendu.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
my jsme s Tomem spíš ladili sobotu (Tom neděli nemůže, resp. může až od 12:00), ale když se tu hromadně jede vyprovodit na TTE, tak to moc na sobotu nevidím. pro mě za mě neděle jde, ale nevím jak ostatní... Dal bych tu on a off vyjížďku a někde se slézt na "pokec a papání"...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
my jsme s Tomem spíš ladili sobotu (Tom neděli nemůže, resp. může až od 12:00), ale když se tu hromadně jede vyprovodit na TTE, tak to moc na sobotu nevidím. pro mě za mě neděle jde, ale nevím jak ostatní... Dal bych tu on a off vyjížďku a někde se slézt na "pokec a papání"...
Já pořád počítám s tím, že bychom se sjeli někde u toho Stříbra a pak tam udělat oheň na buřty. Buď na Butově u vody a nebo třeba ve Stříbře u Červené lávky (skanzen). A samozřejmě v neděli.
Včera 150km na Mitas E-7!
Ta guma mě mile překvapila.
Je o málo hlučnější než Touranc.Velitelka nedržkuje.Teda držkuje,ale ne na gumu.
Bylo sucho a žádný negativní chování se nekonalo.V náklonu , na hadech dobrý.
Zkoušel jsem i šotolinku za garáží a dobrý.
Jsem zvědavý na dnešní testovací den!
Upravil milkal dne 21.05.2014 08:23
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
petrguss napsal:
Já pořád počítám s tím, že bychom se sjeli někde u toho Stříbra a pak tam udělat oheň na buřty. Buď na Butově u vody a nebo třeba ve Stříbře u Červené lávky (skanzen). A samozřejmě v neděli.
Souhlas se vším, jen neděli mam limitovanou, v 16:00 musim bejt doma, jinak mam samozřejmě vše při cestě ta hláška mě baví
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Kluci, až jednou všichni č.u.r.á.c.i na tomhle fóru zaregistrovaný vzlítnou, tak se připravte!!!! bude minimálně měsíc zataženo.
Tak včera dalších 100kn na Mitas.
Po dobu testu se nic zvláštního nestalo,vše OK.
Akorát v Plzni se nedá jezdit!
Nejhorší je to okolo Plazy.
Sem třikrát málem upadl,dvakrát přejel červenou a jednu srdeční slabost rozdejchal!
Ty horka!Ty kozy!Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Macek01 napsal:
Kluci, až jednou všichni č.u.r.á.c.i na tomhle fóru zaregistrovaný vzlítnou, tak se připravte!!!! bude minimálně měsíc zataženo.
???
Aaaaale, jen některý přispěvatele (mimo toto vlákno) nechápu. Mistři rad a arogance a přitom píšou plky a zase plky. Měli by si založit nový fórum Ing.bmwgs.cz tam by mohli řešit i vvěci na úrovni OSN a vejš.
Macek01 napsal:
???
Aaaaale, jen některý přispěvatele (mimo toto vlákno) nechápu. Mistři rad a arogance a přitom píšou plky a zase plky. Měli by si založit nový fórum Ing.bmwgs.cz tam by mohli řešit i vvěci na úrovni OSN a vejš.
jj,to máš recht.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.