Četli jste to na stránkách plzeňského deniku? 3 motorkáři z Plzně se vvčera srazili na Klatovsku....jeden mrtvý, dva zraněný.... Nejde mi v tel udělat odkaz..... Smutný, naštěstí nikdo ze známých...ale i tak...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Pěkná práce kluci .... Jinak dneska jsem potkal Michala....spíš Teda za mnou sjel k benzínce.....Čus Michale, škoda, žes neměl čas na pokec....příště se to snad povede časově lip... kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Tak Petře,jak zítra? Dáme další trasu,offíííík? A co ostatní víkeňďácí,pojedou s náma? V bouři dešti?????Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Tak Petře,jak zítra? Dáme další trasu,offíííík? A co ostatní víkeňďácí,pojedou s náma? V bouři dešti?????
Ja jestw 21" nemam, takze nejedu . Ne vazne nedavam to, zitra nemuzu. Ale chtel bych jet pristi tyden v nedeli 1.6.!! Co vy na to?? Potkame se?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
romanhavlon napsal:
Tak Petře,jak zítra? Dáme další trasu,offíííík? A co ostatní víkeňďácí,pojedou s náma? V bouři dešti?????
Ja jestw 21" nemam, takze nejedu . Ne vazne nedavam to, zitra nemuzu. Ale chtel bych jet pristi tyden v nedeli 1.6.!! Co vy na to?? Potkame se?
No tak asi jo,co s tebou mám dělat! Prozkoumáme další terén.
Martin a Tom minule litovali, že s náma nejeli, tak doufám, že 1.6. bude účast větší než 2 ks Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS