Kali napsal:
Michale vubec se toho neboj s Tomem je to pohoda sama utazena a kdyz drzis plyn tak to jede samo
Presne tak, ale nez mi to ta hlava dovolila vid
ja se toho taky bal ale jak rikas ty sezona teprve zacina... skoda ze si s nama nejel i ten zbytek tak snad priste prcek dovoli
Presne tak, no malej ma 38 a rymu jak blazen a to vcera vypadal zdravej jak ripa to bude zad tejden ach jo :-(
Ale tesim se zase na priste, ja dojel domu a na tripu sem mel 139 ale jestli nevim kolik tam bylo pred tim, mozna to bylo vynulovany, ale nevim.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
tak už jsem tu,ten s.......j kaolin nešel dolů,nádherná akce,mám najeto 207 km když odečtu cestu na start a zpět tak to typuju na 130 km,málem jsem to nestih,zastihl jsem kluky až po výjezdu,ještě půl minuty a už jsem to točil domů.můj první off,navíc na skoro sjetejch gumách,dnes budu usínat za řidítkama............
strogas napsal:
tak už jsem tu,ten s.......j kaolin nešel dolů,nádherná akce,mám najeto 207 km když odečtu cestu na start a zpět tak to typuju na 130 km,málem jsem to nestih,zastihl jsem kluky až po výjezdu,ještě půl minuty a už jsem to točil domů.můj první off,navíc na skoro sjetejch gumách,dnes budu usínat za řidítkama............
Na první OFF to byl moc pěknej výkon , kaolín sice nejde umýt, ale zase se na něm docela dobře jelo ne..?
Tom