Pardubáci a okolňáci se mužou přidat k nám
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kdyby jel někdo od Aše, nebo Budějic, tak se může přdat. Budu z Ostravy vyrážet asi po 5. Ale musím se stavit do Pivní pomoci pro pár lahváčů. Ať nedehydratuji.
Hlásím 2 osoby pá-ne, ubytování máme v Českých Petrovicích Na Statku - ještě mají volné pokoje pro příp.zájemce, takže budem objednávat jen večeře, pokud´ platí systám objednávaní ala Radarka.
https://www.zonerama.com/rop1
Tak to mám jisté. Nedorazím. Ještě ke všemu tomu, co mě stihlo (tlumič) je rodinná párty, ze které když se vykroutím, bude mě zakrouceno.
Alespoň nebudu plašit zvěř řevem a chrápáním
Ale příště vám to spočtu i s úrokama bando
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
becka napsal:
[quote]geo27 napsal:
Zdravím všechny GSaky může ještě jeden zelenáč z Klatov
čau, mužeš jet klidně semnou a s fífou, ale ještě nevim, kdy budem vyrážet
Dík za nabídku rád se přidám dej pak vědět kdy a kde se srazíme .
čau, vypadá to někdy v pátek v 1, ve 2. Můžeš takhle brzy? My dva by jsme se sešli v Horažďovicích na Robin oilu a Fífa někde o kus dál[/quot
chlapcí v jednu ve dvě je dost dlouho já budu doma asi tak před 12 tak mužem dříve a pojedem na havlobrod tak si řekněte kde se setkáme já navrhuju CHýnov
když ho miluješ není co řešit
Vypada to, ze by mi to v patek mohlo vyjit, na jednu noc, jeden muz, jeden stan jedno bawo a behem vecera 2-3 piva Tesim se na vas, holomci...
Upravil bluesbery dne 15.07.2014 18:07
bluesbery napsal:
Vypada to, ze by mi to v patek mohlo vyjit, na jednu noc, jeden muz, jeden stan jedno bawo a behem vecera 2-3 piva Tesim se na vas, holomci...
Nóooooo, to je dost, že se ukážeš
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
rop napsal:
Hlásím 2 osoby pá-ne, ubytování máme v Českých Petrovicích Na Statku - ještě mají volné pokoje pro příp.zájemce, takže budem objednávat jen večeře, pokud´ platí systám objednávaní ala Radarka.
Systém platí stejný v případě minutek jinak budou asi tři hotovky.
Upravil joe dne 15.07.2014 20:26
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
To je tak když se člověk moc na něco těší tak to z 90%neklapne moc jsem se těšil na nové kumpány a zatím ležím s antibiotikama takže snad příště
To tě prostě musí bavit
Tonda napsal:
Přidávám několik tipů na výlety po okolí Chaty na Adamu (vše vesměs v okruhu cca 50-ti kilometrů od chaty). Je to jen takový „výběr“ tipů, na který jsem si vzpomněl. Orlické hory jsou krásné celé, takže si snad každý najde „to svoje“. Třeba sem ještě někdo přidá nějakou zajímavost v okolí, která stojí za návštěvu. Hromadná vyjížďka v plánu není – takže je to na každém, kam sám pojede nebo jestli se k někomu přidá nebo jestli bude „kalit“ na chatě
Pak je pěkná cesta přes polské lyžařské středisko Zieleniec. Přejede se do Polska přes přechod v Orlickém Záhoří, pak cesta přes Zieleniec. Zpět do ČR přes hraniční přechod Olešnice v Orl. horách / Kocioł. http://tonda1200....CN9360.jpg
A tady na níže uvedeném webu je několik tipů na koupání - má být hezky. http://www.orlick...mp;lang=cs
Takže jak psal Joe - plavky sebou (ženský můžou i bez plavek )
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...