Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy
Strana 9 z 11:   1  ...  6    7    8    9    10    11  

Recenze na Renocar Brno
hicks
Přidané 12.08.2013 10:32

Registrace: 09.07.08
jezek napsal:
viděl bych problém v simeringu, který protéká a proto začne vždy po chvíli klouzat spojka.. takže by bylo potřeba nejdřív odstranit příčinu klouzací spojky a poté spojku.. občas se to u nových motorek stává.. Já mám zkušenost stejnou, klouzat začala v 5ti tisících.. zdarma v Mnichově vyměnili simering i celou spojku.. od té doby klid..

PS: sorry, ale tvůj pravopis je příšernej.. Jestli to chceš psát do novin, radši to nadiktuj někomu, kdo umí psát.. Wink

pockej a plati to i u vlhkých spojek? Grin
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

czunik
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 10:34

Registrace: 08.09.09
tak masakr..zlatí Ostraváci fakt
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
jezek
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 10:36

Registrace: 05.11.08
hicks napsal:
jezek napsal:
viděl bych problém v simeringu, který protéká a proto začne vždy po chvíli klouzat spojka.. takže by bylo potřeba nejdřív odstranit příčinu klouzací spojky a poté spojku.. občas se to u nových motorek stává.. Já mám zkušenost stejnou, klouzat začala v 5ti tisících.. zdarma v Mnichově vyměnili simering i celou spojku.. od té doby klid..

PS: sorry, ale tvůj pravopis je příšernej.. Jestli to chceš psát do novin, radši to nadiktuj někomu, kdo umí psát.. Wink

pockej a plati to i u vlhkých spojek? Grin

jo aháááá. teď jsem koukal do profilu že má 800gs.. tam to samo neplatí..

Vobuch
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 10:37

Registrace: 19.07.12
Omlouvám se za pravopis a za češtinu píšu na telefonu

czunik
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 11:07

na češtinu seru když sem hospnu od práce...a někdy nemám brýleannoy a telefon je pro mě uplně mega pakárna jak nevidím na písmenkaAngry

www.ventobohemia.cz
hicks
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 11:11

Registrace: 09.07.08
czunik napsal:
na češtinu seru když sem hospnu od práce...a někdy nemám brýleannoy a telefon je pro mě uplně mega pakárna jak nevidím na písmenkaAngry

nutno dodat, ze ty mas s pismenkama odjakziva problem Pfftin love
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

schrek
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 11:50

Registrace: 24.08.10
Vobuch napsal:
Cau kluci chci se s vámi podělit o mou zkušenost se servisem RENOCAR Brno, ani žárovku už bych tam nenechal vyměnit. Zaclo to takhle, začala mi klouzat spojka při 19000 dojel jsem na servis při 20t. A tet říkám ze klouže spojka a chci novou je to v záruce celá motorka. Řekli že se ozvou, po týdnu se nikdo neozval až když jsem každý druhý den volal a uhanel tak zavolali s RENOCARU o spojce ani slova a říká mi ze by chtěli vyměnit destičky přitom o nich žádná řeč nebyla, tak mu říkám o ty spojce a on mi rek ze neklouže, tak to už mě fakt dostalo. Asi za dva dny volal ze to je spojka v pytli. Motorka tam byla měsíc a nikdo mě ne kontaktoval co sní je. A ještě k tomu měnily vodní pumpu dobrý. Motorku mi přivezli po měsíci hotovou s novou spojkou a pumpou. A tet se držte po nastartování to Zaclo vařit oni ty dementi nedali vodu do chladiče mazec ještě že byla zima. Druhý den bylo vyřešeno omluva atd. A tet hoši světu divné se ujel jsem s novou spojkou 5000 a hups ono to Zaclo klouzat znova. Avvíte co mi bylo řečeno že už mi nic ne vymění je to prej spotrebni zboží spojka, ale tomu nevěřím aby spojka vydržela tak málo. Tak jsem se rozhodl ze jim udělám pěknou reklamu ať si lidi dávají pozor na RENOCAR. Píšu jsem a ještě to dám do novin. Takový jednání nemá úroveň tak bacha na ne. Tak a tet si dejte servírovat do autorizovaného servisu motorku. Říkáte si ze to je BMW a bude to na naký úrovni a ono ne. Tak to je má zkušenost. RENOCAR už nikdy víc, to co jsem s nima zažil nepřeju nikomu. Proste co si neuděláte samy to nemáte. Tímto bych chtěl poděkovat za zničení motorky děkuji RENOCARU diky. Dávejte si pozor kam dáváte servisovat svyho miláčka. Hoši zatím kdy vás něco zajímalo napište. STOP RENOCARU MĚLI BY TO ZAVŘÍT. ještě budu volat do Německa jestli něco nezjistil.

Chlape , kdyby sis tu precetl jak to chodi v Renocaru, ani by si tam nejel, viz treba moje trable s reklamaci, kde pomohla az Ceska obchodni inspekce. Jako nekdo je tam, ale zase nesmirne spokojeny. Ja uz, ale budu jezdit jen do Ostravy(teda po dobu zaruky a pak asi uz jen TondaSmile ), byl jsem tam na garancce a super, ted sem varil motorku na Slovensku a i po pracovni dobe mi technik zvedl telefon a poradil co mam udelat a sam za hodku zavola jestli uz je vse OKI, proste super pristup.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
czunik
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 12:12

hicks napsal:
czunik napsal:

nutno dodat, ze ty mas s pismenkama odjakziva problem Pfftin love

s tím jsem se naučil žít...a co ty?annoyGrin

www.ventobohemia.cz
czunik
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 12:13

schrek napsal:
Vobuch napsal:
Cau kluci chci se s vámi podělit o mou zkušenost se servisem RENOCAR Brno, ani žárovku už bych tam nenechal vyměnit. Zaclo to takhle, začala mi klouzat spojka při 19000 dojel jsem na servis při 20t. A tet říkám ze klouže spojka a chci novou je to v záruce celá motorka. Řekli že se ozvou, po týdnu se nikdo neozval až když jsem každý druhý den volal a uhanel tak zavolali s RENOCARU o spojce ani slova a říká mi ze by chtěli vyměnit destičky přitom o nich žádná řeč nebyla, tak mu říkám o ty spojce a on mi rek ze neklouže, tak to už mě fakt dostalo. Asi za dva dny volal ze to je spojka v pytli. Motorka tam byla měsíc a nikdo mě ne kontaktoval co sní je. A ještě k tomu měnily vodní pumpu dobrý. Motorku mi přivezli po měsíci hotovou s novou spojkou a pumpou. A tet se držte po nastartování to Zaclo vařit oni ty dementi nedali vodu do chladiče mazec ještě že byla zima. Druhý den bylo vyřešeno omluva atd. A tet hoši světu divné se ujel jsem s novou spojkou 5000 a hups ono to Zaclo klouzat znova. Avvíte co mi bylo řečeno že už mi nic ne vymění je to prej spotrebni zboží spojka, ale tomu nevěřím aby spojka vydržela tak málo. Tak jsem se rozhodl ze jim udělám pěknou reklamu ať si lidi dávají pozor na RENOCAR. Píšu jsem a ještě to dám do novin. Takový jednání nemá úroveň tak bacha na ne. Tak a tet si dejte servírovat do autorizovaného servisu motorku. Říkáte si ze to je BMW a bude to na naký úrovni a ono ne. Tak to je má zkušenost. RENOCAR už nikdy víc, to co jsem s nima zažil nepřeju nikomu. Proste co si neuděláte samy to nemáte. Tímto bych chtěl poděkovat za zničení motorky děkuji RENOCARU diky. Dávejte si pozor kam dáváte servisovat svyho miláčka. Hoši zatím kdy vás něco zajímalo napište. STOP RENOCARU MĚLI BY TO ZAVŘÍT. ještě budu volat do Německa jestli něco nezjistil.

Chlape , kdyby sis tu precetl jak to chodi v Renocaru, ani by si tam nejel, viz treba moje trable s reklamaci, kde pomohla az Ceska obchodni inspekce. Jako nekdo je tam, ale zase nesmirne spokojeny. Ja uz, ale budu jezdit jen do Ostravy(teda po dobu zaruky a pak asi uz jen TondaSmile ), byl jsem tam na garancce a super, ted sem varil motorku na Slovensku a i po pracovni dobe mi technik zvedl telefon a poradil co mam udelat a sam za hodku zavola jestli uz je vse OKI, proste super pristup.

ostravu mohu doporučit

www.ventobohemia.cz
swat
Recenze na Renocar Brno
Přidané 12.08.2013 12:21

Registrace: 18.03.07
přesunuto
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis Smile

kejda
Recenze na Renocar Brno
Přidané 10.02.2014 22:09

Registrace: 17.09.08
Vobuch napsal:
Omlouvám se za pravopis a za češtinu píšu na telefonu

Na telefonu jsou jinak poskládaný písmenka? Hned se jdu mrknout, jestli to tam taky mám jinak annoy.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10

teď oranžovej Advik 1190

www.motopupci.kvalitne.cz
zadanyjan
Recenze na Renocar Brno
Přidané 10.02.2014 22:39

Registrace: 01.12.13

Tak něco pro "Vobucha" sice zpozděně ale přece. Přesně souhlasím s tebou něco o technice vím a taky o servisech v ČR. Nějakou dobu jsem dělal u Opla v Chomutově a hrůza a děs co tam dělali to bylo na zavření. Známý má BMW auto a nakonec ho jezdí servisovat do rajchu a nebo ke kamarádovi soukromníkovi a má klid. V Německu mu to udělaj levnějc a ještě projdou věci který tady kontrolujou z dálky. Když měl prasklý přední sklo na bávu tak mu řekli, že 25000 a víc a on se ptá co je to to víc a nikdo mu na to nedokázal odpovědět. V Německu okno 800 EUR umyté auto a komplet diagnostika a přístup úplně někde jinde. A to je jen jeden případ ze 100 co slýchávám

Bohumil
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 12:51

Registrace: 13.02.07
Ja se raci sam nabonzuju...neska na parkovisti pred moto renocar mne zalehlo k100 Grin dekuju vsem co vybehli ven a vyprostili me...jinak sedadlo na topkejsu sem dovezl v poradku domu.diiiky.
Kupredu spatki ni krok...

Milda_Km
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 13:03

Registrace: 12.07.12
Bohumil napsal:
Ja se raci sam nabonzuju...neska na parkovisti pred moto renocar mne zalehlo k100 Grin dekuju vsem co vybehli ven a vyprostili me...jinak sedadlo na topkejsu sem dovezl v poradku domu.diiiky.
Já se z tebe po.eru

jezek
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 13:05

Registrace: 05.11.08
Bohusu musis opatrne.. vis ze jsi jeste zeslably.. musíš postupne posilovat.. Wink hlavne ze jsi v poradku..

Bohumil
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 13:16

Ja se tam chtel otocit abych nestal predkem z kopca...enomze mi tam zaparkovalo auto a musel sem zabrzdit a neudrzel to...takovy hezky pomalii hajiiii...Cool

GSSG
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 14:01

Registrace: 06.04.11
Bohumil napsal:
Ja se tam chtel otocit abych nestal predkem z kopca...enomze mi tam zaparkovalo auto a musel sem zabrzdit a neudrzel to...takovy hezky pomalii hajiiii...Cool

ale to bylo poprvé za život co Ti to spadlo , nééé??
musicR1200GS mě fakt baví, je to vácheň thumbs up

Bohumil
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 14:14

Jooo po 4 letech to poprve lezelo...geeso lezelo uz taky ale jen v travje.

hobr
Recenze na Renocar Brno
Přidané 23.05.2014 16:17

Registrace: 29.12.10
Bohumil napsal:
Jooo po 4 letech to poprve lezelo...geeso lezelo uz taky ale jen v travje.

Nic si z toho nedělej, "kdo nepadá, nezrychluje..."Grin
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

Miguel
Recenze na Renocar Brno
Přidané 05.10.2016 10:54

Registrace: 19.03.12
Tak já můžu Renocar jen chválit, prodej, servis, vždycky bez problémů. Pan Švanda je zlatíčkoSmile

Strana 9 z 11:   1  ...  6    7    8    9    10    11  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 65
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,716
Nejnovější člen: LukasValek

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.40 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI