tááák a kam se v neděli 1.6. pojede? Počasí vypadá zatím pěkně, neměl by být hic ani nějak moc voda Mám tu návrh - dal bych toto: http://mapy.cz/#!...T&l=16, sraz by mohl být třeba v Radnicích v ?9:30?, je cca 26 km pěknýho offu, kde by jsme někde v průběhu mohli udělat nějaký oheň na gáblík nebo se případně sejít s nějakýma onroaďákama a dát společný papů... Jak jste na tom a co myslíte?Účast na off zatím tedy Roman, Martin, Macek, Já - přidá se ještě někdo? Pojede někdo periferně onroad, že by jsme se pak někde poblíž trasy sešli? schválně píšu už dnes aby jsme se domluvili a nedopadlo to jako minulý týden
Upravil petrguss dne 27.05.2014 21:54
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
hlásim se taky,volbu off / on si nechám až na neděli,musim se začít trochu krotit jinak mi to žebro nesroste.
Upravil strogas dne 01.06.2014 15:38
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Prosím všechny Ty, kteří v neděli pojedou of , tak v sobotu na přednášce o první pomoci dávají pozor!
Zvláště pak kapitolu záchrana tonoucího! Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
no já už teď mám jasno,že jedu on ,bo bych měl bláto i v nádrži(ích).
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Macek01 napsal:
No už vidim jak někdo z UPS někoho zachraňuje to do tonoucího bude ještě píchat klackem od břehu
Jo! Kamarádi se vždycky poznaj.
Depa.Tady pujde o kvalitní záběry ;-) ten klacek je jen účiný nástroj ,aby byl čas fotit
Kubo .Niče ho se neboj,zvedat tu tvou půlmotorku je srandinda Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Podle toho,jak neustále prší, to bude Radnický potok kvalitní trasa!
Upravil romanhavlon dne 28.05.2014 21:20
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!