Jestli už bude. Zatím tam ještě moc nebyla, teprve roste.
Ale mají tam dost dobrot, sýry na zobing, uzeniny, ryby, pečivo...
Ještě jako typ pro ostatní zmiňuju, že hermelíny na grilu jsou fajnový. Zeleninový saláty jako přílohy, pomazánky atd.
Protože budeme v těch Nýřanech, tak přeskočím ulici a pomůžu Ti s přípravama. Beztak se tam budu kopat do prdele...
Víno Rulandské šedé, Muller Thurgau A já jakožto nepivař si koupím nějaký ovocný a vy budete držet tlamu, co to piju za sračky, joooo?!
Ja bych taky neco privezl, jen nevim co? Treba ty hermeliny - budeme je delat? a vino? Kolik? Nebo rad zaplatim treba kus sudu atd... predpokladam, ze by jsme se domluvili ted v nedeli na vyjizdce...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Ja bych taky neco privezl, jen nevim co? Treba ty hermeliny - budeme je delat? a vino? Kolik? Nebo rad zaplatim treba kus sudu atd... predpokladam, ze by jsme se domluvili ted v nedeli na vyjizdce...
Taky bych to tak viděl. Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Macek01 napsal:
No kluci zase to s tim žrádlem nepřeháňejte a nebo si povině přinesete igelitky na vejslužku
to neni fér,co zbyde na nás?pokud toho každej přinese lodnu ,tak to Macku budeš muset protáhnout až do středy,chtělo by to nějak rozdělit,páč já moc oplácet nemůžu,ke mě na balkon se vás moc nevejde............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Macek01 napsal:
No kluci zase to s tim žrádlem nepřeháňejte a nebo si povině přinesete igelitky na vejslužku
to neni fér,co zbyde na nás?pokud toho každej přinese lodnu ,tak to Macku budeš muset protáhnout až do středy,chtělo by to nějak rozdělit,páč já moc oplácet nemůžu,ke mě na balkon se vás moc nevejde............
Taky jsem panelákovej .Jsem pro peníze,ale sud JÁJÁJÁČas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Macek01 napsal:
Taky jsem panelákovej .Jsem pro peníze,ale sud JÁJÁJÁ
Já taky bohužel bydlím v krabici,ale pár litrů dobré jablkovice bych mohl přinést!
Upravil romanhavlon dne 30.05.2014 14:12
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
mise je ohrožena,paní mi vymyslela aktivitu,původně jsem myslel,že zvládnu oboje,ale nějak to začínám vidět černěkdyž se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.