Tak to ti přesně nepovim,uvidime jak to bude vypadat .Jsem trochu skepticky ,potom co bylo vody!!! Nástřel offu tady někde je.dám vědět
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Masakr,už nejedu...........tedy dokud nepřezuju,ale akce super,kdo nejel přišel o hodně.
Upravil strogas dne 01.06.2014 20:43
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Po očku jsem během závodu někoho v hadrech bmw zahlíd,po závodech už tam nebyl.Stejně dík že někdo přijel podpořit značku.Mimochodem,v časovém limitu jsem projel 24kol ze 30ti možných.Takže jsem porazil asi půlku startovního pole na lehkých.
sadilek napsal:
Po očku jsem během závodu někoho v hadrech bmw zahlíd,po závodech už tam nebyl.Stejně dík že někdo přijel podpořit značku.Mimochodem,v časovém limitu jsem projel 24kol ze 30ti možných.Takže jsem porazil asi půlku startovního pole na lehkých.
Moc gratuluju :-), mam dojem, ze tam byl Milan se synatorem.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
kdybys jel,tak bys byl střízlivej po druhým brodukdyž se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Neboj, už nahrávám, ale bude to trvat. Během zítřka, asi až v podvečer to sem dám všechno najednou. Už jsem se na některé podíval a fakt slušný. Místama hustej masakr!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Neboj, už nahrávám, ale bude to trvat. Během zítřka, asi až v podvečer to sem dám všechno najednou. Už jsem se na některé podíval a fakt slušný. Místama hustej masakr!
Trochu mě mrzí,žes nestihl,ten můj kreativní průlet bahnem po držce zase jsi se někde flákal vzádu Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Macek01 napsal:
No slyšel sem, dneska sem viděl jak škody na motorkách tak na zdraví
K tomu mi KRKNUL tel :-( Mí nervy grrrr
takže dnešní skóre je utržený blástr, ohnutej padáací rám (možná ne jeden ), ulomené zrcátko, urvanej šusplech motoru, uražená mlhovka a mrtvej telefon, ztráty na životech a na zdraví nepočítám - uniklo mi ještě něco? Strogas, Roman, koukejte sem šoupnout videa ať se pokochají i ti co zaváhali. Jinak dnešek se opět, zatím jako vždy, vyvedlŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Neboj, už nahrávám, ale bude to trvat. Během zítřka, asi až v podvečer to sem dám všechno najednou. Už jsem se na některé podíval a fakt slušný. Místama hustej masakr!
Trochu mě mrzí,žes nestihl,ten můj kreativní průlet bahnem po držce zase jsi se někde flákal vzádu
u tebe je to náhoda,on lovil ty moje pravidelný
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Macek01 napsal:
No slyšel sem, dneska sem viděl jak škody na motorkách tak na zdraví
K tomu mi KRKNUL tel :-( Mí nervy grrrr
takže dnešní skóre je utržený blástr, ohnutej padáací rám (možná ne jeden ), ulomené zrcátko, urvanej šusplech motoru, uražená mlhovka a mrtvej telefon, ztráty na životech a na zdraví nepočítám - uniklo mi ještě něco? Strogas, Roman, koukejte sem šoupnout videa ať se pokochají i ti co zaváhali. Jinak dnešek se opět, zatím jako vždy, vyvedl
přidej ohnutý řidítka a zdeformovanej kryt motoru o chladič oleje