Tak jsem to dokoukal. Tak kam se vydáme příště? Myslím že laťka je hodně vysoko a tu asi v blízké době jen tak netrumfnem. Jedině jak říkali kluci krosaři, co jsme potkali na poslední vyjížďce, prozkoumat ten kaňon směr Hrešihlavy. Musím na to kouknout do mapy a najít trasu, pak se uvidí?!
Jinak musím říct, že jste borci a kluci na kroskách si natáčeli BMW 1200 jak si prodírá cestu potokem a nevěřili vlastním očím. Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
jsou to ještě mladý klucíjinak s Pepíkem a kámošem Jirkou,řešíme nějaký trasy jednak u nás a na domažlicku.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
to Strogas - řešte, už se těším, Domažlicko skoro vůbec neznám
to Roman - těším se na to prozkoumání okolo Darové. Jinak na ty Hřešihlavy jsem už koukal a je to ta cesta jak jsme se tam my dva spolu tenkrát v tom dešti otáčeli /směrovala mě tam ta gps a byl tam ukazatel/, že to je pro nás neprůjezdný, ale stálo by za to jet tam juknout za sucha, jak jsi viděl teď tak to za sucha vypadá úplně jinak a vše je tak nějak lépe průjezdné
Jinak vypadá to, že k Mackovi na párty nedorazím, protože se na mě právě na sobotu hrnou jiný povinnosti. Ještě to není úplně jistý, ale možná si mě Macek bude muset škrtnout ze seznamu, dám přesně vědět ve čtvrtek!!
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
to Strogas - řešte, už se těším, Domažlicko skoro vůbec neznám
to Roman - těším se na to prozkoumání okolo Darové. Jinak na ty Hřešihlavy jsem už koukal a je to ta cesta jak jsme se tam my dva spolu tenkrát v tom dešti otáčeli /směrovala mě tam ta gps a byl tam ukazatel/, že to je pro nás neprůjezdný, ale stálo by za to jet tam juknout za sucha, jak jsi viděl teď tak to za sucha vypadá úplně jinak a vše je tak nějak lépe průjezdné
Jinak vypadá to, že k Mackovi na párty nedorazím, protože se na mě právě na sobotu hrnou jiný povinnosti. Ještě to není úplně jistý, ale možná si mě Macek bude muset škrtnout ze seznamu, dám přesně vědět ve čtvrtek!!
Souhlasím s tebou,prozkoumáme to za sucha.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Tak chlapi, sobota se blíží, soudek a masou jsou připravené a já se na vás moc těšim :-).
Petře doufám, že ti to vyjde s nezklameš. Jinak pokud chcete přesnou adresu, tak mi zavolejte a nebo napište do PM.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Marceli, ještě nevím, budu vědět zítra večer co a jak,ale zatím je v plánu práce a zas práce Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Marceli, ještě nevím, budu vědět zítra večer co a jak,ale zatím je v plánu práce a zas práce
Ja to chapu, prace je svinstvo, taky mam ted hekticky obdobi, ale na vikend si nenecham sahat, to sem se naucil pred peti lety a nejede pres to vlak.
No aspon budem mit koho pomlouvat
Práce nemá nožičky!Neuteče!
Co můžeš odložit na zítřek , můžeš odložit i na pozítří!
Tak koukej přijet!
Macku potřebuješ pomoc?
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Milane mas recht, ale bohuzel tohle zrovna je to co odlozit nelze nicmene doufam, ze vecer vyjde cas a dorazim alespon na hodku, dveŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Maarty 82 napsal:
Toho vola na dvanáctce jsem už někde viděl
S.e.r.u na to přezouvam na Mitas ;-))) Karoo je Dobrý na asfalt :-)
Já jsem taky včera přemýšlel, jaký další gumy. Zůstanu na zadku s Mitas 9 a předek ještě pokoukám, co na něj, ale nejspíš to samé. V terénu fakt spokojenost a na sinici jezdím přiměřeně gumám a počasí.
Upravil romanhavlon dne 05.06.2014 18:50
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Tak jsem to dokoukal. Tak kam se vydáme příště? Myslím že laťka je hodně vysoko a tu asi v blízké době jen tak netrumfnem. Jedině jak říkali kluci krosaři, co jsme potkali na poslední vyjížďce, prozkoumat ten kaňon směr Hrešihlavy. Musím na to kouknout do mapy a najít trasu, pak se uvidí?!
Jinak musím říct, že jste borci a kluci na kroskách si natáčeli BMW 1200 jak si prodírá cestu potokem a nevěřili vlastním očím.
Tak pro mě to byl asi strop .Budu muset trochu potrénovat abych se příště tak nezrasoval ;-)
No co plasty a trubky se svaří ,a Rum taky
Tak příště Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Já budu připraven kdykoliv, oficiální otevření vrátek je v od 18:00, ale jste vítáni dle vašich možností a přání dříve i později:-) Promítání divočáků začíná v 19:00.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!