Chtěl jsem pochopit o co tu vlastně jde a tak jsem přečetl celé vlákno. Kdybych dělal něco užitečnějšího, mohl jsem celý víkend jezdit, poslat Dominice sponzorský dar a ještě by mi zbylo.
1, Nevšiml jsem si že by Dominika byla členem GS a z tohoto titulu žádala o pomoc /jako nedávno Krtek/ a odezva je snad ještě horší.
2. Všichni chtějí demokracii a většina neví co to je.
3.Pro Dominiku a ostatní nadšence - Lidi ti prominou všechno, jen ne úspěch.
A hlavně se divím Petrovi(Mr Gs) že zrovna on je takovej prudič.Holt se umí dobře prodat a lidi to chtějí.
Já jsem prudič?A koho prudím?
Napsal jsem veřejně svůj názor,kterej se neslučuje s názorem většiny a okamžitě jsem byl většinou označenej za závistivce (to od těch jednodušších,protože to je takový jednoduchý a první na jazyku) a od těch útlocitných a vztahovačných jsem si několikrát vyslech,že jim něco zakazuju...a čím jako bych to měl zakazovat?
Tím,že řeknu,že v životě nepochopím důvody k jejich jednání?
Žádnej logickej argument mi na všech těch stránkách nenapsal ani jedinej člověk.Všechno jenom sympatie...
Já jsem logických argumentů uvedl několik a na to se zase dokola ti jednodušší ozývají se závistí...tak kdo je tady prudič!??
Na jednu stránku každej vykřikuje právo dělat si,co chci a aniž bych to kdykoliv komukoliv popřel,tak sám bych měl držet hubu,protože jsem jednoduše proti většině
Tak to vám všem gratuluju k logice uvažování.
Pro takovýhle lidi,být prudičem,je vlastně pochvala Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
A hlavně se divím Petrovi(Mr Gs) že zrovna on je takovej prudič.Holt se umí dobře prodat a lidi to chtějí.
Napsal jsem veřejně svůj názor,kterej se neslučuje s názorem většiny a okamžitě jsem byl většinou označenej za závistivce (to od těch jednodušších,protože to je takový jednoduchý a první na jazyku) a od těch útlocitných a vztahovačných jsem si několikrát vyslech,že jim něco zakazuju...a čím jako bych to měl zakazovat?
Žádnej logickej argument mi na všech těch stránkách nenapsal ani jedinej člověk.Všechno jenom sympatie...
Já jsem logických argumentů uvedl několik a na to se zase dokola ti jednodušší ozývají se závistí...tak kdo je tady prudič!??
Na jednu stránku každej vykřikuje právo dělat si,co chci a aniž bych to kdykoliv komukoliv popřel,tak sám bych měl držet hubu,protože jsem jednoduše proti většině
Pro takovýhle lidi,být prudičem,je vlastně pochvala
málokdo pochopil, že nejde o konkrétního člověka, ale o formu, jak to pojal
Pro takovýhle lidi,být prudičem,je vlastně pochvala
nemyslím si že jsi prudič, a ani závistivec.nejsi ani hloupý
ale jediná věta která je podstatná pro všechny co se týka kdo co a jak.
Je starejme se sami o sebe a své nejbližší a každý a´t si dělá a zajištuje život jak chce.A´t se nám to líbí nebo nelíbí,nikdo nám nedal právo ho soudit
http://czunici.ra...
Mno koukam, ze debata vyzivna, se nestacim divit co jsem zasel...
Bohuzel si myslim, ze si tady oba tabory (co se jim to libi a tem co ne) nemaji vubec co vycitat protoze na prispevky tech co vyjadrili svuj nazor i kdyz jen v naznacich nebo i drsnejsi formou bylo oponovano stejne horlive. Neco ve smyslu kdyz se ti nelibi co se libi me tak ses blbej sam. Nemyslim ted nikoho konkretniho, nezastavam se nikoho, vsichni kdo se vyjadrili jsou ve sve podstate stejni - vyjadruji svuj nazor nahlas.
Ku.va chlapi, je to tady o vyjadrovani nazoru a NIKDO by nemel rikat, ze nazor toho druhyho je spatny. Muzete s tim nesouhlasit, ale to je tak vsechno, bohuzel se to tu strhlo v osobni utoky a chytracke reci o zavisti a o tom to fakt nemelo byt...bohuzel nebo nastesti kazde individuum se ma moznost vyjadrit.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Promiňte, ale řekl bych to takhle.
Bohužel prudivá forma názoru konkrétního člověka asi leckoho vyprudí, někdo má ten dar a další stejně prudivě zareaugují, pak je z toho podivně prudivé vlákno. Chlapi s.rte na to
Upravil JirkaHK dne 03.12.2014 13:49
Tak máš novou provačku jo?
Hezkej trpajzlík.
Upravil Medik dne 15.01.2015 15:25
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz