Paráda Bohušu. Já si jedu k Siggimu pro "dárek" ze Siebenrocku v neděli. Včera jsem vyzvedl nosiče na kufry z lakovny - jelikož to byly nosiče "no name" a bývalý majitel je dělal k originálnímu výfuku, tak mi vadili k mému novému SITO Auspuff - musel jsem je na pravé straně trochu pořezat a převařit, abych tam ten výfuk dostal. Je to paráda. Kurňa, už se těším na výlet.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Se divím, že se na ten starý vergl dá ještě něco koupit
Budeš se divit,ale vetšinu seženeš od bmw. A co ne,tak siebenrock,boxerparts atd.A protože oblibenost dvouventilů se zvyšuje stejně jako jejich ceny,tak si některe firmy na těch dilech vicemeně postavili živnost.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem byl dnes u Siggiho a "Ježíšek" od Siebenrocku už je taky doma - montáž si nechám mezi svátkama. Dnes navečer jsem akorát stačil "nacpat" do hlav vylehčené stěvěcí šroubky na ventilové vůle (na imbus) a lehčí osky vahadel od BOXXER PARTS.
Upravil Tonda dne 20.12.2015 20:49
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kdo je Siggi?
Taky se chystám na přestavbu a tak hledám kde se co dá splašit.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Jeden mistni člen.Ale to pouze Tonda neumi nakupovat na strankach siebenrocku,tak mu to tam siggi objednava.Jinak nic.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jeden mistni člen.Ale to pouze Tonda neumi nakupovat na strankach siebenrocku,tak mu to tam siggi objednava.Jinak nic.
Ale umí, jen je to pohodlnější, když tam má Siggy registraci a "dvouventilový" sortiment od Siebenrocku zná dobře. Vždycky si zavoláme, zkonzultujeme to, probereme pro a proti atd......A alespoň máme důvod se pak navštívit...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ivo Bohuslav napsal:
Se mi tak zdá, že Ti, kteří pořizují nové 2Vtily, začínají těžce porážet ty, co pořizují nové vodníky....................
Možná,že ten svět ještě není úplně v prd.....
Já čekám až si zase všichni začnete pořizovat 4V (třeba krásný 1150) pak budu na koni i já
Vzhledem k tomu,že poslední dobou je strašně "IN" jezdit na co nejvíc problémovým stroji,tak 1150 je na řadě hned po trabantech od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA