měls ho málo?někteří asi měli strach z fotek,bohužel(bohudík) jich moc nebylo.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
No vy jste tomu teda dali o víkendu přes prdel. Jeden si dával scénář předešlého večera dohromady celý následující den, druhej má okno a třetí se mě textovkou ptá, jestli nebyl nepříjemnej... Jako trhli jste ale rekord, to se musí nechat. Během 20 minut se takhle zrušit, to se jen tak nevidí.
Ty voe, tak po shlédnutí fotek jsem nejdřív litoval, že mi to nevyšlo a nedorazil jsem, ale teď po přečtení posledních pár příspěvků zjišťuji, že jsem možná měl velkou kliku, páč kdybych přijel, tak na té zahradě možná ležím ještě dneska Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Ty voe, tak po shlédnutí fotek jsem nejdřív litoval, že mi to nevyšlo a nedorazil jsem, ale teď po přečtení posledních pár příspěvků zjišťuji, že jsem možná měl velkou kliku, páč kdybych přijel, tak na té zahradě možná ležím ještě dneska
To ze začátku vypadalo na komorní akci.
Ale kdo načal ten Rum?
Prokleté alkoholické nápoje!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
No bylo to strašný, ten kdo přivez Rum a ten co ho rozlejval by zasloužili zlinčovat vykoupem je v dehtu a posipem peřím Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Jo kámo tím to nebude, spíš je to tim blbym vedrem si myslim. Ale tenhle víken dělam chůvu a nikam se nedostanu, teda možná až v neděli odpol.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Mám kamaráda a dělá výtečný gyros!
Neuděláme grilování u Macka když se nikam nedostane?
Pivo,gyros,pivo,pivo,rum,rum,rum,rum,rum, Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
to je jasný, ale s tim rumem nevim, dvakrát do stejný louže nešlápneš. Jinak v sobotu večer sem sám doma a děti pujdou spát tak v 8, takže pokud se někdo chce stavit na pokec tak přijeďte, alkohol nemam, ale kávu, nealko a klobásu mam :-)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Kluci,
už jsem tady avizoval, že bychom měli mít k dispozici čuníka na rožeň. Včera mi volal Petrguss že už jedno měl připravené, ale dohodli jsme se, že nyní není dobrá konstalace vzhledem k počasí. Přesunuli jsme to tedy na konec prázdnin. Doufám, že se účastníte.