další víkend bych snad taky mohl něco najezdit! Pojedete někam? přidal bych se...
Upravil petrguss dne 29.06.2014 20:10
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
já už jsem teď a pak asi pojedeme s paní na to Letní setkání BMW GS fóra.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Kali napsal:
Hed do rumunska tam i statovka je offik
tak koukej na cestu,ať někam nezapadneš.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Kali napsal:
Hed do rumunska tam i statovka je offik
heleď jel bych hned, sobotu mám relativně volnou, ale po obědě musím být doma, tak nevím jestli to stihnuŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Tak jak plzenští bikeři? Kdy dáme zase nějaký offík? Nějak to tu uvadlo ...??
Ahoj klucka. Já bych měl zítra relativně volno.
no ja dnes celej den makacka na baraku a venovani se rodine. Vcera kdyz nikdo nejel na motorce tak jsem vytahl kolo a taky to nebylo spatny, mistama az dost vostry, vecer jsem nemohl chodit...
Romane a spol - tak nekdy priste, ozvete se jak budete mit nekdo chut vykoupat se v bahne, nadychat se cerstveho prachu a motorce doprat vrstvu patiny!!
petrguss přiložený následující obrázek:
[276.61Kb]
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Ahoj klucka. Já bych měl zítra relativně volno.
no ja dnes celej den makacka na baraku a venovani se rodine. Vcera kdyz nikdo nejel na motorce tak jsem vytahl kolo a taky to nebylo spatny, mistama az dost vostry, vecer jsem nemohl chodit...
Romane a spol - tak nekdy priste, ozvete se jak budete mit nekdo chut vykoupat se v bahne, nadychat se cerstveho prachu a motorce doprat vrstvu patiny!!
ten konec jsi trefil.když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
nám do toho vlezla jiná akce,ale Vena Firefly psal ,že pojede.
Upravil strogas dne 11.07.2014 12:45
petrguss napsal:
No tak já jsem na tři týdny aut. Mám práce,že už ani nevim co je za den
udržuj tempo,ať naše ekonomika posiluje když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.