Vymysli den kterej bude potreba a napis... pokud budu moct prijedu rad!! Jen potrebuju alespon den pred vedet... na off se tesim, zatim to vypada, ze na sraz prifrcim!!
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
xHackerM napsal:
Ahoj všem, protože kapela nebude, tak nebudeme pod stanem stavět podlahu, tudíž jediná pomoc, kterou budu potřebovat, je pár rukou na postavení stanu. Brácha říkal, že stačí hodinka, prý je to hračka. Je samonosnej, takže se nemusí k ničemu kotvit a podobný chujoviny.
Milane, ani ta prodlužka nebude potřeba. Jediné, co je potřeba je 65m obyčejný prodlužky 220V, takže pokud někdo máte zahradní klubko, prosím nabídněte. Dáme je dohromady. Já budu mít od souseda možná 40m v kuse (nevím přesně, ale dosáhne to od mojí garáže až ke kotcům, kdo to u mě zná).
Stavět to budeme v týdnu, den ještě upřesním - bráchovi je to jedno, takže spíš jak se domluvíme my tady.
Macku, dáte dohromady nějakou tu lehkou off projížďku? Kluci si ji budou pamatovat ještě z loňska, mohli byste to vzít jako základ pro letošní. Já musím udělat ještě tu onroadovku, tak bych s tím offem potřeboval pomoct.
Mám asi 20 m prodlužky a připravený 100m kabelu.
Vyzkoušíme při stavbě.
Dej vědět kdy.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Nenajdete prosim mezi sebou nekoho, kdo se za me ujme off vyjizdky? vypada to, ze moje ucast je v ohrozeni :-(, bohuzel sou to duvody nepracovni a rodiny :-(
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
no tak dnes valná hromada rodiny rozhodla, že jsem na několik následujících víkendů rovněž v háji, pár týdnu před stěhováním doděláváme poslední práce v baráku a jsme v hrozným skluzu. Dost mě to štve i proto, protože jsem na motorce neseděl měsíc, ale nevymyslím to jinak... S přípravou stanu, když budu moc jak jsem psal pomůžu rád (všední odpoledne jakž takž vymyslím když už nebudu v práci - mimochodem středu nemůžu), ale na sraz se nedostanu Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Už není potřeba, stan má neprůhledná čela a ještě dvě plachty k dobru. Vyřešeno.
Ale kdo má, tak prosím nějaké lampičky, montážní lampu atd. Ať si kdyžtak stan uvnitř osvítíme. Případná intimita bude řízena počtem žárovek.
Zítra bych chtěl vyrazit ve tři z Plzně (Borský Pole) a jet stavět stan. Prý budu potřebovat tak ještě 3 lidi k ruce.
Upravil xHackerM dne 11.09.2014 14:40