VÚ Brdy, Dolejší padrťský rybník.
Koukám, že tam bylo pěkně. Já se dnes motal kolem Chomutova a Mostu a všude mlha, že by se dala krájet. Pouze kolem Sv. Šebestiána svítilo sluníčko.
cvrnda napsal:
VÚ Brdy, Dolejší padrťský rybník.
Koukám, že tam bylo pěkně. Já se dnes motal kolem Chomutova a Mostu a všude mlha, že by se dala krájet. Pouze kolem Sv. Šebestiána svítilo sluníčko.
Jo,jo pravdu máš.Bylo to prostě super,parádní slunečné podzimní počasí.
Upravil Biker755 dne 02.11.2014 21:06
Dum spiro,spero.
koukam,to tu nějak utichlo,každý toho asi máme nad hlavu a na ježdění není moc času,já jsem taky dlouho nejezdil,měl jsem malý kolizičky při závodech,pár dní o francouzkých holích,před měsícem jsem sháněl auto tak jsem zkusil objíždět nabídky na motorce a večer jsem toho měl plný kecky,ale do zimy bych ji chtěl ještě protahnout tak snad se ještě udělá počasí.............
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Čus kluci, trochu to tu ozivim.....nejdete náhodou taky někdo na MOTOBAL. na Spilku? 14.2...... A ještě chci připomenout, že v pátek je od šesti poslední promítání AROUND AFRICA v Jasu na Slovanech... Ale tam nevím, jestli mi to vyjde.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Ahoj klucka. Co takhle dát offík Radnický potok ,nebo Javornici od Berounky na Krakovec? Nehlaste se všichni!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!