Dobrý den. Pokud máte zájem na koupi zboží v USA (ve velkem kupuji i motorky, jsem majitelem F650GS) můžete mě kontaktovat na zaslito.me@gmail.com. Jmenuji se George a bydlím kousek od Los Angeles a už několik let nakupují věci pro lidičky v Čechách a posílám jim to domů. Taktéž
mohu nakoupit věci na Ebay a nebo z druhé ruky (díky tomu že jsem v okolí LA,
tak mám přístup k obrovskému počtu lidí, kteří prodávají věci, které již
nepotřebují a v mnoha případech je to několikanásobně levnější než v online
obchodech). Pokud nakupujete na více online shopech, tak mohu všechny vaše
nákupy dát do jednoho balíku a ušetřit Vám poplatky za poštovné. Taktéž mohu
napsat na celní prohlášení, že je to dar s minimální cenou a podepsat se mým
jménem s Vaším příjmením čímž se v mnoha případech vyhněte placení cla. Napište
a můžeme probrat podrobnosti.
Dobrej zápich, George:-):-), to je skoro na výmaz Tvého příspěvku a už tato "prezentace" mi stačí k tomu, abych nechal raději vydělat českým prodejcům i kdyby byli trochu dražší, navíc zisk zůstane "doma". K tomu záruka, zřejmě platba předem a s tím spojená rizika atd. Taky rád ušetřím, ale ne za každou cenu.
Ivan napsal:
Dobrej zápich, George:-):-), to je skoro na výmaz Tvého příspěvku a už tato "prezentace" mi stačí k tomu, abych nechal raději vydělat českým prodejcům i kdyby byli trochu dražší, navíc zisk zůstane "doma". K tomu záruka, zřejmě platba předem a s tím spojená rizika atd. Taky rád ušetřím, ale ne za každou cenu.
Ivane, ja mohu konstatovat k te tve pripomince pouze to, ze ja nikoho nenutim, aby me kontaktoval. Ja sam jezdim na GS a protoze vim, ze ceny nahradnich dilu v Cechach nejsou zrovna levne, tak rad pomohu tomu, kdo o moji pomoc stoji.
GeorgeUSA napsal:
Taktéž mohu
napsat na celní prohlášení, že je to dar s minimální cenou a podepsat se mým
jménem s Vaším příjmením čímž se v mnoha případech vyhněte placení cla. Napište
a můžeme probrat podrobnosti.
K tomu dárku jenom upřesnění, že na naše celníky už tato finta nestačí. Když se jim zásilka nezdá, klidně jí otevřou a pokud příjemce nedoloží cenu, tak jí stanoví sami.
Ivan napsal:
Ivane, ja mohu konstatovat k te tve pripomince pouze to, ze ja nikoho nenutim, aby me kontaktoval. Ja sam jezdim na GS a protoze vim, ze ceny nahradnich dilu v Cechach nejsou zrovna levne, tak rad pomohu tomu, kdo o moji pomoc stoji.
jasně... a kdybys mu zaplatil a peníze se ti ztratily tak se nic neděje.. jedná se o čecha, který se jmenuje George a bydlí "někde" v okolí L.A... bude snadný ho najít..