aldo napsal:
To: Novej, Alda 200 km není žádná dálka, ale hezká projížďka. Navíc je u nás krásně.
Jo jo, mohu potvrdit. Byl jsem pro Kaheda u Aldy a krásně jsem se projel :-) a ještě jsem dostal dobrý "kafe" od paní Aldový .
BMW GS = stroj na radost
Rozhodujici je taky vyber spodaru, slipy s gumickou a trencle s faldama je tragedie. Zalezi i na materialu, prdel boli hlavne proto, ze se diky propoceni kalhoty prilepi. Na dlouhy cesty vyborne funguje dat jako mezikus kratky cyklisticky sortky s antibakterialni vlozkou.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Vodnik napsal:
Rozhodujici je taky vyber spodaru, slipy s gumickou a trencle s faldama je tragedie. Zalezi i na materialu, prdel boli hlavne proto, ze se diky propoceni kalhoty prilepi. Na dlouhy cesty vyborne funguje dat jako mezikus kratky cyklisticky sortky s antibakterialni vlozkou.
Dal jsem trencle Multisport od Devoldu, následně přes ně potom ještě jedny, všechno přiléhavé, neškrtivé a....................................................bolavá prdel a vlk. Dal jsme už všechny možné kombinace materiálů a výsledek - pořád stejnej. Prostě někdo má na zadnici krupon a mozoly a někdo i kdyby se na hlavu postavil, tak jenom řeší a řeší....... ale na motorce chci a budu jezdit i s vlkem a bolením. Prostě chci a tělo si zvykne a nebo mě ta řiť upadne a bude pokoj.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jinak když přijedeš k nám, tak ti můžeme půjčit na vyzkoušení jak Kahedo, tak americký Sargent. Vyzkoušíš a za hodinku už budeš vědět, jestli ti vyhovuje nebo ne. Sargent je komplet jiné (včetně výlisku), Kahedo je na platformě BMW. Každé má své pro a proti. Mám na 1200GS Sargent snížený o 2cm a jsem spokojený ale musel jsem pro svojí jízdní pozici posunout o kousek řídítka směrem dozadu, protože se rád opírám bederkou o zvýšený stupeň toho zadního sedátka a když jsem měl řídítka normálně, tak jsem je držel v polovině prstů.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vodnik napsal:
Dal jsem trencle Multisport od Devoldu, následně přes ně potom ještě jedny, všechno přiléhavé, neškrtivé a....................................................bolavá prdel a vlk. Dal jsme už všechny možné kombinace materiálů a výsledek - pořád stejnej. Prostě někdo má na zadnici krupon a mozoly a někdo i kdyby se na hlavu postavil, tak jenom řeší a řeší....... ale na motorce chci a budu jezdit i s vlkem a bolením. Prostě chci a tělo si zvykne a nebo mě ta řiť upadne a bude pokoj.
No pak už jenom sedlo, které "dejchá". Nemám ještě vyzkoušeno v teple, ale viděl jsem rozdělaný "látkový" Kahedo. Má to takovej "koberec" mezi polstrem a sedlem, kterej neprosedneš. V tom koberci je vzduch a stále vysušuje látku sedla a pr... by se neměla tolik zapotit. Samosebou pokud budeš mít kalhoty s membránou, zátěrem nic ti nepomůže. Pravda je ta, že sedlo po dešti sákne vodu, ale když se rozjedeš je hned suchý.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Alda napsal:
Hehe )
Tak k pani Aldískový prijedu na kafe taky, tu jeste neznam
Jo a dozvim se konecne odkud jsi? Ja si ty sedla fakt prijedu vyzkouset
Kousek od Náchoda, obec Nahořany. Jedinej roubenej dům.
Tak to je co by kamenem dohodil, to se dohodnem. To prijedu uz se znacne rozmlacenou prdeli, tak bude hned pripravena k testovani . A jaky ze to mas sedla k vyzkouseni?
Sargent, Kahedo Actively-Breathing, a jednosedlo Kahedo Actively-Breathing. K tomu Sargentu zatím nemám bobek pro spolujezdce. Můžu ti ho půjčit a druhé přiděláme pod pavouka, projedeš se 30km k Vevisovi, tam si dáš druhý kafe, vyměníš sedlo a bude druhá zkouška . Panečku to je plán.
Upravil aldisek dne 17.05.2011 14:23
Vodnik napsal:
No pak už jenom sedlo, které "dejchá". Nemám ještě vyzkoušeno v teple, ale viděl jsem rozdělaný "látkový" Kahedo. Má to takovej "koberec" mezi polstrem a sedlem, kterej neprosedneš. V tom koberci je vzduch a stále vysušuje látku sedla a pr... by se neměla tolik zapotit. Samosebou pokud budeš mít kalhoty s membránou, zátěrem nic ti nepomůže. Pravda je ta, že sedlo po dešti sákne vodu, ale když se rozjedeš je hned suchý.
Jo, to zní zajímavě. Ale já mám 1100GS Takže to neotestuji. Ale neva, i tak děkuji za inspiraci.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Aldisek napsal:
Nj no, leda koupit něco jiného, třeba 1200
Jo, to by se mě taky líbilo. 1200ADV, ovšem jsem majitel rozestavěné reality, takže to bude spíš tuna cementu, písek, vápno............a sedřený záda. Inu co, není všem dnům konec, třeba za rok , dva, tři.....
Tak já se taky přidám, jízda na GS12 je utrpení... Byl jsem dokonce i u doktora, zrengenoval "to" a prý mám delší kostrč. Takže jiná varianta než upravit sedlo není. To není o zvyku... Jak tady píší, jsou to galeje, ne projížďka. Stačí 100km a už nemůžu vydržet.
Chtělo by to sedlo širší, ať je váha rozložená i na stehna. Mám zkušenosti se 4k, tam není sedlo, ale polštář a žádná bolest.
Byl jsem i v DD tuningu, ale čekací doba je dlouhá... A my jedem do Rumunska, takže to musím řešit co nejdřív. Našel jsem borce, který přesívá sedla a má volno, vystele to molitanem s pamětí a uvidíme. Hodím sem pak foto...
Holt když to nepomůže, bude se muset zvolit dražší varianta...
Aldisek napsal:
Nj no, leda koupit něco jiného, třeba 1200
Jo, to by se mě taky líbilo. 1200ADV, ovšem jsem majitel rozestavěné reality, takže to bude spíš tuna cementu, písek, vápno............a sedřený záda. Inu co, není všem dnům konec, třeba za rok , dva, tři.....
No, tak to jsme na tom stejně. Rozestavěná realita = moc bolavé ruce a prázdná peněženka
Nemam to overeny, ale prej dost pomuze mit na sedle kozesinu z berana, neco na tom je, chlupy zajisti mezi kozenkou a prdeli mezeru, takze poceni je minimalni, takze prodysny sedlo musi bejt super. Jezdim s kamionem, dneska se u novejch aut klade velkej duraz na pohodli ridice. Kvalita sedacky je vo tom, ze ani tolik nezalezi na tvaru, ale jak odvadi pot. Jedu 4 hodiny v kuse, pauza a znova a kazdej den. Za ty 4 hodiny prdel sedacku neopusti a zadnej problem.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex