Ahoj všichni,
chtěl jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tímto problémem.Mám nově 1200gs adv. 2008, celou dobu ukazoval palivoměr v pořádku, ale najednou z ničeho nic (před tím půl nádrže) zmizely všechny dílky - rozsvítil se žlutý výstražný troj.,že prý došlo palivo.To se stalo za jízdy.Nevíte někdo co by mohlo být příčinou?I když dotankuji do plna, pořád stejný problém!
Díky Tom
tomasz napsal:
Mám nově 1200gs adv. 2008, celou dobu ukazoval palivoměr v pořádku, ale najednou z ničeho nic (před tím půl nádrže) zmizely všechny dílky - rozsvítil se žlutý výstražný troj.,že prý došlo palivo.To se stalo za jízdy.I když dotankuji do plna, pořád stejný problém!
Nejsi první ani poslední aneb problémy i s palivoměrem u BMW R 1200 GS (A) jsou úplně "noumauni".
Průběžně (už roky) se to tady řeší v různých vláknech...
Díky, za pomoc.Jak jsem se dočetl tak těch případů je docela dost.Měl jsem Superteneru, tam byly kohouty,tak jsem přepnul na rezervu,ale tady?U mne spíš nefunguje ten palivoměr vůbec, protože mi svítí to hladové oko pořád.Do té doby ukazovala spolehlivě.Docela se divím,že to je u tak propracované a "drahé" motorky častý problém.T
Taky se divím, myslel jsem že BMW je natolik exkluzivní značka že si nic takového nedovolí. Dříve to tak bylo, dnes bohužel volí zákony trhu jinak... A to jsem ani netušil že např. ventily u boxerů od r.2011 si jen tak někdo doma neseřídí...