Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Arctic truck (láska jako blázen)
Vjetrnik
Přidané 15.06.2011 14:51

Registrace: 09.10.07
Hilux je celosvětově nejprodávanějším vozem.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

radosek
Přidané 15.06.2011 15:02

Registrace: 27.08.07
To petrs:

Oba víme, že prodejnost není úplně tak podmínka spolehlivosti auta...Wink

Jsem "stará struktura" a mám rád věci pod kontrolou. Chci auto, které, když se mi pos*ere v bohem zapadlé pr*deli, dokážu opravit s minimem speciálního nářadí a bez diagnostiky. Zajímalo by mě, co tyhle moderní mašiny napěchované hlídacími čidly povědí na naftu natankovanou pumpou ze sudu za kůlnou. On totiž na cestě každý nemá leteckou podporu, která mu shazuje sudy od BP na padáku.. - viz večerníček ze severního pólu...secret

Ano, máš pravdu v tom, že s automatem jsem toho v terénu moc nenajezdil. Ale to, co jsem s automatem najezdil mi potvrzuje moje přesvědčení, že automat je pro ženský a lenochy, co se jim nechce, nebo neumí zařadit starým dobrým fofrklackem...helpless...hilarious

Ale je to můj názor. Ať si každý jezdí čím chce, třeba Hummerem po Praze. Já rád starý dobrý poctivý stroje a to v mých očích tohle auto prostě není, no...Wink
Upravil radosek dne 15.06.2011 15:04

Milos
Přidané 15.06.2011 15:04

Administrátor
Registrace: 18.10.06
Doporučuji kouknout na Top Gear - Polární speciál
YouTube Video

YouTube Video

YouTube Video

www.pinkava.cz
Remus511
Přidané 15.06.2011 16:06

Registrace: 21.05.08
[quote]Radosek napsal:
To petrs:

Oba víme, že prodejnost není úplně tak podmínka spolehlivosti auta...Wink

Jsem "stará struktura" a mám rád věci pod kontrolou. Chci auto, které, když se mi pos*ere v bohem zapadlé pr*deli, dokážu opravit s minimem speciálního nářadí a bez diagnostiky. Zajímalo by mě, co tyhle moderní mašiny napěchované hlídacími čidly povědí na naftu natankovanou pumpou ze sudu za kůlnou. On totiž na cestě každý nemá leteckou podporu, která mu shazuje sudy od BP na padáku.. - viz večerníček ze severního pólu...secret

Ano, máš pravdu v tom, že s automatem jsem toho v terénu moc nenajezdil. Ale to, co jsem s automatem najezdil mi potvrzuje moje přesvědčení, že automat je pro ženský a lenochy, co se jim nechce, nebo neumí zařadit starým dobrým fofrklackem...helpless...hilarious

Ale je to můj názor. Ať si každý jezdí čím chce, třeba Hummerem po Praze. [big]Já rád starý dobrý poctivý stroje a to v mých očích tohle auto prostě není, no...Wink[/[/big]quote]

Proto jezdíš FKUSEM, viď? secret Jsi blázen ty kocoure!!!!
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **

www.scorpiodragster.com
petrs
Přidané 15.06.2011 16:56

Registrace: 31.10.07
Radosek napsal:
Chci auto, které, když se mi pos*ere v bohem zapadlé pr*deli, dokážu opravit s minimem speciálního nářadí a bez diagnostiky. Zajímalo by mě, co tyhle moderní mašiny napěchované hlídacími čidly povědí na naftu natankovanou pumpou ze sudu za kůlnou.

Kdyz uz ani ten Defender neni tak jednoduchy, jak byval. Veci jako Aniti-Stall, atp. uz bez compu stejne neopravis.
Passion to Ride.
Passion to Dive.

radosek
Přidané 15.06.2011 17:28

Registrace: 27.08.07
To Remus:

Mám Fiestu, Focuse a Mondeo... Dělám práci kterou dělám a nemyslím si, že jezdit jiným autem než na které mám servis je za a) ekonomický a za bé) ke značce kterou propaguji úplně košer. Mimo to jsem v Praze ob den a tam v Defenderu... no, přinejlepším nic moc... Krom toho se změnou mé činnosti se váže i změna potřeb. Takže tolik asi k tomu, čím teď jezdím...

To petrs:

Rád bych starou dobrou naftovou pětiválcovou vránu. Tam by té elektroniky zase až tak moc být nemělo...

Všechny automobilky se snaží více či méně podbízet zákazníkům. A čím jiným, než serepetičkami, které - ruku na srdce - jsou zbytné. Můj sen je zase dát si dohromady nějakou dvoutisící pětidvéřovou věc, nakoupit si dva diesely se starých bawců na díly a mám do důchodu vystaráno...music
Upravil radosek dne 15.06.2011 17:30

Mr GS
Přidané 15.06.2011 17:55

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Remus511 napsal:
Krapejtko jsem se zamiloval pray

http://www.arctic...-15-Wheels

Zdarec draku!
Souhlas s tebou!Já tohle auto viděl na vlastní oči až tady a je to pecka!thumbs up
Amíci to tady používaj na ježdění po základně.Stojí tady na každým rohu.Maj to tady myslím ve 4.0 naftu nebo 2,7 béňo.Jsou to krasavci.Hned jak jsem je viděl,tak jsem je pohledal na netu,ale zjistil jsem,že tady si na ně nevidělámreal sad u nás stojí kolem 800klacků,ale vsadím boty,že tady to maj za pár šušní.Toyota má totíž na Afgánským automobilním trhu 100%ní podíl!Shock a to bez přehánění.Tady nejezdí nic jinýho...vlastně kecám.Viděl jsem za celou dobu dva moskvičeGrin
Mr GS přiložený následující obrázek:

[33.31Kb]
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Mr GS
Přidané 15.06.2011 17:58

Moderátor
Registrace: 18.12.08
...fakt na každým rohu Grin
Mr GS přiložený následující obrázek:

[23.42Kb]
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

PeDR
Přidané 15.06.2011 22:43

Registrace: 11.08.07
To Remus: Já ti rozumím.V tvém věku jsem chtěl všechny 4x4. Dneska jsem už umírněnější, Peugeot 4007Grin

exvel
Přidané 16.06.2011 23:36

Registrace: 18.08.10
Zdar,taky se přidám,auto do terénu dobrý,ale na asfalt na h.jak jsem viděl v jednom testu,tohle auto na silnici si koupí jen za A blázen,nebo za B masochista a po svezení v tomhle autě jen potvzuji tuhle skutečnost.A na projížďku do Pardubic do Globusu to fakt nepotřebuješ,protože kančí stezkou to stejně nedáš.

frantisek
Přidané 21.06.2011 17:12

Registrace: 20.01.08
Offroadaci, co to resite? Pohodli, elektronika... Takovy auta se kupujou srdcem, ne? Stejne jako motorky. Mam Hiluxe a vratil jsem se pred tydnem z Iranu. Nebylo to jako jet Mercedesem, ale na to sere pes. Zamiloval jsem se do nej v Argentine, kde v tom lidi jezdej fakt dlouhy streky a nikdo nic neresi... Elektroniky tam zas tolik neni a automat to neni ani nahodou. Bylo to tvrdy (hlavne cesta pres Turecko), ale dokonaly. Pokud se nekdo chystate do Iranu, dejte si offroad z Marivanu do Paveh podel iracke hranice. Neskutecny svezeni....

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 134
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,734
Nejnovější člen: Phany

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.58 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI