heleď píšeš, že máš přídavný světla přes pojistku, čili nemají vlastní relátko?
Chtělo by to projít instalaci těch světel, odkud jsou chycený (pokud nemají relátko tak jsem od dálkovejch současnejch) a jestli někde není prodřenej drát nebo v těch světlech něco vyhřátýho.
Ale pokud tam to relátko není chtělo by to ho tam dodat.
Myslím že na BMW origo nejsou relátka na světla, takže všechen proud pro světla teče přes spínačku a 2 světla navíc je pro elektroinstalaci zápřah!
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
, tak ten prvý obrázok vyzerá ako fotomontáž (faston pod poistkami? - blbosť)
Vidím to tak, že v snahe pomôcť som tresol somarinu, sorry
Tak moje pojistková skříňka vypadá stejně, jak je na tom horním obrázku. Při vytažení pojistky 8 zhasnou potkávací světla a při vytažení 9 jediné, čeho jsem si všiml bylo, že zhaslo podsvícení tlačítka výstražných blinkrů.
Jinak ty přídavné světla mám samozřejmě přes relé - konečně jsem odhalil, v čem byl problém. Prodřený plusový drát ve světle, samozřejmě jsem procházel všechny dráty, ale že je za objímkou prodřený drát jsem v tom chatrném osvětlení přehlídl. Takže světla jedou.
Jedinou záhadou zůstává spálená (doslova spečená) pojistka č.9, nicméně po její výměně už vše funguje a motorka už i startuje bez problémů. Tak nevím, někde mi možná zatekla voda....
Každopádně se minimálně v tomto bodě manuál na GS rok 00 liší, ten novější by se opravdu hodil, kdyby ho někdo měl.