mal som to na riadidlach. len ked som nahodil tankvak tak som nezatocil. preto som vyrabal ten drziak vo je to MvG verzia prosim ta? musim niekomu pozriet ako to vyzera na to ram drziaku.
to pozretie nie je problem. skusim na to niekedy nakuknut.
vdaka
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
xNOKIAx napsal:
mal som to na riadidlach. len ked som nahodil tankvak tak som nezatocil. preto som vyrabal ten drziak vo je to MvG verzia prosim ta? musim niekomu pozriet ako to vyzera na to ram drziaku.
to pozretie nie je problem. skusim na to niekedy nakuknut.
vdaka
nestacilo by vymenit tie gymicky za nieco mekksie? aby to viac odpruzilo? len taka spekulativna otazka
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Tenhle týden v Rakousku poblíž Mariazell mi odešla 550.Zapnu jí,ale po chvilce se sama vypne a na obrazovce se mi v nějakých tabulkách dělá pás barevných kostiček.Aspoň již vím co si koupím na Vánoce pod stromeček.
Vencar: aha, četl jsem tvůj příspěvek v druhém vlákně. Tak je to jasné. Téměř určitě to bude řadič displeje. Už jsme tohle zkoušeli s jedním expertem vyřešit na GPSMAP 620 ale i když řadič sehnal, tak to nepomohlo, asi byla chycená i paměť a vzdal to. Nespíš hodnota té navigace bude nižší než by stála oprava.
Jestli jsi byl spokojený se zumem, tak se koukni na model Zumo 350 nebo 660, ta 350 má jasnější displej a tvar podobný tvému starému Zumu. Jinak držák obratem prodáš, nejspíš i tlačítka a možná displej, takže to určitě nevyhazuj do popelnice...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Já mám na mé druhé 550ce nalítáno prozatím 1669 hodin. Mám ji sice z druhé ruky, prý je tam pouze druhá baterie a občas zamrzne. Mě se to, ale zatím ještě nestalo... Snad jsem to nezařekl... Zatím plná spokojenost. Ta první byla nějaká předváděčka, ale po měsíci mého používáni zamrzla tak, že jsem ji už nerozchodil a v záruce vrátil k opravě. Už jsem ji neviděl, prý neopravitelná a poslali mě peníze zpět...