Hicksíku rozvody ve 30 jen kontrola výměna možná v 60,ale ještě je nikdo neměnil.Vy nikdy proto se vám ty motory takm vyvedly.A dojezd mám 350km jako skoro každý Báwo.Né teda v terénu,ale to slovo ty stejně neznáš.
to Fanos: máš vyšší spotřebu o 0,536 litru a to by ho zruinovalo....a na co by taky měl terénní motorku, když do terénu nejezdí....by si to poškrábal
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Fanos Rusicka napsal:
Hicksíku rozvody ve 30 jen kontrola výměna možná v 60,ale ještě je nikdo neměnil.Vy nikdy proto se vám ty motory takm vyvedly.A dojezd mám 350km jako skoro každý Báwo.Né teda v terénu,ale to slovo ty stejně neznáš.
hele Fanosu... vime vsichni, ze motor je SLABOU casti 990ky.
Muzes si kvakat jak chces, jak jsou Baworacky/Rotaxi motory spatny.. dokonce si muzete nad tim spolecne s Vjetrnikem po*onit .. ale na faktickem stavu veci to nic nemeni.
Motor v osmikile je vicemene ve vsech recenzich popisovan jako fantastickej a je to naopak SILNYM prvkem osmikila.
Toz tak
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
to Fanos: máš vyšší spotřebu o 0,536 litru a to by ho zruinovalo....a na co by taky měl terénní motorku, když do terénu nejezdí....by si to poškrábal
Fanosovi to v klidu vezme v terenu pres 10, 12, 15.
BMW.. a to ani 1150, se pres nejakych 7-8 pokud vim nedostane.
Proste 990 je fantasticka do pouste a vubec na adventure.. tam jsou totiz vsude pumpy
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Fanos Rusicka napsal:
Z těch 350 je 150 na vozejku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
a nebo si ještě pře tím dá na Hřebči ovarové koleno u Tety a pak se probere až v záchytové zóně pod Mohelničákem ....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Scofield napsal:
V té záchytové zóně chytne tak uka....Onehdy,když jsem měl ještě modrého bawora,tak jsem tam v tom lítal tam zpátky,tam zpátky a připadalo mě to,jakobych jezdil na polní cestě a né na něčem co zastavuje auta.....
V praxi to šacuju,že to funguje jako ty KááTééeMky....
V praxi to funguje tak,že minulej tejden tím projrl kamion s poruchou na brzdách.Potom ještě 200 metrů kukuřicí a zastavil se až uvnitř montážní haly o nějakej lis nebo co.Takže to asi bude na houno.
Když je hlad,je i husa dobrá.
si mosíš vyházet ty lehké fusekle z hliníkáčů vejre a dát si tam pár cihel a rozjet to shora dolů a NEBRZDIT a poznáš jaké to je projet záchytnou z)onou s kukuřicou v ruce a zastavit se o zeď a nejspíš budeš i v hlavních zprávách na NOVě
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......