Jeste jedna, jsou tu zanacky ktere to maji ridit a omezovat, ale?? Sjizdi se sem ruzni lide, ale vsichni jsou hodne v pohode, jak auatri tak motorkari. Navzajem si pomahaji. Hodne me to prekvapilo, byl jsem zahrabany a uz jsem tam dlouho zapasil. Prijel mi pomoc starsi pan a mladi kluci co to zahledli z dun. Za pet minut jsem drandil a bylo to s usmevem. Jsou tu nejaci jini??
profesor přiložený následující obrázek:
Myslím že to je opravdu hodně naší mentalitou. Například co do bezpečnostních norem a také hygienických jsme byli vždy důslední- vzpomínám na kolegu šéfkuchaře jak s úsměvem popisoval kontroly higieny v německu kde se jim pod nohama motala kočka, a u nás kde ....no prostě dej čechovi funkci.
Ale rozhodně i s tím se dá hnout, bohužel....nebo možná bohu díky.
Kola, mám projetou celou republiku, ze sněžky mě vyprovodil pohraničník na moto, že tam na kole nesmím, na šumavě lesník který tam přijel Trabantem a kácel stromy, na Kralickém sněžníu tůrista...ale čas jde a šumava začíná dělat cyklo trasy protože v beskydech je mají (tedy u nás ) skoro všube a bikeři tady jezdí právě pro to že si tedy zajezdí, omezení minimum. Na to přichází taky Krkonoše.
Prostě mejitelé restaurací a pensionu, hotelů tlačí. A tak v Bekydech brzy možná otevřou ČERNOUHELNÝ DŮL. Taky někdo tlačí. Jen nevím co je lepší.
Možná by to chtělo zdrav rozum.
A kdo ví co budeme za pár let brát jako zdravý rozum.