Asi se doba naklonila tomu, postavit HICKSNIGHTMAREBIKE....
- žádný palubní počítač
- žádný ukazatel zařezené rychlosti
- žádný teploměr, ukazatele tlaku, okluzní fronty, atd.
- žádné vstřikování
- žádný katalyzátor
- žádná voda a chladič
- žádné ABS
- žádné duální brzdy
- žádné ESA
- žádné ASC
...jen rám, motor, řídítka a kola...
...jdu schánět vhodný základ...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik: Ty si delas srandu, ale ja fakt premyslim si neco takovyho postavit. U me by to sice byla nejaka lowcost varianta, ale to nemusi byt na skodu. Uplne me to dostalo, vetsina od Blitzu i toho dalsiho, co tu probehlo.
Upravil HonzaGS-SV dne 08.11.2011 20:26
...drž palce, aby mne to nepřešlo...těch hypermoderních motorek mám po krk, chce to staré železo
toho Basica s velkou bandou by byla děsná škoda! Vždyť je to jak unikátní Kalahari, nebo možná i je!!! Dopr..... kdyby se to zrovna teď tak děsně nehodilo, jedu pro něj, můj vysněnej dvouventil!
Edit: tak teď čtu tu jobovku, koukejte, co ten Přešpurský řezník provedl
"PS: foto sedí, len biele diely sú teraz modré."
Upravil morabo dne 09.11.2011 06:19
Maiali nel Fango!
Morabo, to mě by se taky líbil... jen právě kvůli té "vylepšené" barevné kombinaci bych z něj udělal legendární "stříbrný šíp" - prostě obrousil na plech a tak nechal nalakovat (transparentním lakem)
HonzaGS-SV napsal:
Morabo, to mě by se taky líbil... jen právě kvůli té "vylepšené" barevné kombinaci bych z něj udělal legendární "stříbrný šíp" - prostě obrousil na plech a tak nechal nalakovat (transparentním lakem)
...tohle se mi zrovna jako celek nelíbí....ale ten plech proč ne
Akorát nejdřív je třeba to postavit, aby to vrčelo a jezdilo...pak zrepasovat původní základ (hlavně pružiny vidlice a tlumiče), prostě zgenerálkovat...a až pak řešit barvičky...
asi jak píše Vjetrnik... provedení nádrže se mi líbí ale celek moc ne... chtělo by to nějak domyslet
jen nevím jestli nechat ty píšťaly nebo přiznat malá KNka :
ikdyž ono jak to u těch boxerů trčí dozadu, kde by se do toho případně mohlo kopnout, tak to není nejšťastnější řešení...
Upravil HonzaGS-SV dne 09.11.2011 10:09