Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F650GS
Strana 2 z 2:   1    2  

xeony
Massik
Přidané 19.03.2012 13:35

Registrace: 04.01.09
[quote]Will napsal:
hmmm.. tak jsem žil v mylné představě.. na technické byl na mě mooooc hodnej, naštěstí... tak pro ostatní, nemá smysl tam dávat xenon bez paraboly, stejně vidíš kulový jak s normální žárovkou a ještě problémy jinde... jediný pozitivní věc je, že tě ve dne vidí o hooodně víc... večer nevidíš a asi trochu oslňuješ. tohle je moje zkušenost. jinak stínítko tam mám a stojí to.... jak jsem psal už výše[/quote

S tou parabolou to trochu nechapuFrown Ty mas svetlomet bez paraboly?? Nespletl jsi si to s optikou??
Pokud tam das xenon. vybojku, tak ti musi (pokud je dobre vyrobena) sviti mnohem lepe, nez normalini halogenka !! Jde take o to, jakou teplotu ma. Pokud das od 4100K - 6000K, tak svitis mnohem lepe. Pokud tam das 8000K a vys, tak cim vys, tim skutecne **** uvidis, pac to bude svitit modre, resp. fialove, takze moc toho neuvidis. Ja tam mam od Twalcomu primo pro GS a funguje dokonale. V kazdy motorce jsem mel xenony a vzdy svitily lepe nez halogenky. Samo, ze to neni homologovano. Na technickou doporucuji uvest do puvodniho stavu.
Pokud chces fakt dobrou alternativu, tak po odskouseni asi tisice zarovek,doporucuji tyto: http://www.xenony...ci-zarovky

will
xeony
Přidané 19.03.2012 14:20

Registrace: 04.03.10
no že svítí lépe, to možná ano, ale nic moc převratného... za přestavbu to asi nestojí, zvlášť když to vidí hned... třeba v zahraničí to může být problém. jinak parabola na xenon má jinou strukturu (sklo) , prostě je přizpůsobená na xenon, bez toho to světlo jde nějak všude. teplotu opravdu nevím, bílé, možná krapek do modra

www.motovaky.cz
will
xeony
Přidané 19.03.2012 14:37

Registrace: 04.03.10
jinak když se podívám na tohle tak to nějak vypadá...http://www.tourat...ts_id=2273 u motorky světlo ale dál není moc vidět... když jedeš 100 tak to tlumený nesvítí dál, tak vidíš prdlajs... u normálního světla je víc osvětlená ta vzdálená plocha a tak vidíš víc kam jedeš. Když jedeš pomalu, nebo když stojíš, světla je kolem dost, to je pravda..
Upravil will dne 19.03.2012 15:32

www.motovaky.cz
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 106
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,731
Nejnovější člen: masilkov

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI