[/quote]no neviem, všetko čo si napísal spĺňam, skúšal som Google Chrome taktiež IE povedzeme že chyba je v medzičlánku no pokúsim sa to odlaďiť [/quote]
Hoď mi to please na mail - geo.benedikt@tiscali.cz, předpokládám, že to měl být důkaz jak to tam jde dostat a zajímá mě to. Díky
Tak po roce vyzkoušeno v reálu - VW T4 long se ukázal jako ideál motodovolenou. Tady v ČR jsme do něj dali 2x GS, přejeli dálniční transfer do Itálie, vytáhli motorky a z auta měli kempovací základnu.
Přikládám odkaz na názornou ukázku: YouTube Video
Upravil Benedikt dne 28.09.2013 21:47
Benedikt napsal:
Tak po roce vyzkoušeno v reálu - VW T4 long se ukázal jako ideál motodovolenou. Tady v ČR jsme do něj dali 2x GS, přejeli dálniční transfer do Itálie, vytáhli motorky a z auta měli kempovací základnu.
Přikládám odkaz na názornou ukázku: YouTube Video
benedikt: mám otázku, myslíš, že by se vešly do krátký T4, tušim že je o 40 cm kratší... bylo tam místo, nebo musej bejt motorky "rozhozený", tj. jedna vzadu a druhá vepředu ?
V T4 i v T5 jsme vezli 650 a X- Chall a neumim si představit napakovat tam např. 2 12tky...
jardajerman@seznam.cz
Rozhodně bych to klidně zkusil. My jsme museli sundat plexi a sklopit řidítka kvůli výšce ve dveřích. A délkově - ta levá po směru jízdy je 1100 a byla asi 10cm zobákem za sedadlem řidiče....tzn. 12tka s kratším zobákem by možná o šla o 20cm dál a tím pádem by mohly být nějaké centimetry k dobru i vzadu za druhou motorkou pozpátku.
A v nejhorším bych se nebál u té motorky pozpátku třeba ještě zadním kolem najet na nějaký cca 10cm vysoký stupínek - a tím dostat zadní stupačku nad válec té druhé (toto byla vlastně naše brzda - zadní stupačka té pozpátku za válcem té ve směru, a protože to stačilo na délku, tak jsme to líp neřešili.
PS: A teď jsem koukal na fotky a řekl bych, že si dát trochu záležet a té po směru na konci zatočit řidítka doprava a pak ji díky tomu silou šoupnout víc ke stěně, tak by ta pozpátku pak mohla zajet až po dotek padáků za válci. (Nám se překrývala zadní stupačka s válcem cca 7cm a to by se dalo tím posunem získat).
Upravil Benedikt dne 28.09.2013 22:22