Ano pokud je baterka hodně slabá tak se ABS také rozsvítí, ale tohle není můj případ. Baterku jsem měl na nabíječce více jak 24h, mám nabíječku CTEK která ukazovala plné nabití baterky a se startováním nemám nejmenší problém.
Normálně se po zapnutí klíčku rozvítí kontrolky a po zhasnutí kontrolky na teplotu startuji. Teď se kontrolky rozsvítí a po chvilce se 3x rozbliká kontrolka ABS. Je to v pravidelném intervalu. Po startu se to opět opakuje. ABS jsem zkusil, normálně funguje. Tedy alespoň na zadním kole, předek jsem nezkoušel, máme tady zovna sucho, ale předpokládám že bude fungovat normálně. Uvidím až odpojím baterku, zda se to srovná.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Takže dnes jsem zjistil že nemůžu spínačem vypnout ABS. Zkusil jsem na chvíli odpojit ŘJ ABS, ale nic se nezměnilo. Pořád kontrolka 3x zabliká a ABS nejde vypnout. Kabely u spínače jsou v pořádku.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Mám podobný problém- ABS nejde vypnout, jednou už jsem zjistil, že jeden drát od vypínače je vytržený, tak jsme to opravili.Asi 14 dní to bylo v poho, ale pak už to zase nešlo vypnout. Dráty jsou v poho, pojistky taky. Nenapadá vás něco, co by to mohlo být ještě za závadu?
pripojuji se k problemu s abs
nedari se ho vypnout, tedy ne vždy zhruba 1 z 10ti pokusu se to povede.
Vždy se to povede když vypnu motorku, pak abs a pak zase nastartuju, resp vypnutim a nastartovnaim by se mělo abs aktivovat ale vypínat staci jen při zastavene motorce zda se nepletu.