No ja bych byt tebou zkontroloval ty kabely vedouci z predniho tlumice jestli nejsou zlomene,jde o tu cast od tlumice ke konektoru,je to tam z tovarny hodne spatne prichycene kabelovyma paskama a pri properovani se to lame.Nekdy kdyz jsou poskozene a opravis je tak to stejne nefunguje a je potreba kalibrace,nekdy to funguje hned.Potenciometr v zadnim tlumici jak psal TomasTT to nebude protoze by jsi to videl v chybach.Tlacitko ti funguje.ZFE si nemyslim ze by byl problem.Jestli jsou ty predni kabely ok,tak ti to servisak zkalibruje a melo by ti to fungovat.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Rád bych poděkoval všem zúčastněným za rady a tipy, co by mohl můj problém vyřešit a nakonec se vše díky vám povedlo dotáhnout do úspěšného konce.
Jen ve zkratce díky "ripper" za kontakt na p.Procházku, který mě tlumič a servo zrepasoval, PeDR mě utvrdil, že v předchozím servisu na to přijít ani nechtějí a tak to byla moje poslední návštěva u nich a díky tipu na kabely od cechi-ho jsem se nakonec domluvil se "servisak" a díky jeho ochotě a šikovnosti bylo vše opraveno a zprovozněno.
Pánové ještě jednou velké díky a konečně tuto sezónu ten podvozek pořádně odzkouším
Upravil R1200ST dne 17.04.2013 14:29
R1200ST napsal:
Rád bych poděkoval všem zúčastněným za rady a tipy, co by mohl můj problém vyřešit a nakonec se vše díky vám povedlo dotáhnout do úspěšného konce.
Jen ve zkratce díky "ripper" za kontakt na p.Procházku, který mě tlumič a servo zrepasoval, PeDR mě utvrdil, že v předchozím servisu na to přijít ani nechtějí a tak to byla moje poslední návštěva u nich a díky tipu na kabely od cechi-ho jsem se nakonec domluvil se "servisak" a díky jeho ochotě a šikovnosti bylo vše opraveno a zprovozněno.
Pánové ještě jednou velké díky a konečně tuto sezónu ten podvozek pořádně odzkouším
Zdravím všechny,
reším v podstatě úplně stejný problém jenom na RT. Bužírka kolem drátů od předního tlumiče byla v místě uchycení páskou prasklá, a tak jsem postupoval jak již bylo napsáno. Bohužel jsem po obnažení bužírky viditelně nespozoroval poškozenou kabeláž. Je možné ze jsou kabely přerušeny aniž by byly opticky poškozeny ? Jak probíhala oprava v tomto případě.
Předem velmi děkuji
Jarek