Ahoj, já mám taky Swiss tool spirit s ráčnou. Koupil jsem si ho přímo ve Švýcarsku před 5 lety, když jsme tam byli na motorce. Letos jsem si , ale všimnul že ta ráčnička má prasklou hlavu.Nikde jsem s ní nic nerval, ale někdy při sundavání kalhot nebo pásku mě to spadlo na zem. Nicmeně ráčna funguje bez vlivu na funkci.
To je šop mého kámoše... Nevím jestli je cena dobrá nebo špatná, ale myslím si že by dokázal i nějakou slevu nejen na ten nůž...Bez záruky ( že zajistím slevu, ne na výrobek, aby jste to špatně nepochopili) Pokud by jste měli zájem přes tak přes sz
TAKE IT EASY
Marek BMW: podobná zkušenost se starým Leatherman Wave - praskla mi jedna čepel na stříhání drátů (pod kleštěma). Reklamovalo se to v Německu a poslali úplně nový kleště i když to bylo po záruce. Navíc myslím že Leatherman nedělá nic v číně na rozdíl třeba od Gerberu, kde je část produkce americká a část čínská. Neviděl jsem ještě oficiální Leatherman jiný než vyrobený v USA. Ale zcela jistě někteří namítnou, že je lepší koupit pět levných nekvalitních než jeden drahý kvalitní - ale třeba až do momentu, kdy jim praskne a zraní se, pak možná změní názor
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Používám každý den Leatherman Skeletool CX a jsou úplně super. I ty bity jsou prostě úplně jiná kvalita. Nedávno za mnou přišel kolega, že ožvejkal šroubek, jestli to nějak půjde povolit a ten od Leathermanu to krásně dal i z vyžvejkaného křížáku.
A ikdyž jsou drobné, tak chytit něco do kleští je prostě samozřejmost. Jsou pevné, nekroutí se to, nebojím se opravdu stisknout. Za mě super.
Navíc tenhle malinký model je vhodný k neustálému nošení. Proto jsem ho chtěl, ikdyž má poměrně málo funkcí.
Tak za tři tisíce bych si raději koupil Leatherman Surge. Je masivnější, má víc nástrojů, výměnné čepele i bity a pod sedlo nebo do brašny se v pohodě vejde. Sám mám malý piknikový Leatherman Juice XE6 a nedám na něj dopustit.
Upravil matis dne 14.12.2012 19:02
Béé eM Wéé
Mam na TTicko taky zalusk! Vlastnim Sidekick, takova pekna hracka do kapsy. Kupoval jsem ho jako bazarovku. Trochu se kynklala kudla na pojistce. Nekdo by si ani nevsiml, ale ja jsem na kudly pes! Poslal jsem ho na reklamaci bez jakehokoli dokladu o koupi nebo zaruce, jen s vyplnenym reklamacnim protokolem. Do 5ti dnu jsem mel fungl novy v ruce!!! To jen kdyby nekdo premyslel nad koupi jakehokoli Leathermana...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Zrovna v tydnu se me ptal kolega, jestli lze uplatnit opravu Leathermana bez dokladu o koupi. Nebyl jsem schopen mu odpovedet. Ted uz muzu
A hodi se to i me, do budoucna. 8 roku pouzivam temer denne Leatherman Surge, koupenyho v misi. Je to "kadilak" mezi multifunkcnima nastrojema, jak by rekl jeden muj znamej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mam Leat.Wave a spokojenost. Kdysi me k tomu dotahl kamos,kterej s nim krajel i hlinik a snad ho nikdy neztupil.
Wave je tezsi, ze neni titanovej, ale zase je levnejsi a funguje stejne (titan me nijak materialove neoslovuje).
Privezla mi ho kamoska z USA,kde se da koupit za litr. Jinak myslim, ze cena v CR je prehnana, i kdyz kvalitnejsi multitool asi nesezenes, ja bych to za plnou cenu nekoupil ani nahodou. To mi prijde jako vyhazovani penez za znacku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak nejde jen o ten titan, ale i o S30V cepel. Surge se mi taky tuze libi, ale uz je to tezsi zelezo na noseni v kapse...
Jinak kdyby mi nekdo dokazal privest nebo poslat TTicko z USA za lepsi cenu, byl bych mu neskonale vdecen! Nenajde se tu mezi nama nekdo?
Upravil BURE dne 06.12.2015 09:58
Já mám už 9 let L. Wave a taky jsem maximálně spokojenej!!Ještě jsem ho nebrousil ale už by to chtělo. Co mě dělá radost je ta kvalita..po těch letech bez vůlí a pořád v top stavu!!
per aspera ad astra
BURE napsal:
Tak nejde jen o ten titan, ale i o S30V cepel.
Tento material je sice nyni cool, ale nerekl bych, ze je zasadne lepsi, nez klasicka 420tka starsich Leathermanu. Je sice o 2HRC tvrdsi, ale zase nedrzi tolik ostri za urcitych podminek, vylamuje se a hur brousi .... Spis se jedna o zajimavy,ale i drahy vyrobni proces, nez vyslednou superkvalitu.
Treba zde neco o tomto matrosi z pohledu nozire: http://www.noze-n...M-S30V.php
Upravil Hrabe_X dne 06.12.2015 12:25
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
kubas napsal:
Já mám už 9 let L. Wave a taky jsem maximálně spokojenej!!Ještě jsem ho nebrousil ale už by to chtělo. Co mě dělá radost je ta kvalita..po těch letech bez vůlí a pořád v top stavu!!
SOUHLAS! Mám to samé a ještě dýl. Denně s sebou a denně používám. Po dvou napodobeninách,co se mi rozpadly v ruce a ta druhá mi ještě udělala štěnici je tohle neuvěřitelná kvalita. Jen ta cena... Ale vyplatí se to.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Surge je asi nejlepsi MT ever, ale v gatich na klipu se to kazdej den nosit neda. Wave je asi nejpopularnejsi LM model a tezko mu neco vytknout. Ale TTicko je proste TOP! Je lehkej, super matros a kure*sky krasnej
Upravil BURE dne 16.12.2015 06:06
Ahoj, nemohl by mi nekdo venovat registracni cislo a kopii dokladu o koupi LM Charge TTi toho noveho typu? Budu potrebovat malou reklamaci. V Leathermanu mi to vyreklamuji i bez toho CZ kodu, ale bude to trvat 30-90 dni, tak bych to rad urychlil...
Takze pokud se najde nejaka dobra duse, budu moc rad!
Upravil BURE dne 16.12.2015 06:07