Scarabeus napsal:
S tímhle řešením se v systémech setkávám dost často. Je to jednoduchá logika. Mám dva stavy, které jsou OK a zbytek je špatně. Aplikováno německými soudruhy na stojánek motorky - řídící jednotka bere vyklopený a zaklopený stav jako v pořádku a zbytek je špatně.
Myslím že tohle není uplně správná interpretace. V tomto případě je pouze jeden stav "správně" a to je sepnuto a ostatní jsou špatně(můžeš mít neutrál i zmáčknutou spojku a stejně nenastartuješ) zatímco když budeš mít sklopen stojánek a zmáčknutou spojku a zařazenou jedničku tak můžeš nastartovat (což už odpovídá tvému logickému příkladu )
Já osobně mám u bočáku dva správné stavy. Vyklopený v krajní poloze, kdy na něm motorka stojí a pak zaklopeny v krajní poloze, kdy motorka jede. Jakýkoliv stav mezitím - plandající bočák, updanutý bočák je pro mě špatně. Jestli to tak vidí i řídící jednotka na 800stovce by se muselo vyzkoušet.
čus toto se mi stalo před pul rokem najel jsem na kořen v lese ohnul jsem to posrany železo co tam je a rozmačklo mi to nasračku spinač oprava byla jednoducha jak pišeš spojil jsem dva draty a jezdil jsem asi takle 2 měsice než jsem si rozbyl malem držku když jsem odjižděl z bočakem bez zklopeni spinač koupiš na motorkařich za 200 stovky pasuje tam z hondy cbr nebo varadera dlouho jsem špekuloval co stim když jsem kouknul na origo kolik stoji tak jsem šel dokolen.
mas nekde pripadne odkaz na ten dil z hondy pls?
novy stoji fakt raketu. dik
nez si taky rozbiju hubu;-)
Upravil dufino dne 13.09.2012 23:17
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...