Nicholas1 napsal:
Já to stále říkám - pro naši malou zemičku nejsou ebezpeční cikáni - nejsou totiž bez nás bílejch schopni samostatné existence (až na vyjímky). Pro nás a nejen pro nás, ale pro celej svět jsou nebezpeční čajnízové, vietkongové, muslimákové atd... Převálcují nás a udolají nás dělohama svých žen...
I komunisti?
Komousi jsou neznicitelni...a jak tak koukam, tak tenhle narod si je plne zaslouzi.
Jednotlivý části nejsou špatný nebo nemusí být, ale jako celek to vždy (co jsem viděl) byl děs a hrůza. Pokud by se to nechalo koupit v krabici, aby si to člověk sám sestavil, tak by se nad tim nechalo uvažovat.
Jezdím do Číny za byznysem už více jak 10let, takže nějaké zkušenosti mám. Otázkou je, co se ještě vlastně Číně nedělá. Pokud chcete hodnotit kvalitu výrobků z Číny, záleží, kdo na výrobu dohlíží. Pokud´si to vezmou číňané do svých rukou, vždy něco vykombinujou, aby na tom co nejvíce vydělali. Z mého pohledu vznikají kvalitní výrobky i v Číně ale pouze pod 100procentním dohledem mateřských firem. Co vezmou do řízení číňané, dok.rví to stejně jako naši politici, lihovárnici nebo vy.raní pražané.
https://www.zonerama.com/rop1
Obnovím malinko tohle téma. S otázkou. V jakých modelech se tedy používá - používal ten Lončin..
BMW prý spolupracuje nejen s Lončin ale Kymco.. slyšel jsem už tolik názorů že v tom mám chaos..