ThomasDRZ napsal:
To Kim - prováděné srovnávací měření CA 2000 versus Dräger. Při hodnotě 0,5 promile na CA2000 bylo na Drägeru cca 0,1, při 2,0 promile na CA to bylo na Drägeru kolem promile.
Při koupi mě upozornili že po určité době tj před kalibrací a teď si nejsem jist jestli i při slábnoucí baterii se ten CA 2000 takto chová že ti naměří víc tak jestli to nebyl třeba ten případ
Tak mě tak napadlo toto téma oživit. Přeci jen už je to 4 roky od posledního příspěvku.
Změnilo se něco, a přibyl na trhu kvalitní AL Test na který je spolehnutí, a nestojí ranec?
Nejsem zrovna ALkoholík , ale, nebudeme si přeci lhát, tu a tam si každý dá. Druhý dne pak chce v klidu na dovolené řídit a nemít strach co kdyby.
Díky
Upravil VojtechPolicky dne 13.09.2016 22:35
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Pouzivam AL 6000 Lite a jednou za rok ho poslu na kalibraci. Kupoval jsem dva, jeden i tatovi. Jsme nadmiru spokojeni.
Kupovano na strankach V-net a to na doporuceni a i proto, ze nekolikrat vyhral v D testu.
Jinak nejpresnejsi je beztak Dräger
Upravil Kubrt dne 13.09.2016 22:47
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Teď zrovna sjíždím stránky Dräger ... A ty cenovky osobních AL testerů nejsou zrovna "přehnané" věřím, že být to od TT tak by to bylo 2x tolik ... hm pohledám a třeba něco najdu. Díky za tip Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
řidič má být veseley
né vážně,když vím,že druhý den jedu,tak se hodně brzdím abych byl ráno ready i bez zkoušení,testr nemám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
MA stejnej jak Kubrt AL 6000 Lite, taky jednou za rok na kalibraci, ale od te doby co nepiju uz moc nevyuzivam.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
bystricke napsal:
řidič má být veseley
né vážně,když vím,že druhý den jedu,tak se hodně brzdím abych byl ráno ready i bez zkoušení,testr nemám
O tom žádná, mám to nastaveno stejně. Jde spíš o takové ty hurá akce, a pak druhý den člověk dostane slinu se jet projet, ale neví zdali už může.
A nebo si prostě dáš někdy v neděli po O pivko... Zavoláti kamarád nebo brácha jedeme.. a ty nevíš... :0)
Někdy to prostě spaluje dobře a jsi ready, a někdy hůř
Upravil VojtechPolicky dne 13.09.2016 23:40
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...