Za mě termín dobrý...za batůžek taky myslím :-) Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Palk napsal:
To by jste se motali okolo mě. Orlické hory to je můj komín. Shreku Bartošovice, Petrovičky, Mladkov je cesta kterou mám nejradši. Jede se přes Zemskou bránu a končím na Pastvinské přehradě.
ty máš něco společnýho s Pastvinama??:-) a nebo tam jen většinou končíš projíždku?
Na Pastvinách má chatu strejc. Koukal jsem do tvýho profilu, Kostelecka lhota je za za humny. Neměl jsi bramboru v Koldíně na srazu motoveránů před zámečkem?
Mi máme chatu v Klášterci .-)
ee já na srazy nějak nejezdím a kor na ty co mám ( za ) barákem..kdybyhc tam jel asi vytáhnu babettu ať to stojí za to :-)
Já jsem pro včasnější datum. Myslím, že v ten termín spousta lidí už valí na dovolenou ven. Ale jsem v OH vlastně domorodec, takže pokud budu doma tak se přijedu mrknout.
Tak je tu náhradní a zároveň pevný termín konání akce v případě, že bude dostatečný zájem o její uspořádání 25.5.-26.5. Dalším bodem je místo setkání tím je Htradec Králové na parkovišti Stratos Auto spol. s r.o., Březhradská 195, 503 32 Hradec Králové - Březhrad.
Upravil ThunderWolf dne 08.02.2013 13:50
PROTOŽE JE EVIDENTNÍ, ŽE ZÁJEM JE ROZHODL JSEM SE AKCI USPOŘÁDAT. Účastníci kteří se rozhodnou akce zúčastni, chtěl bych je požádat aby krom potvrzení zde mi zaslali na můj mail svou KORENSPONDENČNÍ adresu na kterou jim zašlu malou pozornost - propozice celého setkání, ve kterých naleznete vše potřebné.
Upravil ThunderWolf dne 09.02.2013 11:39
jako skvělou poznávací/záživnou trať doporučuji cestu Orlickejma podél hranic, je to silnice č. 311 (Deštné v OH, Orlické Záhoří...) http://www.mapy.c...Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Akorát je nutno počítat,že na 311 jezdí docela početné hloučky cyklistu,někdy roztahaných po celé vozovce a kašlou na pravidla...Jinak moje oblíbená silnice.
Rád se akce zúčastním.
Upravil Nori dne 09.02.2013 08:37
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nejlepší trasa v tomhle kraji,nebo min. jedna z nejlepších a nejzáživnějších,co se jízdy týče,je popsaná podrobně v loňským Motoroute č.2 Projížděl jsem ji vloni 2 celou + několikrát jenom část a je to fakt luxus!Celá trasa je fakt na celej den pohodový jízdy s obědem a vykoupáním po cestě v pastvinské přehradě a rozhodně to doporučuju...budete čumět
Mr GS přiložený následující obrázek:
Mr GS napsal:
Nejlepší trasa v tomhle kraji,nebo min. jedna z nejlepších a nejzáživnějších,co se jízdy týče,je popsaná podrobně v loňským Motoroute č.2 Projížděl jsem ji vloni 2 celou + několikrát jenom část a je to fakt luxus!Celá trasa je fakt na celej den pohodový jízdy s obědem a vykoupáním po cestě v pastvinské přehradě a rozhodně to doporučuju...budete čumět
Ty mi dal... Musel jsem do garáže pro ten časák, abych měl jistotu, že mi nic neuniklo .
INFORMACE PRO VŠECHNY PŘÍPRAVY NA AKCI 25.5.-26.5. TOULKA V.Č. JE V BĚHU TUDÍŽ KDOKOLI BUDE MÍT ZÁJEM ZŠLE SVŮH MAIL A KORENSPONDENČNÍ ADRESU NA thunderwolf@seznam.cz díky