Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)
Strana 2 z 2:   1    2  

Startování s RYCHLOSTÍ
vevis
Přidané 27.06.2008 19:48

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Me 1100 startuje i s rychlosti.Dnes jsem to zkousel,kdyz jsem ji zvedl ze zeme.A hlasim,ze padaky sw motech jsou pekny sracky.Sad
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

abbe
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 27.06.2008 23:05

Registrace: 22.03.07
vevis.Jak sračky? Ohnuly se? Zatím tam mám kryty hlav a chtěl jsem dát motechy.Teď nedám
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW

vevis
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 00:34

Moderátor
Polozil jsem to v blate na polnacce ve 20km rychlosti.Dostal ranu trochu ze predu a padak se hnul tak o 2 cm a sel az do tt krytu,kterej pomackal.SW motech je podle me po teto zkusenosti tak na pad ze stojanku.

Robert
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 01:16

Registrace: 19.06.07
vevis napsal:
Polozil jsem to v blate na polnacce ve 20km rychlosti.Dostal ranu trochu ze predu a padak se hnul tak o 2 cm a sel az do tt krytu,kterej pomackal.SW motech je podle me po teto zkusenosti tak na pad ze stojanku.

Já je mám (SW Motech ) na 1200 a musim se jich zastat. Spadnul jsem s nima cca 10 - 15x,....... a už mi je taky jednou Žlábek rovnal cca o 1,5-2 cm, ale to je jejich funkce / účel. Pokud bude padák tvrdej jak kalený železo tak chrupne nebo tu plnou ránu přes něj dostane rám / motor. Padák by měl fungovat i jako deformační zóna a tobě zafungoval !!! Pokud si jel opravdu 20 km/hod tak si představ že bys tu ránu dal na REJŽI a bez padáků. Pokud se ti nestalo nic s motorkou při pádu 250 kg za 20 km v hodině ( nevým jak se to násobí ve skutečnosti to znamená mnohem víc Kg ) tak jsou dobré a mohu ti jen gratulovat.
Robert přiložený následující obrázek:

[191.51Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.

vevis
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 02:07

Moderátor
Je pravda ze kamos si prorazil viko i orig.adv.padakem,kdyz motorka dojela poboku az do obrubaku.Ty padaky jsou choulostivy hlavne na rany ze predu.Tu ten muj sice dostal,ale jen o hlinu.Akorad az budu kontrolovat ventily tak musi padak dolu,protoze ted nesundam viko.Sad

Doc
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 07:38

Registrace: 23.02.07
Robert napsal:
Pokud je A. správně tak musí k doktorovi.
Vyléčím jí sám ( a jak ) nebo musím najít nějakou odbornou ordinaci.

lékař radí:

je možné startovat s neutrálem ale i se zařazenou jedničkou

ale někdy nééé

nevím přesně proč, mám pocit je to má nějaké pravidlo, ale zatím jsem na něj nepřišel, záleží na situaci:
vypnut motor s jedničkou vevniř klíčkem (čili zmáčknutá spojka) nebo zhasl?
vypnut tím že se dá dolů stojánek?
při pokusu o start máme zmáčknutou spojku a pak otočíme klíčkem a eventuelně ani nečekáme na proběhnutí diagnostiky nebo nejdřív klíček a potom spojka?

vím zcela 100% že startuji často z garáže nebo z práce s jedničkou, ale vím, že občas mi to nejde, protože tam JE jednička, z toho soudím, že existuje nějaké pravidlo, kterému jsem ale zatím vůbec nevěnoval pozornost a tedy neobjevil

slibuji hospitalizovat pacienta na pozorování a jakmile bude vyšetření hotovo, sdělím propouštěcí zprávu s diagnózou
Upravil Doc dne 28.06.2008 07:40
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988
BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic

BIGR
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 08:21

Registrace: 30.12.07
vevis napsal:
Je pravda ze kamos si prorazil viko i orig.adv.padakem,kdyz motorka dojela poboku az do obrubaku.Ty padaky jsou choulostivy hlavne na rany ze predu.Tu ten muj sice dostal,ale jen o hlinu.Akorad az budu kontrolovat ventily tak musi padak dolu,protoze ted nesundam viko.Sad

Buď v klidu já má HapkoBecker a při ventilech je musím sundávat od začátku. Wink
A to že se ti při pádu ohnuly le lepší,než aby se ohnulo,nebo prasklo něco na motorce. K tomu je tam přece máš.Cool
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

JaraGS
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 09:04

Registrace: 17.02.08
já se zařazenou rychlostí startuju akorát, když je to zahřátý..třeba zastávka na benzíně atp. a funguje podle možnosti A..akorát nesmím zapomenout na bočák...to pak jen točí, ale motor nechytá..naštěstí mě to vždy dojde hned po prvních dvou - třech otočeních Smile
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl

vevis
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 28.06.2008 09:11

Moderátor
No tak uz jsem teda klidnej.Ale o trosicku pevnejsi by bejt mohli.Taky mi prasknul kryt ruky wunderlich s vystuhou.Aspon sikovne,ze pujde spravit.Uz vim na co je doraz rizeni.Riditka se zamkli pekne.A jsem se divil,proc mam protocenou spojku i se zrcatkem dolu.Kdyz se mi udala modrina na hrudi tak jsem pochopil,ze jsem z toho vybeh po 4 prez zrcatko.To vydrzelo.thumbs up

milan
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 07.07.2008 07:25

Registrace: 21.10.07
Doc napsal:
Robert napsal:
Pokud je A. správně tak musí k doktorovi.
Vyléčím jí sám ( a jak ) nebo musím najít nějakou odbornou ordinaci.

lékař radí:

je možné startovat s neutrálem ale i se zařazenou jedničkou

ale někdy nééé

nevím přesně proč, mám pocit je to má nějaké pravidlo, ale zatím jsem na něj nepřišel, záleží na situaci:
vypnut motor s jedničkou vevniř klíčkem (čili zmáčknutá spojka) nebo zhasl?
vypnut tím že se dá dolů stojánek?
při pokusu o start máme zmáčknutou spojku a pak otočíme klíčkem a eventuelně ani nečekáme na proběhnutí diagnostiky nebo nejdřív klíček a potom spojka?

vím zcela 100% že startuji často z garáže nebo z práce s jedničkou, ale vím, že občas mi to nejde, protože tam JE jednička, z toho soudím, že existuje nějaké pravidlo, kterému jsem ale zatím vůbec nevěnoval pozornost a tedy neobjevil

slibuji hospitalizovat pacienta na pozorování a jakmile bude vyšetření hotovo, sdělím propouštěcí zprávu s diagnózou

Další diagnoza
Start z neutrálu Ok to je jasný
Start z chcípnutýho motoru (zařazená rychlost ) stačí vymáčknout spojku a
Problém je když zastavím v kopci nachám tam kvalt aby to pak neujelo a motor chcípnu nouzákem na řidítku pak se dějou zajímavý věci :
ted nevím jestli si dobře pamatuju všechny situace ale
zapnu klíč nejede musím vyřadit
zapnu klíč a pak nozák - pač jsem zapoměl vrátit , a nejed vyřadím - stále nejede musím zapnout a vypnout klíč pak to jde .
chcípne li to zařazením po nesklopeným stojenu stačí sklopit a znovu startnout s rychlostí přes spojku nebo na neutrál.

jestli je vše v pořádku nevím pač po té aféře s kleklým imobilizerem tomu nějak nevěřím navíc jsem kontroloval chyby pomocí TTMAC a na motoru je zase chyba imobilizeru - předpokládám že tam není ta stará - snad ji při servisu chlapcí v rakousku smázli - každopádně smazat šla tak uvidím jestli se objeví znovu pak už to asi nejak odstraním a nebo odstraním celou motorku pač už toho mám dost koupil jsem něco na co jsem se měl spolehnout zatím to tak nevypadá
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!thumbs up

www.motolecebna.cz
Vosva
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 09.07.2008 21:29

Registrace: 24.12.07
Ahoj mě to jde na 1100 GS natočit i s kvaltem přes spojku bezproblémů a kdekoliv

jazz
Startování s RYCHLOSTÍ
Přidané 09.07.2008 23:40

Registrace: 30.09.07
Zajimave, ja proste se zarazenou rychlosti na 1100 nenastartuju at delam co delam.

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 75
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.38 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI