Já to mám tak,že přes zásuvku,která je dole u startéru nabiju pořádně baterku(na to jsem si udělal zástrčku,která tam pasuje a z ní mi vedou dva dráty,na ni připojím nabíječku)a pak je startování jedna radost.Odpadá nutnost cokoliv rozebírat a je to pohodlné.A nerozbiju si hubu při roztlačování
... no já měl baterku napíchlou přes zásuvku celou zimu na nabíječku(Ctek) a startérem to nechtělo vůbec točit. Startér repasovanej loni na podzim. a baterka po připojení na nabíječku po cca 30 vteřinách hlásí plné nabití ... takže baterie asi kaput ... už je objednaná nová :-)
(ch)stepan
...jste me teda vydesili. Dal jsem baterku vcera odpoledne na tu BMW udrzovacku/nabijecku. Nic moc, svitilo to vsechno cervene. Pred chvili to uz bylo zeleny, tak jsem to zkusil a capla na drc.... ..to se mi ulevilo, bo bych to z garaze ve sklepe rozhodne nikam nevytlacil. Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Mám dělanou nabíječku s hlídáním napětí a přepínání mezi modama ( nabíjení/udržování) na konci sezony to dycky hodím na nabíječku a za ty 3-4 měsíce jen přijdu, opráším moto, pohladím, pomazlím trošku poprosím a eště se mi nestalo,že by nenaběhla.A to nemám žádnou vyhřívanou garáž pánové. Letos úplně vpoho, 5sek točení, pak chytla a jede jak nic!
No já sem přestal jezdit v prosinci, na dobíjení sem nějak nestihl udělat konektor, tak sem ji včera zkusil schválně protočit... no a naskočila holka bez problémů. Tož tak.