Úplně to sem nepatří ale..jak je to se sněhem na gg? do jakého data má smysl se tam maximálně vydat aby jsem tam nezapadal sněhem??Chtěl by jsem ject přelom srpna/září..
per aspera ad astra
sloon napsal:
Žena se mnou jede poprvé na motorce někam dál tak bych chtěl aby to pro ní bylo příjemný a nezanevřela na motocestování.
Hlavně jí to cestování nezprotiv. Ideálně do 500 km/den po dálnici/rovné silnici, max. 150 - 250 km/den po passech s přestávkami na kafíčka, oběd a na večer sežeň penzion s teplou vodou, fénem a barem (pro Tebe, když se myje a fénuje). Ideální je ještě procházka a večeře s vínem. Sám tento scénář praktikuji a drahá polovička se mě nadšeně furt ptá, kdy zase někam pojedeme.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Za týden mám s manželkou odjíždět a když sleduji počasí tak žádná sláva. Na celý sever Itálie hlásí bouřky a déšť. Začínám uvažovat nad změnou plánu. Jenže kam? Celou dobu jsem počítal s návštěvou Dolomit a severu Itálie, pak jsem to natáhnul až na Fr. riviéru, ale vždy bylo v plánu Stelvio. Abych se týden plácal v dešti na to kašlu, to si jízdu neužiju. Nějaké návrhy kam vyrazit do jižní Evropy na max. 6 dnů?
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
mi mame JUlky a Italii a taky z toho nejsme nadsenej , ale porad doufam ze se to zmeni kdyztak jedu chorvatsko Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chorvatsko bohužel nepřipadá v úvahu. Prostě jsme na něj alergičtí, tam nás už nikdo nedostane.
Taky doufám že dojde ke změně počasí, ale zatím to tak nevypadá. Sestřenice tam už asi 18 let žije (v Bellunu) a říká že poslední týdny prší každou chvíli, tak ať sleduji ilmeteo dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Včera jsem se vrátil Německa - GAPA a z Italie - Garda, Dolomity. Počasí bylo a je v Italii dobré. Ani jednou jsem nezmoknul. Stelvio jsem jel v neděli z GAPA a to bylo v poho. Pak jsem měl mít sraz s jednou tlupou v Bormiu ve středu. Já měl jet z jihu a oni ze severu. Bormio hlásilo přes den 10 st. a déšť, tak jsme to setkání zrušili. Oni jeli na východ a já na Gardu. Jak jsem ale z Cortiny přejel v pátek ráno do Rakouska, a viděl to počasí, zkrátil jsem pobyt o den a mazal 680 km domů. 3x jsem šel po cestě do nepromoku a nejvíc chcalo okolo Strakonic.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000