Parukar napsal:
já teď vysmažil 6000,-Kč za 94km/hod v obci tak bych založil sekci "JAK NA RADARY"
Myslíš sekci "Jak poděkovat PČR,že mi nesebrali papíry,když jsem na to měl nárok? " Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Parukar napsal:
já teď vysmažil 6000,-Kč za 94km/hod v obci tak bych založil sekci "JAK NA RADARY"
Myslíš sekci "Jak poděkovat PČR,že mi nesebrali papíry,když jsem na to měl nárok? "
Ne, jak poděkovat polici, že ochránili moje peníze tím, že mi od nich pomohliLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
je mi jasný,že z tvýho pohledu,Medíku,je to zase bezpráví,vykonané zlodějskou policií na nevinném motoristovi,jedoucím jenom dvojnásobnou rychlostí,než je povoleno...zvlášť,když jeho stroj umožňuje jet rychlostí alespoň čtyřnásobnou,což jednoznačně hovoří v jeho prospěch,protože se vlastně hodně mírnil a myslel na bezpečí,jak svoje,tak okolí Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
je mi jasný,že z tvýho pohledu,Medíku,je to zase bezpráví,vykonané zlodějskou policií na nevinném motoristovi,jedoucím jenom dvojnásobnou rychlostí,než je povoleno...zvlášť,když jeho stroj umožňuje jet rychlostí alespoň čtyřnásobnou,což jednoznačně hovoří v jeho prospěch,protože se vlastně hodně mírnil a myslel na bezpečí,jak svoje,tak okolí
Máš malé bezvýznamné plus za hlubokou empatiiLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mr GS napsal:
je mi jasný,že z tvýho pohledu,Medíku,je to zase bezpráví,vykonané zlodějskou policií na nevinném motoristovi,jedoucím jenom dvojnásobnou rychlostí,než je povoleno...zvlášť,když jeho stroj umožňuje jet rychlostí alespoň čtyřnásobnou,což jednoznačně hovoří v jeho prospěch,protože se vlastně hodně mírnil a myslel na bezpečí,jak svoje,tak okolí
Vtipně napsáno, a také s tím souhlasím, vono, co je moc, to je moc.
60,65 v obci, dejme tomu, ale 94, to je na tachometru kilo.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
to Medík: to nebyla hluboká empatie,ale ironie...ty seš totiž takovej lidskej paradox.
Na jednu stránku nosíš po ulicích bambitku,jak na divokým západě a provinilce bys beztrestně na místě popravoval a na stranu druhou,při případný sankci na tvé osobě nebo "osobě blízké",seš ten největší anarchista a pacifista.
Neříkám,že nikdy nemáš pravdu,ale celkem silný rozpolcení je na tobě docela patrný.
Upravil Mr GS dne 03.04.2014 10:19
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Parukar napsal:
Myslíš sekci "Jak poděkovat PČR,že mi nesebrali papíry,když jsem na to měl nárok? "
Ne, jak poděkovat polici, že ochránili moje peníze tím, že mi od nich pomohli
pánové, pozor, byla to fotka zezadu, nezastavili mě. Vypadá to na stacionární radar, musím se tam zajet podívat, Židlochovice, Tyršova ulice...
A je pravda, že jsem to přehnal....
Výjezd z obce,, co dodat, zaplatil jsem a držím hubu
Upravil parukar dne 03.04.2014 10:23
Mr GS napsal:
Vtipně napsáno, a také s tím souhlasím, vono, co je moc, to je moc.
60,65 v obci, dejme tomu, ale 94, to je na tachometru kilo.
Není "obec",jako "obec" a kde nejvíc měří je dle mého názoru tam,kde se dá
nachytat.Výjezd z obce bez zástavby,obchvaty atd.
Nicméně uznávám že jsou v právu.Jen bych to měření chtěl vidět spíš před školou a na nebezpečných místech.
Není "obec",jako "obec" a kde nejvíc měří je dle mého názoru tam,kde se dá
nachytat.Výjezd z obce bez zástavby,obchvaty atd.
Nicméně uznávám že jsou v právu.Jen bych to měření chtěl vidět spíš před školou a na nebezpečných místech.
Určitě...Já neříkám,že jezdím všude 50 Snažím se jet podle rozumu(velikost,přehlednost,rovina,počet lidí na ulicích...),ale vždy do 69,protože to je ještě za litr a počítám s tím,že bez keců zaplatím,když mě lapí...40 nad je už prostě na papíry a když je nechaj a vezmou jen 6litrů,tak to je v podstatě zadara v porovnání s horní hranicí.
Nic méně,pokud je to na výjezdu a okolo nikde stavení,ani živáčka,tak je to buzerace...ale to se mi ještě nestalo ...zatím
Upravil Mr GS dne 03.04.2014 10:39
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Me zatim lapili jednou za pasy, jednou za rychlost v opci. A jednou na motorce kdyz sem predjizdel v odbocovacim pruhu a zrovna jeli za mnou...
jinak letos sem si vsiml ze v tom zivote po smrti se fakt kocham...do garmise pojedu asi dva dny.. chudak kdo pojede semnuu.
no prosim, anketa o dalsim vlaknu a zatim se tu resii keho chytla hlidka VB.
Upravil Bohumil dne 03.04.2014 10:55
Kupredu spatki ni krok...
Parukar napsal:
pánové, pozor, byla to fotka zezadu, nezastavili mě. Vypadá to na stacionární radar, musím se tam zajet podívat, Židlochovice, Tyršova ulice...
Hlavně by si měl být v podmínce-do roku nesmíš jet v obci nad 20 a mimo obec nad 30 víc,jinak ŘP papá,je to to první co zjišťujou.
oranžová dvanáctka
Mr GS napsal:
Parukar napsal:
Hlavně by si měl být v podmínce-do roku nesmíš jet v obci nad 20 a mimo obec nad 30 víc,jinak ŘP papá,je to to první co zjišťujou.
Je to tzv. sledovaný přestupek. to se už nedá řešit na místě ale oznáměním a magistrát bejvá nemilosrdnější než třeba ten kluk z dopravky. Stejně funguje např. průjezd na červenou...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Parukar napsal:
V Židlochovicích mají radar měšťáci, je to na nábřeží. Jak se ta ulic jmenuje nevím, ale platil jsem 500 za 62km/h
Parukar napsal:
V Židlochovicích mají radar měšťáci, je to na nábřeží. Jak se ta ulic jmenuje nevím, ale platil jsem 500 za 62km/h
Tak jsem jim dnes taky poslal "desátek" - stejně jako Parukář - Tyršova ulice v Židlochovicích - "vyblejskli" mě před 14-ti dny - stejný jako aron 62km/h a 500kč (dnes mi to přišlo, tak jsem jim to hned poslal - za chyby se bohužel platí). Tak si tam dávejte bacha na rafičku tachometru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Parukar napsal:
...leda pokud se přiznal, že řídil...pokud to ale řídil "člen rodiny", nemůže dostat podmínku...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Židlochovice jsou těmi radary vyhlášené. Jezdím tam co chvílu, zatím mi nic nedošlo. Fotí (údajně) na obě strany (vjezd i výjezd), radnice má z toho dobrý byznys. Na druhou stranu - má se jezdit podle předpisů a vo tom to je...
PS: Téměř kilo v obci blízko školy je "trochu" zhovadilost...
Upravil hobr dne 04.04.2014 12:02
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."