Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 4:   1    2    3    4  

pokuta
Mr GS
Přidané 03.04.2014 09:45

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Parukar napsal:
já teď vysmažil 6000,-Kč za 94km/hod v obci bye tak bych založil sekci "JAK NA RADARY"

Myslíš sekci "Jak poděkovat PČR,že mi nesebrali papíry,když jsem na to měl nárok? " Wink
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Medik
pokuta
Přidané 03.04.2014 09:54

Registrace: 04.05.08
Mr GS napsal:
Parukar napsal:
já teď vysmažil 6000,-Kč za 94km/hod v obci bye tak bych založil sekci "JAK NA RADARY"

Myslíš sekci "Jak poděkovat PČR,že mi nesebrali papíry,když jsem na to měl nárok? " Wink

Ne, jak poděkovat polici, že ochránili moje peníze tím, že mi od nich pomohliGrin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Mr GS
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:00

Moderátor
je mi jasný,že z tvýho pohledu,Medíku,je to zase bezpráví,vykonané zlodějskou policií na nevinném motoristovi,jedoucím jenom dvojnásobnou rychlostí,než je povoleno...zvlášť,když jeho stroj umožňuje jet rychlostí alespoň čtyřnásobnou,což jednoznačně hovoří v jeho prospěch,protože se vlastně hodně mírnil a myslel na bezpečí,jak svoje,tak okolí thumbs up

Medik
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:05

Registrace: 04.05.08
Mr GS napsal:
je mi jasný,že z tvýho pohledu,Medíku,je to zase bezpráví,vykonané zlodějskou policií na nevinném motoristovi,jedoucím jenom dvojnásobnou rychlostí,než je povoleno...zvlášť,když jeho stroj umožňuje jet rychlostí alespoň čtyřnásobnou,což jednoznačně hovoří v jeho prospěch,protože se vlastně hodně mírnil a myslel na bezpečí,jak svoje,tak okolí thumbs up

Máš malé bezvýznamné plus za hlubokou empatiikiss
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
stepan
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:09

Registrace: 05.06.07
Mr GS napsal:

Vtipně napsáno, a také s tím souhlasím, vono, co je moc, to je moc.
60,65 v obci, dejme tomu, ale 94, to je na tachometru kilo.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
Mr GS
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:18

Moderátor
to Medík: to nebyla hluboká empatie,ale ironie...ty seš totiž takovej lidskej paradox.
Na jednu stránku nosíš po ulicích bambitku,jak na divokým západě a provinilce bys beztrestně na místě popravoval a na stranu druhou,při případný sankci na tvé osobě nebo "osobě blízké",seš ten největší anarchista a pacifista.
Neříkám,že nikdy nemáš pravdu,ale celkem silný rozpolcení je na tobě docela patrný.
Upravil Mr GS dne 03.04.2014 10:19

parukar
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:21

Registrace: 17.04.12
Medik napsal:
Mr GS napsal:
Parukar napsal:

Ne, jak poděkovat polici, že ochránili moje peníze tím, že mi od nich pomohliGrin

pánové, pozor, byla to fotka zezadu, nezastavili mě. Vypadá to na stacionární radar, musím se tam zajet podívat, Židlochovice, Tyršova ulice...
A je pravda, že jsem to přehnal....
Výjezd z obce,, co dodat, zaplatil jsem a držím hubu Sad
Upravil parukar dne 03.04.2014 10:23

sadilek
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:26

Registrace: 13.12.07
stepan napsal:
Mr GS napsal:

Vtipně napsáno, a také s tím souhlasím, vono, co je moc, to je moc.
60,65 v obci, dejme tomu, ale 94, to je na tachometru kilo.

Není "obec",jako "obec" a kde nejvíc měří je dle mého názoru tam,kde se dá
nachytat.Výjezd z obce bez zástavby,obchvaty atd.
Nicméně uznávám že jsou v právu.Jen bych to měření chtěl vidět spíš před školou a na nebezpečných místech.

www.jezdime.eu
Mr GS
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:36

Moderátor
sadilek napsal:

Není "obec",jako "obec" a kde nejvíc měří je dle mého názoru tam,kde se dá
nachytat.Výjezd z obce bez zástavby,obchvaty atd.
Nicméně uznávám že jsou v právu.Jen bych to měření chtěl vidět spíš před školou a na nebezpečných místech.

Určitě...Já neříkám,že jezdím všude 50 zip it! Snažím se jet podle rozumu(velikost,přehlednost,rovina,počet lidí na ulicích...),ale vždy do 69,protože to je ještě za litr a počítám s tím,že bez keců zaplatím,když mě lapí...40 nad je už prostě na papíry a když je nechaj a vezmou jen 6litrů,tak to je v podstatě zadara v porovnání s horní hranicí.
Nic méně,pokud je to na výjezdu a okolo nikde stavení,ani živáčka,tak je to buzerace...ale to se mi ještě nestalo pray ...zatím
Upravil Mr GS dne 03.04.2014 10:39

Bohumil
pokuta
Přidané 03.04.2014 10:52

Registrace: 13.02.07
Me zatim lapili jednou za pasy, jednou za rychlost v opci. A jednou na motorce kdyz sem predjizdel v odbocovacim pruhu a zrovna jeli za mnou...
jinak letos sem si vsiml ze v tom zivote po smrti se fakt kocham...do garmise pojedu asi dva dny..Grin chudak kdo pojede semnuu.
no prosim, anketa o dalsim vlaknu a zatim se tu resii keho chytla hlidka VB.
Upravil Bohumil dne 03.04.2014 10:55
Kupredu spatki ni krok...

rick
pokuta
Přidané 03.04.2014 11:07

Registrace: 29.04.12
Parukar napsal:
Medik napsal:
Mr GS napsal:
Parukar napsal:

pánové, pozor, byla to fotka zezadu, nezastavili mě. Vypadá to na stacionární radar, musím se tam zajet podívat, Židlochovice, Tyršova ulice...

Hlavně by si měl být v podmínce-do roku nesmíš jet v obci nad 20 a mimo obec nad 30 víc,jinak ŘP papá,je to to první co zjišťujou.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
Woodman
pokuta
Přidané 03.04.2014 11:34

Registrace: 23.09.09
Mr GS napsal:

Grin thumbs up

Rybiz
pokuta
Přidané 03.04.2014 11:35

Registrace: 01.06.08
rick napsal:
Parukar napsal:
Medik napsal:
Mr GS napsal:
Parukar napsal:

Hlavně by si měl být v podmínce-do roku nesmíš jet v obci nad 20 a mimo obec nad 30 víc,jinak ŘP papá,je to to první co zjišťujou.

Je to tzv. sledovaný přestupek. to se už nedá řešit na místě ale oznáměním a magistrát bejvá nemilosrdnější než třeba ten kluk z dopravky. Stejně funguje např. průjezd na červenou...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....

aron
pokuta
Přidané 03.04.2014 22:23

Registrace: 31.03.12
Parukar napsal:
Medik napsal:
Mr GS napsal:
Parukar napsal:

V Židlochovicích mají radar měšťáci, je to na nábřeží. Jak se ta ulic jmenuje nevím, ale platil jsem 500 za 62km/h

Tonda
pokuta
Přidané 03.04.2014 22:27

Registrace: 16.02.07
aron napsal:
Parukar napsal:
Medik napsal:
Mr GS napsal:
Parukar napsal:

V Židlochovicích mají radar měšťáci, je to na nábřeží. Jak se ta ulic jmenuje nevím, ale platil jsem 500 za 62km/h

Tak jsem jim dnes taky poslal "desátek" - stejně jako Parukář - Tyršova ulice v Židlochovicích - "vyblejskli" mě před 14-ti dny - stejný jako aron 62km/h a 500kč (dnes mi to přišlo, tak jsem jim to hned poslal - za chyby se bohužel platí). Tak si tam dávejte bacha na rafičku tachometru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...

http://tonda1200.rajce.idnes.cz/Dilna/
barokar
pokuta
Přidané 03.04.2014 22:38

Registrace: 24.08.09
To v Praze na Plzeňský jsou hodný, měřili, jel jsem loni 63 a nic.......
červenej Elf

Vjetrnik
pokuta
Přidané 03.04.2014 22:42

Registrace: 09.10.07
rick napsal:
Parukar napsal:

...leda pokud se přiznal, že řídil...pokud to ale řídil "člen rodiny", nemůže dostat podmínku...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

parukar
pokuta
Přidané 04.04.2014 11:03

Registrace: 17.04.12
Vjetrnik napsal:
rick napsal:
Parukar napsal:

...leda pokud se přiznal, že řídil...pokud to ale řídil "člen rodiny", nemůže dostat podmínku...

pokud tě nezastaví, pošlou ve správním řízení rovnou složenku na "odpovědnou osobu" To nemá s řidičem nic společného.

hobr
pokuta
Přidané 04.04.2014 12:01

Registrace: 29.12.10
Židlochovice jsou těmi radary vyhlášenémiddle finger. Jezdím tam co chvílu, zatím mi nic nedošlo. Fotí (údajně) na obě strany (vjezd i výjezd), radnice má z toho dobrý byznys. Na druhou stranu - má se jezdit podle předpisů a vo tom to je...
PS: Téměř kilo v obci blízko školy je "trochu" zhovadilost...Shock
Upravil hobr dne 04.04.2014 12:02
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

CZ_boci
pokuta
Přidané 04.04.2014 12:24

Registrace: 24.04.12
z Židlochovic už mi taky došel liebesbrief - já si vyžral ten radar na nábřeží. 500,- za 57km/h

Strana 2 z 4:   1    2    3    4  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 97
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.91 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI