GeorgPohodar napsal:
myslim si že většina zaměstnanců nemá ani představu jakému nervovému vypětí jsou zaměstnavatelé denně vystavení když se snaží sehnat zakázky a platit zaměstnancům v předepsaných termínech ač jim samotným většinou platby chodí s velkým zpožděním
Tak ať se nechají zaměstnat za dvanáct tisíc a můžou klidně spát já myslím že dobře ví proč to dělají a vydrží ten stres
Jinak by to snad nikdo nedělal ne?!
Ale řeknu ti perličku co mi zaměstnanec o víkendu natropil. Já v pátek s rodinou odjel do Polska ke kamarádovi na víkend na loď. V sobotu po snídani najednou telefon a volá mi maminka zaměstnance jestli nevím co je s Márou, že už pár dní nebyl doma atd.atd. zjistil jsem po dalším telefonu druhému zaměstnanci(nechci vidět vyúčtování za telefon díky roamingu) že si onen Mára vzal ráno v sobotu klíče od auta a zmizel....tel. vypnutý a GPS v autě mimo provoz do pondělka. Naháněčka po Přerově od mých známých jelikož ten klučina mívá jednou za půl roku výpadek v mozku a prostě zmizí a najdeme ho třeba až po třech dnech sedět v parku na lavičce a čumět do blba(to když si vždy uvědomí že na automatech se prostě vyhrát nedá ale dojde mu to vždy po naházení 6 výplat do matu). Takže já zkurve.nej víkend a místo toho abych jel domů v neděli večer nebo pondělí ráno musel sednout v neděli ráno do auta a jet jej hledat(v autě bylo nářadí za 80tis. a klíče od bytu který rekonstruujeme). Po dojetí do Přerova jsme ho hledali třemi auty asi 3 hodiny než se nám ho podařilo najít na lavečce na Laguně jak čumí tupě do vody a neví co dělat, hladovej byl jak prase protože 3dny nic nejed tak mi ho bylo i tak líto že jsem na něj ani neřval.).
Tímto jsem chtěl říci že nejen o penězích a stresech ze shánění práce je to být šéfem. Na šéfa se dobře nadává ale když někdo něco potřebuje tak je šéf na prvním místě na koho se s prosbou obrací. Takže kolikrát řeším firemní věci jako zakázky, své rodinné věci a do toho ještě kolikrát musím řešit věci rodin těch „kluků“(nejmladší má 36let a nejstarší 48let.) ale tohle už třeba nikdo nevidí, protože je to přece samozřejmost.
Jinak naprostej souhlas s Cunik
Upravil LukyGs dne 22.05.2013 12:59
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
A proto si jezdi v X5 a dovolena za 90 tis. Pro nej neni poradna dovolena.
Je to dopravce co jezdi pro mezonarodni logistickou firmu Dachser. Se shanenim prace žádné starosti nema, se sefama te firmy je 1 ruka.
Mlada vyjezdi tak 60 tis mesicne v praci je od rana do večera. A to se mu stara o ty rozhrkany auta kam je vozi ke znamemu do servisu kdy pan šéf dluží 3 mesice zpet za fakturu.
Proste ****.....
Doprava do prace 2000+ diety nedostane ikdyz na ne ma ze zakona narok. Osaceni firemni taky sef neplati. Naopak na zaměstnance dostává 70 kc na den kdyz to obleceni firemni maji.
Nejhorsi je ze ty love slibil ale pak skutek utek.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Swate, já vím že se ti to asi nelíbí a i něco na tom co píšeš bude ale na druhou stranu když budeš podnikat tak nebudeš o moc jinší než tvůj šéf!! Ono si to chce vyzkoušet a zažít si co to je když nemůžeš v noci spát protože jsi na trní jestli zakázka vyjde a budeš mít pro lidi práci nebo zda budeš k vůli nedostatku práce muset lidi propustit. Kolikrát ani nejde o to aby firma vydělala šéfovi jako o to aby vydělala na mzdy a provoz firmy ale to jsou věci které si nikdo ze zaměstnanců neuvědomuje.
K té dovolené, i běžná dovča v Chorvatsku na 14dní vyjde s dopravou a ubytováním+strava na 60tis. min. a to nebudeš žádnej haur
Upravil LukyGs dne 22.05.2013 13:07
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
swat napsal:
Je to dopravce co jezdi pro mezonarodni logistickou firmu Dachser. Se shanenim prace žádné starosti nema, se sefama te firmy je 1 ruka.
Mlada vyjezdi tak 60 tis mesicne v praci je od rana do večera. A to se mu stara o ty rozhrkany auta kam je vozi ke znamemu do servisu kdy pan šéf dluží 3 mesice zpet za fakturu.
Proste ****.....
Doprava do prace 2000+ diety nedostane ikdyz na ne ma ze zakona narok. Osaceni firemni taky sef neplati. Naopak na zaměstnance dostává 70 kc na den kdyz to obleceni firemni maji.
Swate ale je náš né? , jezdí v BMW . Podnikání lepší neřešit , já se hrabal z dluhů 8 let a teď když si na to vzpomenu je to hnus. Já nemám problém dát někomu pořádnou výplatu. Pokud mi prachy vydělá a zaslouží tak dostane. Pokud vydělá 15 , má 10 a řekne mi že jsem had a vozím si prdel v bmw tak může zkusit to české podnikání kde s tebe každej rve kůži. V soukromým sektoru je to jinak než u státního. Mám pár známých co dělají ne u soukromého a můžu říct za to co dělají a ještě potáhnou berou přes přes 30 a to mi nějak nejde přes pysk. Samozřejmě z daní těch všech hajz.ů co jezdí v bmw. Nenadávejte na majitele firem. Jo jsou i vychcánci , ale není to většina. Mám dost známých co rozváží dodávkou 8,5 hod denně a nad 13 se nedostane ani kdyby se po.ral
Každej má šanci zkusit si to.Vem si úvěr,kup jí dodávku,sežeň práci a uvidíš kolik jí budeš moct vyplatit.Jen nezapoměň,že za pár let budeš muset koupit další auto,poplatit servisy,sociálky,zdravotní,daně,gumy,školení řidiče,silniční daň,dálniční
známky,pokuty za bezpečnost práce,pojištění a samozřejmně tu X5ku.Jen aby Ti na to zbylo.
Kdo nezkusil,neví.Dobře už v týhle zemi a vlastně v celý evropě díky politikům už bylo.Byl bych šťastnej kdyby všichni zaměstnanci brali víc,ale bohužel jsem svoje radši propustil,byla by mi hamba aby brali min.mzdu,ale doplácet na ně prostě nejde.Stát je prostě nenažranej.
swat napsal:
Proste ****.....
sadilek napsal:
Každej má šanci zkusit si to.Vem si úvěr,kup jí dodávku,sežeň práci a uvidíš kolik jí budeš moct vyplatit.Jen nezapoměň,že za pár let budeš muset koupit další auto,poplatit servisy,sociálky,zdravotní,daně,gumy,školení řidiče,silniční daň,dálniční
známky,pokuty za bezpečnost práce,pojištění a samozřejmně tu X5ku.Jen aby Ti na to zbylo.
Kdo nezkusil,neví.Dobře už v týhle zemi a vlastně v celý evropě díky politikům už bylo.Byl bych šťastnej kdyby všichni zaměstnanci brali víc,ale bohužel jsem svoje radši propustil,byla by mi hamba aby brali min.mzdu,ale doplácet na ně prostě nejde.Stát je prostě nenažranej.
já ještě nepropustil..ale každý měsíc po výsledcích si říkám proč to všechno vlastně dělám...nejsme proděleční..ale za ty nervy..zkraty a drbání ze všech stran(finanční úřad,živno. úřad,soc....a mnoho jiných,pak zaměstnanci..) tak si říkám že jako řidič náklaďáku s pracovní dpobou bych asi měl větší náděj se dožit důchodu..
je to přesně jak říkáš..mi normální co nemáme v rodině politiky na dobrejch místech dřeme vše na hranu aby byli výplaty a zaplacený co má být...a to jsou odběratelé co mi dluží loňské faktury..sice splacejí ..ale dph už odvedený atd...kdo ví ví
http://czunici.ra...
Já sedím na dvou židlích. Jsem zaměstnanec a k tomu si dělám řemeslo, bo mé životní nároky převyšují mzdu a jenom řemeslem bych na ně bez zaměstnanců nedosáhl.
Hele Swate, a co kdyby se holka poohlídla po něčem perspektivnějším než řídit dodávku. Stejné peníze má kdejaká recepční a je víc v klidu. Navíc si může i rozšiřovat vzdělání a praxi, což za volantem jaksi moc nejde. Leda by toužila po papírech na strop a to je autobus a přívěsem
Na volant je velká konkurence, bo to může dělat úplnej lempl, co má díru do zadnice a řidičák.
Když jsem jezdil s kamionem, tak na mě koukali jako na bílou vránu - co tam dělám s maturitou Chtěl jsem si to zkusit, tak jsem lítal nějakou dobu s bednama na vnitru. Zlatý časy mechanickýho tachografu.......bez bordel přestávek aj.
Do firmy k nám zajíždí většina běžných spedic a léta to jezdí stejní kluci, známe se a vím, že to není žádnej med. Nikdo z nich není nad 40 let. Ono se to ani nedá dělat věčně.
Prostě je to práce na "chvilku" bez perspektivy.
Moc jsem nepomohl a poslintal jsem vlákno už skoro jako....sorry. Jenom mě nedalo, že by se nenašlo i něco jiného než volant.
Upravil Medik dne 22.05.2013 14:35
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
swat napsal:
Proste ****.....
Takhle mluví všichni zaměstnenci a přitom většina z nich dokáže akorát stát s nataženou rukou a čekat na peníze.Měl jsem čtyři kamiony a všechny jsem dal pryč a nechal si jeden.Sám si jezdim,sám si kurvim a sám si nadávám.Svatej klid.A kdo si to nezkusil,tak muže akorát tak držet hubu a krok.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:Takhle mluví všichni zaměstnenci a přitom většina z nich dokáže akorát stát s nataženou rukou a čekat na peníze.Měl jsem čtyři kamiony a všechny jsem dal pryč a nechal si jeden.Sám si jezdim,sám si kurvim a sám si nadávám.Svatej klid.A kdo si to nezkusil,tak muže akorát tak držet hubu a krok.
Máš recht, uvažuju o tom samém, peněz ti zbyde pomalu stejně a jsi v klidu...
Kasak napsal:
Takhle mluví všichni zaměstnenci a přitom většina z nich dokáže akorát stát s nataženou rukou a čekat na peníze.Měl jsem čtyři kamiony a všechny jsem dal pryč a nechal si jeden.Sám si jezdim,sám si kurvim a sám si nadávám.Svatej klid.A kdo si to nezkusil,tak muže akorát tak držet hubu a krok.
Přesně pod takovým soukromníkem si jezdím o prázdninách, když se mi zasteskne po velkých autech. Ze tří aut má dvě z toho jednu hezkou soupravu pro sebe a jednu 12t. multikáru, se kterou si občas jezdím. A říká úplně to samé co ty.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
GeorgPohodar napsal:
myslim si že většina zaměstnanců nemá ani představu jakému nervovému vypětí jsou zaměstnavatelé denně vystavení když se snaží sehnat zakázky a platit zaměstnancům v předepsaných termínech ač jim samotným většinou platby chodí s velkým zpožděním
Tak ať se nechají zaměstnat za dvanáct tisíc a můžou klidně spát já myslím že dobře ví proč to dělají a vydrží ten stres
Jinak by to snad nikdo nedělal ne?!
Ale řeknu ti perličku co mi zaměstnanec o víkendu natropil. Já v pátek s rodinou odjel do Polska ke kamarádovi na víkend na loď. V sobotu po snídani najednou telefon a volá mi maminka zaměstnance jestli nevím co je s Márou, že už pár dní nebyl doma atd.atd. zjistil jsem po dalším telefonu druhému zaměstnanci(nechci vidět vyúčtování za telefon díky roamingu) že si onen Mára vzal ráno v sobotu klíče od auta a zmizel....tel. vypnutý a GPS v autě mimo provoz do pondělka. Naháněčka po Přerově od mých známých jelikož ten klučina mívá jednou za půl roku výpadek v mozku a prostě zmizí a najdeme ho třeba až po třech dnech sedět v parku na lavičce a čumět do blba(to když si vždy uvědomí že na automatech se prostě vyhrát nedá ale dojde mu to vždy po naházení 6 výplat do matu). Takže já zkurve.nej víkend a místo toho abych jel domů v neděli večer nebo pondělí ráno musel sednout v neděli ráno do auta a jet jej hledat(v autě bylo nářadí za 80tis. a klíče od bytu který rekonstruujeme). Po dojetí do Přerova jsme ho hledali třemi auty asi 3 hodiny než se nám ho podařilo najít na lavečce na Laguně jak čumí tupě do vody a neví co dělat, hladovej byl jak prase protože 3dny nic nejed tak mi ho bylo i tak líto že jsem na něj ani neřval.).
Tímto jsem chtěl říci že nejen o penězích a stresech ze shánění práce je to být šéfem. Na šéfa se dobře nadává ale když někdo něco potřebuje tak je šéf na prvním místě na koho se s prosbou obrací. Takže kolikrát řeším firemní věci jako zakázky, své rodinné věci a do toho ještě kolikrát musím řešit věci rodin těch „kluků“(nejmladší má 36let a nejstarší 48let.) ale tohle už třeba nikdo nevidí, protože je to přece samozřejmost.
Jinak naprostej souhlas s Cunik
tak to děláš už fakt matku Terezu to musí být v mezidobí těch ,,záchvatů" hodně dobrej pracovník Já bych asi u něj zavedl pravidlo dvakrát a dost