hugitka napsal:
Popravdě mě vážně ani netrápí jak bude moje břicho vypadat v domově důchodců. Za normálních okolností břicho nevystrkuju a až dosáhnu důchodového věku určitě nebudu chodit s odhalenýma zádama a holým břichem... Ale kdo ví co bude za 40 let v módě
akorat jestli nejak morbidně ztroustnes, treba jako ja, budes mit misto drobne kaligrafie Monu Lisu na billboardu
a při těhotenství... to jsou teprve transformace původních obrázku na zcela jinak dimenzionálně promyšlená díla.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
hugitka napsal:
Popravdě mě vážně ani netrápí jak bude moje břicho vypadat v domově důchodců. Za normálních okolností břicho nevystrkuju a až dosáhnu důchodového věku určitě nebudu chodit s odhalenýma zádama a holým břichem... Ale kdo ví co bude za 40 let v módě
akorat jestli nejak morbidně ztroustnes, treba jako ja, budes mit misto drobne kaligrafie Monu Lisu na billboardu
a při těhotenství... to jsou teprve transformace původních obrázku na zcela jinak dimenzionálně promyšlená díla.
I po tomto jsem se pídila... Po světě běhá spousta ženských s kérkou na břiše a po těhotenství, když se o ni správně staraly, neměly problém a stejně jako kůže se vrátilo vše zpátky. Samozřejmě to bude chtít nějakou péči o tělo a kůži s tím se počítat musí. A v případě, že se mi v místě tetování udělá strie s tím asi budu muset žít no aaaaa ... Jednou jsem si vybrala, že budu mít tetování tak se s tím musím umět smířit za jakýchkoliv okolností. A jak jsem už psala normálně břicho neukazuju takže i kdybych měla místo kaligrafie Monu Lisu na billboardu jediný kdo proti tomu může něco mít je ten kdo mě bude denně vídat tak jak mě pán bůh stvořil
hugitka napsal:
Nesud kazde s pribiranim podle sebe ;-)
3/6 Marines SEMPER FI