Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS
Strana 2 z 3:   1    2    3  

Jaký padací rám?
svobodis
Přidané 16.03.2009 13:51

Registrace: 05.03.08
Ma nekdo vyzkouseno esli je nutne mit k TT padakum i ty nastavce nebo jak moc toho pochyti jen ty zakladni padaky,rozmyslim se mezi TT a wunderlich,ktere kryji i kapoty...

jarax
Jaký padací rám?
Přidané 16.03.2009 19:06

Registrace: 16.05.07
TT bez nastavcu chrani jen motor, ne plasty a chladič. Z mého pohledu nedostačující. S nástavci je to lepší, ale přesto šutry a větve projdou. Před tím jsem měl TT bez nástavců, následně s nástavci, ale na to moje prasení to nestačí. Neumim totiž jezdit a furt padám...

Celkem se mi líbí ty polské, co prodává TT, chrání pěkně jak motor tak chladič a plasty.

http://www.mototrip.info
svobodis
Jaký padací rám?
Přidané 16.03.2009 19:46

jarax napsal:
TT bez nastavcu chrani jen motor, ne plasty a chladič. Z mého pohledu nedostačující. S nástavci je to lepší, ale přesto šutry a větve projdou. Před tím jsem měl TT bez nástavců, následně s nástavci, ale na to moje prasení to nestačí.

JJ to sem si myslel, dik za radu. Ja se ted stejne vicemene rozhoduju mezi padakama wunderlich,akorat nevim jestli adventure nebo basic a do konce tydne je k nim jeste sleva 10% coz je proti TT s nastavcema uz dost velkej rozdil...

renecek
Jaký padací rám?
Přidané 26.03.2009 18:45

Registrace: 24.09.08
Takhle vypadá ten polskej když je v +-50-ti poslanej na zem. Motorka ok chladič také a ramu se až na oděčky nic nestalo ... můžu jen doporučit Smile .. akorát ta montaž .
renecek přiložený následující obrázek:

[91.94Kb]

Bulvic
Jaký padací rám?
Přidané 26.03.2009 21:47

Registrace: 11.12.08
cooger napsal:
Takhle vypadá ten polskej když je v +-50-ti poslanej na zem. Motorka ok chladič také a ramu se až na oděčky nic nestalo ... můžu jen doporučit Smile .. akorát ta montaž .

Ahoj, tak presne na tyto padaky mam policeno ! A co myslis tou montazi ? jak to slo a v cem ta montaz teda nesla ? Jo a jaka je cena ? chci si pro ne dojet do touratechu do Modletic ... dik !thumbs up
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !

bluesbery
Jaký padací rám?
Přidané 26.03.2009 22:21

Registrace: 01.06.08
svobodis napsal:
Nemate nekdo padaky sw-motech,zajimalo by me jestli pri padu castecne chrani i motor a jaky susplech k nim.
Nebo padaky wunderlich,ktere chrani v podstate vse,ale nevim jaky susplech(jestli jdou do hromady s TT nebo BMW?),protoze se mi nechce davat 6500,-za wunderlich.
Dik za info

Mám padáky SW Motech od loňského léta, párkrát motka spadla na levou i na pravou stranu, a vše je OK. Myslím že chrání motor i chladič dostatečně, budu kupovat i šusplech od SW M. Doporučuju..Wink
Upravil bluesbery dne 27.03.2009 09:31

www.temax.cz
renecek
Jaký padací rám?
Přidané 27.03.2009 12:35

Registrace: 24.09.08
Bulvic napsal:

Ahoj, tak presne na tyto padaky mam policeno ! A co myslis tou montazi ? jak to slo a v cem ta montaz teda nesla ? Jo a jaka je cena ? chci si pro ne dojet do touratechu do Modletic ... dik !thumbs up

Ahoj, jen se nechtěli uvelebit do těch správnejch děr. Ale když jim kluci domluvili tak si daly říct. Kupoval jsem je v TT a bylo to tak, že jsem přijel s nahatou motorkou na kterou jsem původně chtěl jen padáky a odjížděl jsem s plně vybavenou ... ( padáky,držaky kufrů, kufry, plate a take strapy, chraniče na rukojeti a mřížku na světlo, a sklápěcí řadičku) ... ta celá sranda stála kolem 40k takže se mi nejdřív udělali mžitky před očima ale zase na druhou stranu jsem spokojen že jsem to takhle udělal. Bylo to rychlé a kdybych se v tom páacal a hledal alternativy tak to na motorce není ještě doteď.

svobodis
Jaký padací rám?
Přidané 27.03.2009 20:13

bluesbery napsal:
svobodis napsal:
Nemate nekdo padaky sw-motech,zajimalo by me jestli pri padu castecne chrani i motor a jaky susplech k nim.
Nebo padaky wunderlich,ktere chrani v podstate vse,ale nevim jaky susplech(jestli jdou do hromady s TT nebo BMW?),protoze se mi nechce davat 6500,-za wunderlich.
Dik za info

Mám padáky SW Motech od loňského léta, párkrát motka spadla na levou i na pravou stranu, a vše je OK. Myslím že chrání motor i chladič dostatečně, budu kupovat i šusplech od SW M. Doporučuju..Wink

Uz mam objednany wunderlich...tak cekam az dorazi

Bulvic
Jaký padací rám?
Přidané 27.03.2009 23:03

Registrace: 11.12.08
cooger napsal:
Bulvic napsal:

Ahoj, jen se nechtěli uvelebit do těch správnejch děr. Ale když jim kluci domluvili tak si daly říct. Kupoval jsem je v TT a bylo to tak, že jsem přijel s nahatou motorkou na kterou jsem původně chtěl jen padáky a odjížděl jsem s plně vybavenou ... ( padáky,držaky kufrů, kufry, plate a take strapy, chraniče na rukojeti a mřížku na světlo, a sklápěcí řadičku) ... ta celá sranda stála kolem 40k takže se mi nejdřív udělali mžitky před očima ale zase na druhou stranu jsem spokojen že jsem to takhle udělal. Bylo to rychlé a kdybych se v tom páacal a hledal alternativy tak to na motorce není ještě doteď.

Jo jo tak padakz uz mam doma, sitra je tam soupnu ... mno u me to s tema doplnkama nebude tak horke ... ja musim postubne ... to vis, student Smile
ale presne jak pises toto take hodlam na masinu instalovat, zacal sjem padakama to beru jako nej vec ted asi ... jiank co jsem slysel a dnes mi bylo i potvrzeno tak padaky od Holana fakt hodne vydrzej, tak uvidim az to poslu do nejake strouhy Grin
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !

hicks
Jaký padací rám?
Přidané 27.03.2009 23:19

Registrace: 09.07.08
bluesbery napsal:

muzu potvrdit.. videl jsem minimalne 2 pady na asfalt v klidu, skody krome cti ridice zadny Smile

--

jinak dnes jsem si objednal origo tankvak a koupim asi i origo padaky...
Upravil hicks dne 27.03.2009 23:19
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

bluesbery
Jaký padací rám?
Přidané 28.03.2009 05:49

Registrace: 01.06.08
Hicks napsal:
bluesbery napsal:

muzu potvrdit.. videl jsem minimalne 2 pady na asfalt v klidu, skody krome cti ridice zadny Smile

--

jinak dnes jsem si objednal origo tankvak a koupim asi i origo padaky...

Sem pro vás schválné předved pár čísel ze svého repertoáru pádů ,abyste měli taky ňákej zážitek, děcka...blushing

www.temax.cz
sumss
Jaký padací rám?
Přidané 27.10.2017 16:00

Registrace: 01.05.17
dovolím si obnovit toto téme z hlubin tohoto fora Smile

Poohlížím se po padácích na svoje gs. Požadavky jsou následující: pevnost, kvalita zpracování, chytré uchycení k motoru (co jsem tak pozjišťoval, tak to měly padáky od TT a origály BMW), které nejde přímo do motoru, nebo jde tak, aby v případě pádu se odtrhl nějaký silentblok a nikoliv kus hliníku z motoru...

Zajímá mě ochrana spodku i horních plastů. Mám 2016, tj.plasty jsou trošku odlišnější než u prvních verzí. Nepopírám, že se dívám i na vzhledovou stránku Grin

Zaujala mě varianta od https://www.bohem...htm?ref=30 nicméně spodní část od Wunderlichu se mi nepodařilo dohledat. Toto https://www.bohem...htm?ref=30 pasuje k jiné sadě a popravdě jsem snad hnusnější neviděl Cool

Další, co mě zaujalo je Outback Motortek: http://www.motork...-f800gs-2/ Trubky 27 mm. Nedokážu z fotek rozklíčovat uchycení u motoru. Nevím, jak bude pasovat na 2016 plasty. Opět jsem nalezl jen fotky na starších modelech.

Další jsem koukal na TT: https://shop.tour...black.html Zde si nejsem jist, zda se jedná o totožný model, který tady byl poměrně dobře hodnocena, právě kvuli svemu uchyceni u motoru. Druhej problem je, že tam nevidim druhou část na ochranu plastů. To by snad šlo vyřešit však.

Nápady? Dík

Pardal
Jaký padací rám?
Přidané 27.10.2017 16:47

Registrace: 08.04.07
myslím že jedny z více povedených jsou od Adventure Spec

www.rockway-shop.eu/images/sklady/800gs-crash-bars1.jpg
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
Pardal
Jaký padací rám?
Přidané 27.10.2017 16:48

Registrace: 08.04.07
Jo a jeden na F800GSA mám tady skladem a nechám ho s výraznou slevou
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
haus1
Jaký padací rám?
Přidané 27.10.2017 17:56

Registrace: 12.02.10
Jak pise Viktor, jeden z nejpovedenejsich padacich ramu na trhu je od adventure Spec, idealne doplneny o jejich susplech.
Je opravdu funkcni a na motorce vypada z meho pohledu nejlepe.
haus1 přiložený následující obrázek:

[59.75Kb]

schrek
Jaký padací rám?
Přidané 27.10.2017 20:37

Registrace: 24.08.10
Nekolik let pouzivam padak od RDMoto ozkousen i pri 100km/h s padem na dalnici. Jinak ten ADV spec je asi top.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
sumss
Jaký padací rám?
Přidané 09.11.2017 13:47

díky všem za info. Hledal jsem především informace o těch typech, které jsem zmínil. Jak jsem uvedl, máme novější model s jinými plasty. Většina padáků na to nijak nezareagovala, takže jsou vytvořeny na plastech z 2008 MY...

Měl jsem možnost jich několik vidět nasazených na novějších osmikilech a vzdálenost padacího rámu od plastů byla občas tak malá, že případným pádem by plasty praskly spíše z důvodu nasazených padáků, nikoliv z jejich absence Smile

Proto jsem vytipoval výrobce, kteří mi přišli, že mají padáky, které by mohly sednout.

Prozatím to vypadá na TT (vršek i spodek), jen se musím Tomášovi ozvat, jak je to s dostupností.

Magmar
Jaký padací rám?
Přidané 03.03.2018 09:56

Registrace: 25.08.15
Znovu oživím tohle vlákno..

Hledám nějaké padáky které budou pasovat na svody Arrow + susplech origo BMW..

Aktuálně mám komplet od TT, ale ty bohužel nepasuji přes svody..

Nějaké zkušenosti které pasují a vypadají dobře? (nechci žádné lešení jak na stavbě)

sumss
Jaký padací rám?
Přidané 03.03.2018 10:43

Magmar napsal:
Znovu oživím tohle vlákno..

Hledám nějaké padáky které budou pasovat na svody Arrow + susplech origo BMW..

Aktuálně mám komplet od TT, ale ty bohužel nepasuji přes svody..

Nějaké zkušenosti které pasují a vypadají dobře? (nechci žádné lešení jak na stavbě)

to bude horší hledání než jsem měl já Smile Já jsem zakotvil u TT (vršek a spodek) a upřímně nic jiného bych asi nekoupil, protože zbytek padáků byl natvarován na první generaci osmikil, a na 2013+ to vše vypadalo jako lešenářský trubky, jak uvádíš Smile zkušenost se svody arrow nemám, ale spíš jen počítej, že si od TT rozhodně nepolepšíš, výběr zas tak široký není...

Jinak ať to tu neplevelím, mohl bys mi poslat poznatky z těch svodů (jsou znát ty 4 HP, co krouťák, zvuk) přes PM? dík

Magmar
Jaký padací rám?
Přidané 03.03.2018 10:50

Registrace: 25.08.15
No dost podobné jsou právě od Holana, ale nevím zda projdou kolem svodů..

Jinak svody jsem montoval teď v zimě a stále tu nebyla příležitost otestovat takže nemohu sloužit Grin

Pokud by nic vhodného nebylo tak budu muset "upravit" ty stávající od TT..

Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 100
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.56 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI