Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Říjen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 4:   1    2    3    4  

Informace z tisku - motorkář narazil do auta
Lucie
Přidané 21.07.2008 23:30

Registrace: 12.11.07
Hele já nevím, všichni pořád válka válka mezi řidičema aut a motocyklama...pokaždé, když jedu, mi většina řidičů umožní bezpečné předjetí...prostě se uhnou. Neblikám, netroubím, neblížím se kilopade....opravdu mám pocit, že jaký si to uděláš, takový to máš.
Baforský fdoleček forever....

Kubicek
Přidané 22.07.2008 00:23

Registrace: 28.02.07
Co k tomu dodat? Není co. http://www.novink...smeru.html
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS

jako
Přidané 22.07.2008 07:43

Registrace: 26.02.07
Bestie: jestli je už z dálky poznat že jsi ženská , pak chápu , že tě většina řidičů ( asi mužů ) nepřehlíží. Faktem ale zůstává, že některá skupina řidičů jsou pěkný hovada. Proč musím poslouchat pitomce s vybrakovaným tlumičem jak si mastí svoje ogo ve TŘI hodiny ráno? Kam asi jezdí takovej člověk , jak daleko se dá dojet na takové řvoucí moto, aby nezblbnul ?

Lucie
Přidané 22.07.2008 09:29

JaKo napsal:
Bestie: jestli je už z dálky poznat že jsi ženská , pak chápu , že tě většina řidičů ( asi mužů ) nepřehlíží. Faktem ale zůstává, že některá skupina řidičů jsou pěkný hovada. Proč musím poslouchat pitomce s vybrakovaným tlumičem jak si mastí svoje ogo ve TŘI hodiny ráno? Kam asi jezdí takovej člověk , jak daleko se dá dojet na takové řvoucí moto, aby nezblbnul ?

Tak na motorce to určitě poznat neni, když jedeš za někým, ve zpětném zrcátku nepozná, že jsem baba. Možná tady ve VČ máme slušnější řidiče aut, co motorkáře pouštějí před sebe, oproti Praze je to třeba celkem možný. Hovadům se daří všude, jak mezi autama, tak mezi motorkama. Dnes si koupí motorku každej, kdo má do prdele díru....a pak to podle toho vypadá. Za motorkáře jako skupinu bych ruku do ohně nikdy nedala. Ani omylem a nikdy nebudu demonstrovat a psát články, jak je to všechno jinak. Nevím proč....co z toho člověku prospěje , jaké bude mít výhody, proč se má motorkář někomu zalíbit. Asi jsem moc velká individualistka, ale myslím, že jako většina lidí, co vyznává tenhle enduroživot, to má úplně na háku. Bylo by naivní myslet si, že jsme lepší kusy ve stádě a proto bychom měli být vnímáni jinak. Majorita motorkářů si prostě zaslouží, že se na ně kouká skrz prsty. Je to pravda. Myslím, že devadesát procent, co demonstrují za lepší život motorkáře jsou ty potrefený husy...a pak zase budou všichni brečet, jak nějaký auto nedalo motorkářovi přednost, jak je to hrozný, pieta za kamaráda, soustrast pozůstalým, bílý rakve, pálení gum před hřbitovem....budu brečet nad dítětem, co umřelo na rakovinu, ale ne nad volem, co jel kilopade zatáčku rovně anebo dělal kraviny na jednom kole v provozu.

bmwivo
Přidané 22.07.2008 11:30

Registrace: 03.10.07
....člověče, ty Bestie,( to je hrozný oslovení), kde se to v tobě bere, je to pravda.
Někdy mně to oslovení, nebo název motorkář docela vadí, je to většinou na té silnici banda dementů, v duchu si říkám, nejsem motorkář, ale mototurista, je to v tom, že i kamarádi se na společné vyjížďce někdy chovají jako prasata a docela se za ně někdy stydím, z toho důvodu většinou jezdíme s mojí ženskou sami. Znám, ale taky velice slušné lidi, chce to najít si ten dobrý střed v chování na silnici, když bude člověk měkýš, tak s tebou zametou, moc agresivní taky ne, ale je fakt, že raději přejedu čáru, i když vím, že je to přestupek, ale vzhledem k chování automobilistů je předjetí většinou bezpečnější. Chovám se tak, jako by mě na té silnici chtěl každý zabít a mockrát se mně to vyplatilo. Nikdo nemá patent na rozum, stát se může všechno, ale dá se to alespoň z části usměrnit....
Upravil bmwivo dne 22.07.2008 12:30

Vjetrnik
Přidané 22.07.2008 12:07

Registrace: 09.10.07
Bestie a naprostá pravda? NESMYSL....

The True is out there...

shimi
Přidané 22.07.2008 12:58

Registrace: 26.03.07
Vjetrnik napsal:

The True is out there...

GrinGrinGrinGrinGrinthumbs up

Lucie
Přidané 22.07.2008 13:17

shimi napsal:
Vjetrnik napsal:

The True is out there...

GrinGrinGrinGrinGrinthumbs up

No co co? annoy

Daw 007
Přidané 23.07.2008 22:06

Registrace: 14.02.08
O tom všem můžem diskutovat do aleluja! Jsem taky mototurista. Když se chci vykravit,tak si to užiju v terénu,kde ohrožuju jen sám sebe. Na silnici,ve městě jedu fakt 50 - mám malý dítě....Jsem přesvědčenej,že špatný světla na nás vrhaj hlavně oplastovaný motorky. Vidíte častěji v inzerátech bouraný endura nebo zmrzliny? Odpověď je jasná!!!
BMW...
KTM

bystricke
Přidané 23.07.2008 22:11

Registrace: 04.11.07
já v inzerátech vidím jen samý nepadený 8 let starý motky co maj 12 000 najetoShock

GrinGrin

www.begr.cz
Baltazar
Přidané 24.07.2008 18:18

Registrace: 04.01.08
Dneska 90 km a dvakrát mě vytlačoval při předjíždění kamion ven ze silnice, voni snad vůbec nečuměj do zrcátekmiddle finger
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto

Vjetrnik
Přidané 25.07.2008 17:47

Registrace: 09.10.07
taky pěkný...

http://www.novinky.cz/clanek/145857-bubenik-kapely-chinaski-se-zabil-na-motorce.html

poslední dobou je to samá černá kronika na těch našich silnicích, ve středu D1, včera D5 a Náchodsko s Lubinou...fakt jezdit raději pole-louky-lesy....

geofre
Přidané 10.04.2012 10:10

Registrace: 08.02.12
Bohužel se nedá říct, že přeji co nejdřív pevné zdraví. Snad to nebyl nikdo tady z fóra Sad

http://www.hzs-zl...suscitaci/

EDIT:

Hm Sad a tady rozluštění *pissed* http://www.novink...tni-clanky
Upravil geofre dne 10.04.2012 12:19
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010

Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí

motif
Přidané 10.04.2012 11:39

Registrace: 08.12.11
Sorry za OT..

My tady mame takovou peeeeeknouu motorkarku??? Hezkyyyy...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure

lukeeno
Přidané 10.04.2012 11:42

Registrace: 23.02.12
máme, ale 3 roky mrtvo hmm!

Petos
Přidané 10.04.2012 12:46

Registrace: 02.12.11
geofre napsal:
Bohužel se nedá říct, že přeji co nejdřív pevné zdraví. Snad to nebyl nikdo tady z fóra Sad

http://www.hzs-zl...suscitaci/

EDIT:

Hm Sad a tady rozluštění *pissed* http://www.novink...tni-clanky

Jak mohl řidič OA přehlídnou přes motorkáře protijedoucí auto?
To mi nejde do hlavy. Jelikož motorkář je mrtvej a oba řidiči těžce zranění, tak se ptám jak na to přišli? Samozřejmě si myslím, že to zavinil ten 21letý magor. Ženská s dítětem má strach a 50letý motorkář rozum. Obojí 21letému chybí...

xljanek
Přidané 10.04.2012 12:52

Registrace: 14.10.10
No urcite v tom osobaku nejel 90 uku*venec jeden.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.

Biker755
Přidané 10.04.2012 13:20

Registrace: 26.08.10
Lucie napsal:
JaKo napsal:

Tak na motorce to určitě poznat neni, když jedeš za někým, ve zpětném zrcátku nepozná, že jsem baba. Možná tady ve VČ máme slušnější řidiče aut, co motorkáře pouštějí před sebe, oproti Praze je to třeba celkem možný. Hovadům se daří všude, jak mezi autama, tak mezi motorkama. Dnes si koupí motorku každej, kdo má do prdele díru....a pak to podle toho vypadá. Za motorkáře jako skupinu bych ruku do ohně nikdy nedala. Ani omylem a nikdy nebudu demonstrovat a psát články, jak je to všechno jinak. Nevím proč....co z toho člověku prospěje , jaké bude mít výhody, proč se má motorkář někomu zalíbit. Asi jsem moc velká individualistka, ale myslím, že jako většina lidí, co vyznává tenhle enduroživot, to má úplně na háku. Bylo by naivní myslet si, že jsme lepší kusy ve stádě a proto bychom měli být vnímáni jinak. Majorita motorkářů si prostě zaslouží, že se na ně kouká skrz prsty. Je to pravda. Myslím, že devadesát procent, co demonstrují za lepší život motorkáře jsou ty potrefený husy...a pak zase budou všichni brečet, jak nějaký auto nedalo motorkářovi přednost, jak je to hrozný, pieta za kamaráda, soustrast pozůstalým, bílý rakve, pálení gum před hřbitovem....budu brečet nad dítětem, co umřelo na rakovinu, ale ne nad volem, co jel kilopade zatáčku rovně anebo dělal kraviny na jednom kole v provozu.

Moc nechápu Tvá slova.Jaký je rozdíl mezi dítětem,které zemřelo na rakovinu a motorkářem,který zemřel při dopravní nehodě ač porušil dopravní předpisy.Následky jsou stejně tragické,pouze příčiny které to zavinili jsou různé.Věř,že bolest pozůstalých je také podobná,ne-li stejná.Zemřel člověk a nám nepřísluší posuzovat člověka podle toho jak zemřel.Trochu úcty a pokory před lidským životem.
Dum spiro,spero.

morabo
Přidané 10.04.2012 13:42

Registrace: 10.09.08
Měl jsem "to štěstí" být u dvou vážných dopravních nehod. A musím říct, reálná situace se s tím, jaký byl závěr Policie nedala srovnat, neřku-li co za překroucenej pasvil z toho udělala media... Takže od té doby nesoudím, težko říct jak to bylo kdo má jakej podíl viny. Obětem budiž země lehká...
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
hicks
Přidané 10.04.2012 14:00

Registrace: 09.07.08
dalsi vyvoj:

http://zlin.idnes...zpravy_sot

Mladík, který při předjíždění zabil motorkáře, nikdy neměl řidičák
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Strana 2 z 4:   1    2    3    4  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 131
Členové on-line: 1
VojtechPolicky

Registrováno: 8,736
Nejnovější člen: jezdec74

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.31 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI