Hele já nevím, všichni pořád válka válka mezi řidičema aut a motocyklama...pokaždé, když jedu, mi většina řidičů umožní bezpečné předjetí...prostě se uhnou. Neblikám, netroubím, neblížím se kilopade....opravdu mám pocit, že jaký si to uděláš, takový to máš.
Baforský fdoleček forever....
Bestie: jestli je už z dálky poznat že jsi ženská , pak chápu , že tě většina řidičů ( asi mužů ) nepřehlíží. Faktem ale zůstává, že některá skupina řidičů jsou pěkný hovada. Proč musím poslouchat pitomce s vybrakovaným tlumičem jak si mastí svoje ogo ve TŘI hodiny ráno? Kam asi jezdí takovej člověk , jak daleko se dá dojet na takové řvoucí moto, aby nezblbnul ?
JaKo napsal:
Bestie: jestli je už z dálky poznat že jsi ženská , pak chápu , že tě většina řidičů ( asi mužů ) nepřehlíží. Faktem ale zůstává, že některá skupina řidičů jsou pěkný hovada. Proč musím poslouchat pitomce s vybrakovaným tlumičem jak si mastí svoje ogo ve TŘI hodiny ráno? Kam asi jezdí takovej člověk , jak daleko se dá dojet na takové řvoucí moto, aby nezblbnul ?
Tak na motorce to určitě poznat neni, když jedeš za někým, ve zpětném zrcátku nepozná, že jsem baba. Možná tady ve VČ máme slušnější řidiče aut, co motorkáře pouštějí před sebe, oproti Praze je to třeba celkem možný. Hovadům se daří všude, jak mezi autama, tak mezi motorkama. Dnes si koupí motorku každej, kdo má do prdele díru....a pak to podle toho vypadá. Za motorkáře jako skupinu bych ruku do ohně nikdy nedala. Ani omylem a nikdy nebudu demonstrovat a psát články, jak je to všechno jinak. Nevím proč....co z toho člověku prospěje , jaké bude mít výhody, proč se má motorkář někomu zalíbit. Asi jsem moc velká individualistka, ale myslím, že jako většina lidí, co vyznává tenhle enduroživot, to má úplně na háku. Bylo by naivní myslet si, že jsme lepší kusy ve stádě a proto bychom měli být vnímáni jinak. Majorita motorkářů si prostě zaslouží, že se na ně kouká skrz prsty. Je to pravda. Myslím, že devadesát procent, co demonstrují za lepší život motorkáře jsou ty potrefený husy...a pak zase budou všichni brečet, jak nějaký auto nedalo motorkářovi přednost, jak je to hrozný, pieta za kamaráda, soustrast pozůstalým, bílý rakve, pálení gum před hřbitovem....budu brečet nad dítětem, co umřelo na rakovinu, ale ne nad volem, co jel kilopade zatáčku rovně anebo dělal kraviny na jednom kole v provozu.
Baforský fdoleček forever....
....člověče, ty Bestie,( to je hrozný oslovení), kde se to v tobě bere, je to pravda.
Někdy mně to oslovení, nebo název motorkář docela vadí, je to většinou na té silnici banda dementů, v duchu si říkám, nejsem motorkář, ale mototurista, je to v tom, že i kamarádi se na společné vyjížďce někdy chovají jako prasata a docela se za ně někdy stydím, z toho důvodu většinou jezdíme s mojí ženskou sami. Znám, ale taky velice slušné lidi, chce to najít si ten dobrý střed v chování na silnici, když bude člověk měkýš, tak s tebou zametou, moc agresivní taky ne, ale je fakt, že raději přejedu čáru, i když vím, že je to přestupek, ale vzhledem k chování automobilistů je předjetí většinou bezpečnější. Chovám se tak, jako by mě na té silnici chtěl každý zabít a mockrát se mně to vyplatilo. Nikdo nemá patent na rozum, stát se může všechno, ale dá se to alespoň z části usměrnit....
Upravil bmwivo dne 22.07.2008 12:30
O tom všem můžem diskutovat do aleluja! Jsem taky mototurista. Když se chci vykravit,tak si to užiju v terénu,kde ohrožuju jen sám sebe. Na silnici,ve městě jedu fakt 50 - mám malý dítě....Jsem přesvědčenej,že špatný světla na nás vrhaj hlavně oplastovaný motorky. Vidíte častěji v inzerátech bouraný endura nebo zmrzliny? Odpověď je jasná!!!
BMW...
KTM
Dneska 90 km a dvakrát mě vytlačoval při předjíždění kamion ven ze silnice, voni snad vůbec nečuměj do zrcátekVezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
poslední dobou je to samá černá kronika na těch našich silnicích, ve středu D1, včera D5 a Náchodsko s Lubinou...fakt jezdit raději pole-louky-lesy....
Hm a tady rozluštění *pissed* http://www.novink...tni-clanky
Upravil geofre dne 10.04.2012 12:19
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Jak mohl řidič OA přehlídnou přes motorkáře protijedoucí auto?
To mi nejde do hlavy. Jelikož motorkář je mrtvej a oba řidiči těžce zranění, tak se ptám jak na to přišli? Samozřejmě si myslím, že to zavinil ten 21letý magor. Ženská s dítětem má strach a 50letý motorkář rozum. Obojí 21letému chybí...
JaKo napsal:
Tak na motorce to určitě poznat neni, když jedeš za někým, ve zpětném zrcátku nepozná, že jsem baba. Možná tady ve VČ máme slušnější řidiče aut, co motorkáře pouštějí před sebe, oproti Praze je to třeba celkem možný. Hovadům se daří všude, jak mezi autama, tak mezi motorkama. Dnes si koupí motorku každej, kdo má do prdele díru....a pak to podle toho vypadá. Za motorkáře jako skupinu bych ruku do ohně nikdy nedala. Ani omylem a nikdy nebudu demonstrovat a psát články, jak je to všechno jinak. Nevím proč....co z toho člověku prospěje , jaké bude mít výhody, proč se má motorkář někomu zalíbit. Asi jsem moc velká individualistka, ale myslím, že jako většina lidí, co vyznává tenhle enduroživot, to má úplně na háku. Bylo by naivní myslet si, že jsme lepší kusy ve stádě a proto bychom měli být vnímáni jinak. Majorita motorkářů si prostě zaslouží, že se na ně kouká skrz prsty. Je to pravda. Myslím, že devadesát procent, co demonstrují za lepší život motorkáře jsou ty potrefený husy...a pak zase budou všichni brečet, jak nějaký auto nedalo motorkářovi přednost, jak je to hrozný, pieta za kamaráda, soustrast pozůstalým, bílý rakve, pálení gum před hřbitovem....budu brečet nad dítětem, co umřelo na rakovinu, ale ne nad volem, co jel kilopade zatáčku rovně anebo dělal kraviny na jednom kole v provozu.
Moc nechápu Tvá slova.Jaký je rozdíl mezi dítětem,které zemřelo na rakovinu a motorkářem,který zemřel při dopravní nehodě ač porušil dopravní předpisy.Následky jsou stejně tragické,pouze příčiny které to zavinili jsou různé.Věř,že bolest pozůstalých je také podobná,ne-li stejná.Zemřel člověk a nám nepřísluší posuzovat člověka podle toho jak zemřel.Trochu úcty a pokory před lidským životem.
Dum spiro,spero.
Měl jsem "to štěstí" být u dvou vážných dopravních nehod. A musím říct, reálná situace se s tím, jaký byl závěr Policie nedala srovnat, neřku-li co za překroucenej pasvil z toho udělala media... Takže od té doby nesoudím, težko říct jak to bylo kdo má jakej podíl viny. Obětem budiž země lehká...
Maiali nel Fango!
Mladík, který při předjíždění zabil motorkáře, nikdy neměl řidičák
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2