ja myslím že máš špatně řidítka - tzv "oslí uši" palec při držení níž než malíček...
ale je to i o rukavicích a sklonu, výšce, spousta faktorů..
všude dobře, s kávou nejlíp
TomasTT napsal:
Já jsem přijel z prvního výletu do Maroka (necelý měsíc ježdění) se záněty v obou zápěstích. Nakonec jsem pak přišel na to, že to dělá ****ní úhel řídítek. Prostě jsem měl zápěstí trošku vytočený a po několika dnech jízdy převážně po mizerných cestách, kdy do řídítek a potažmo do rukou jdou neustále nárazy, to skončilo zánětem.
Ty sériový řídítka na 1150 jsou docela "vlaštovky" - mají úhel moc velký, ruka jak vsedě, tak ve stupačkách nejde rovně ale měl jsem zápěstí jakoby vytočený. Pořídil jsem si rovnější řídítka, takže zápěstí nemám vykroucený a stejný řídítka mám i na 1200GS a problém jsem vyřešil jednou provždy. Ale stačí třeba jeden den ježdění na motorce, která mi nesedí a zápěstí večer cítím a věřím tomu, že by to po delší době zase byl zánět.
Vyměnil jsem řídítka za rovnější
Tome doporučíš mi nějaké rovnější řidítka na 1200GSA r.v.2010? Mám stejný problém jako jsi měl ty. Měřím 197cm mám zvýšené sedlo i představec riditek a toto je asi poslední puzzle do moji skládačky jménem “pohodlí”. Ráno se budím s takovou bolesti a ztuhlosti palců až hrůza. Díky Honza
Moje aktualizace: tak jsem byl ve Vysokém na operaci s oběma karp. tunely a zatím je to OK. PRsty nebrní, nedochází ke ztrátě citu. Jen po dlouhých trasách mám ce dlani takový lehce brnivý pocit.