Ahoj všem,
tak jsem byl včera na kontrole, zdá se, že to srůstá v pořádku a dostal jsem předepsané rehabilitace. Dnes jsem se tam byl objednat a při vyšetření jsem se utvrdil ve svém názoru, že to bude asi ještě dost bolet a hodně dlouho trvat, protože to rameno se mrcha skoro vůbec nechce hýbat. Ale říkají, že bude. Tak že na nejbližší měsíc mám program jasný.
Tolik stručné info jak se to vyvíjí.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Ahoj, všechny vás po delší době opět zdravím.
Zatím stále v pracovní neschopnosti, ale pilně rehabilituji, denně cvičím okolo 4 hodin, ale rameno si snad pomalu začíná nechávat domluvit. Nyní mám od revizního doktora schválený vojenský rehabilitační ústav, tak doufám, že se tam brzo dostanu a že tam tomu ramenu domluví. :-)
Jinak doba zřejmě již nazrála natolik, že se mi podařilo se přimět k sepsání pár postřehů z této, ne zrovna nejpovedenější, dovolené. Tak budete-li chtít, můžete si to přečíst. ;-)
Upravil lpes dne 28.01.2014 22:31
R 1200 GS
Tak Luboš nastupuje zitra do vojenskeho rehabilitačního ústavu na Slapech... tak doufám a preju aby vše klapalo jak má a na jaře byl v plné pohyblivosti... Lubo drž se..
Ahoj všem,
tak se opět po delší době ozývám.
Dnes jsem se prvně od mého držkopádu v Rusku svezl na motorce. Pravda je, že to byla jen krátká (15km ) cesta ze servisu domů, ale byla první - testovací (pro to moje, kovem vyztužené, rameno). Myslím, že to půjde.
Zatím se mějte a díky všem za podporu.
R 1200 GS