Jeste jednou diky vsem.
V tu nedeli to uz je jen to extrem enduro, do toho nejdu, asi bych s hp2 daleko nedojel. Mel byt ale i prenos ze soboty. Mozna teda jinde, nez na tom redbull, odpovidal jsem na nejaky otazky pro tv komentatora, aby vedel, co rikat a pry v sobotu, tak zkuste nekdo jeste pohledat a kdyby jste zvladli zaznam mezi tou 12:00-13:00, byla by to pecka!
Jeste pro Rudu, akce bude letos mit jako hlavniho partnera Mitas, videl jsem nejaky fotky a docela se to tam modra
Jinak tam bude i stanek na prezuti, tak tam kdyztak tu EF07 hodim, kdybych ohobloval sixdaysku, na traveleventu byla Mitaska super a dokonce to sedi na mokru Maiali nel Fango!
Jinak ted pujdu nakupovat, pak posledni upravy stroje a nekdy po pulnoci balim.... Rano frcim a asi se zase pekne vykoupu. Jeste ze mam letos toho Klima Maiali nel Fango!
zetor napsal:
Dvě legedy...Morabo Graham Jarvis...
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Paul napsal:
Podle mě to není Kozel, přibliž si to. Bude to nějaká Rakouská močka. Nebo Italská.
C je spravne. Odevzdal jsem Plzen a dostal Birra Moretti
jj, pan Moretti se o nas staral na sicilii lonsky listopad, jak jsme se vraceli z tunisu a kvuli pocasi stali v palermu 24 hod, vubec nebyl spatnej, obzvlaste v zapadlych vecernich palermskych ulickach - super