Díky moc všem za podporu. Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Každý den se mi to promítá v hlavě. Stačilo za ten den, kdykoliv zastavit, nebo někde vyjet třeba o pár sekund dříve a den by byl jako každý jiný. Byl jsem prostě ve špatnou dobu na špatném místě. BMW můžu v mém případě poděkovat za to, že udělali tak pevnou a velkou motorku, konečně se i ta váha ukázala jako velké plus. Velké štěstí bylo, že posez na téhle motorce je relativně vysoko, takže jsem to auto přeletěl, jinak by to byla katastrofa. Mít nějakého nízkého supersporta, na kterém bych jistě nejel 40, už bych toto 100% nepsal. V podstatě jsem měl takové štěstí v neštěstí. Není sice všechno v pořádku, ta noha je asi nejhorší, pořád otok, bolesti, už ani injekce nezabírají, a to je již 12 den, jsem teď po kapačce a po injekci na bolest a stejně bolestí nemůžu spát, ale mohlo to být daleko horší, tak se uvidí. Petra včera prodělala poslední operaci. Šlacha na noze, nějaké ty zlomeniny na prstech a kloubech. Odřeniny, naraženiny, a bolesti jako v mém případě. Zřejmě se její pád zpomalil o mě a ona skončila v předním skle toho auta a já jsem si udělal takový delší let s horším přistáním. Jinak pro ty z vás co neví, kde se to stalo, tak to byla Korsika. Nikdy by mě nenapadlo, že skončím něčím zaviněním v těchto v uvozovkách kapitalistických státech, kde bezpečnost je na vysoké úrovni. Vždy jsem se bál jezdit u nás v ČR, na nedávání přednosti v jízdě jsem si už zvykl, a na východě se jen modlím, aby se nic nestalo, tam je to pak velký problém. Koukal jsem, že je to na několika webech, někde už je něco z toho co jsem napsal napsané, jak mi kluci volají, a ptají se jak mi je, tak to jen rozkopíruji. Nemůžu se bolestí moc soustředit, tak to snad nebude problém. Ještě jednou moc děkuji za podporu.
supér, vítej v čr
Konečně ti někdo může propašovat dobrý pivko na pokoj.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Stando drž se a napiš kde v Hořovicích jaká nemocnice,oddělení atd jseš.Jak pojedu kolem do vepřolandu tak ti přvezu nějaké ovoce + plzen at máš lepší náladu.
Bob
Taky přeji brzké uzdravení. Četl jsem to s mrazením v zádech, přítelkyni jsem to radši ani neukazoval.
Dovolil jsem si to zkopírovat na další fórum, snad se aspoň někdo zamyslím a bude si dávat větší pozor.
No to pivko neprojde, vzhledem k tomu co zde beru, ale děkuji. V Hořovicích je jen jedna, je to na chirurgii. Návštěv zde mám fakt hodně, všichni jsou moc zlatí, až mě mrzí, že návštěvy se snažím odmítat, protože si zde ani neodpočinu. Mám zde notebooka a Internet a tak se ještě snažím všem odpovídat, telefon se taky nezastaví. Přes den se tedy vůbec nevyspím a večer zase nemůžu bolestí spát. Ale jsem rád, že je to úplný opak než na Korsice. Tam jsem měl jen telefon. Takže jsem jen psal smsky a přijímal ty drahé hovory. Nechci vidět ten účet co mi přijde. Jinak nuda. Se sestřičkami jsem prohodil pár vět, ale ty francouzy prostě nechtějí mluvit moc anglicky, ale alespoň se snažili. Byla sice na pokoji TV za 5,50e na den, ale na to se nedalo dívat. Asi 5 programů jeden horší než druhý. Dávali zrovna olympiádu, ale tu za ten den tolikrát opakovali, že se na to nešlo dívat. Hodně mě pomohla paní Veniegra z francouzské ambasády. Je to moc příjemná paní, která mi vše co jsem potřeboval zařídila. Moc ji tímto ještě jednou děkuji. Jinak Global Asistence se opět vyznamenala, je to pojišťovna u které mám pojištění a která se má o mě postarat, když se něco stane v zahraničí, léčba, repatriace, atd., ty ukecají polomrtvého člověka, že není vlastně tolik nemocný a že by cestu mohl absolvovat sám a taxíkem. Jdou na to asi takhle. Máte někoho, kdo by vás vyzvedl na letišti?, co na to má asi člověk odpovědět, ANO. A je pro ně hotovo. Nechají vás klidně polomrtvého na letišti, protože mají vaše ANO. Ne, že by zavolali doktorovi na Korsiku a zeptali se ho, jaký je Váš zdravotní stav. Díky ambasádě jsem měl sanitku až na letiště, protože mi pomohla s překladem od doktora, jak to vlastně vypadá. Ten tomu nechtěl věřit, že bych jel na letiště taxíkem. Řeknu Vám, že je to opravdu hrozné, jak ty pojišťovny fungují. 1000x se vás budou stále dokola ptát, jestli je repatriace opravdu nutná. Shimi to jistě zná z Rumunska. Taky může vyprávět. Nejvíce mě dostala zmiňovaná pojišťovna tím, když mi druhý den po operaci zavolala, že si všechno budu muset uhradit z vlastní kapsy, že mi pojištění zaniklo, že je neplatné. Tečka. Nic víc a zavěsila. Víte, co to bylo za hrůzu, co jsem v tu chvíli absolvoval. Já byl polomrtví ležící na posteli, a najednou tento další šok. Musel jsem provolávat banku, kde mám kreditku, co se stalo. V čem je problém. Když jsem se konečně po několika telefonátech dopátral toho, že je jim to líto, ale že je to pravda, protože mě cestou na Korsiku, někdo ukradl nebo jsem ztratil, všechny eura a kreditku a musel jsem udělat blokaci karty, aby mi někdo nevybílil účet. To jsou věci. Takže další telefonáty a další. Proč mě na to nikdo neinformoval atd. atd. až se tedy dopátralo, že existuje naštěstí jedna výjimka a to taková, že kdybych tu blokaci udělal v zahraničí a ještě se nevrátil do ČR tak pojištění by platilo. No jaké jsem to rázem měl štěstí, protože jsem tu blokaci prováděl v Rakousku na Grossglokneru. No hlavně, že žiji.
Ty přemejšlíš to chyba, jseš u náás va špitale tak to je velký plus já vim ted si řekneš tomu se to kecá .Hele něco na povzbuzení V neděli se jede GP zapni bednu a prostě na chvíli zapomen??!! Zdravím a pamatuj vždycky všechno nejak dopadne žadna kaše není tak horká jak se jí. Pro Aldu to je dobře že máš strach lidi beze strachu "no fear" maj pomníčky u silnice?!!!není to stelvio to je taky prima nářez
Opravdu se to může stát každýmu. Hlavně, že jsi tady a ne na druhý straně.
Držím Ti palce, ať se rychle uzdravíš
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Tak včera mě konečně propustily z nemocnice do domácího léčení. Nejhorší je prý za mnou, prý. Nohu musím mít stále nahoře, ale pevně doufám, že se to bude stále jen zlepšovat. Na bolesti si zvykám. Děkuji za návštěvy v nemocnici a Vaši podporu.
Zdar jak se má nožička už chodíš ? Hele v pondělí valim Sardinii ale ta Korsika to je masakr,bráno v dobrém , nádherná krajina no prostě mě tgo tam vzalo jak se říká u srdíčka.
Ahoj, děkuji za optání, ale nožička ještě nějakou dobu chodit nebude. Stále oteklá a bolí. Dobrá zpráva je, že se do ní začíná vracet život, mám takové nutkání s ní hýbat. Zatím je to u toho nutkání. Chce to čas. Lukes s Magdou mě nabídli, že by mě vzali autem na sraz příznivců stránek BMWGS 13. září 2008, tak jestli ta noha bude lepší, tak se tam všichni uvidíme. Jezdit nemůžu, tak budu alespoň slintat při pohledu na tolik motorek bmw. Já bych tak jezdil…
Sardinii jsem sjezdil také, taky moc krásná jako ta Korsika, sjezdil jsem je obě komplet, celé okolo ostrova a vnitrozemí. Na té Korsice jsou krásné offroady, z kterých vidíš na moře. Moc pěkné, doporučuji.
Taky preju brzky uzdraveni.Kamos polozil motorku pri sve prvni jizde a jel v kratasech.Kus nohy si ubrousil a pul roku cekal jestli o ni neprijde kvuli infekci.Dnes v ni ma sval ze zad,umeli cevi,kuzi nevim od kud atd.Po 2 letech jeste poradne nechodi.A to mu asi rok pred tim umrel tata na rakovinu.Motorka musela z domu kvuli jeho mame,na kterou toho bylo fakt moc.Myslim,ze asi jen Batman a Joni se do tehle veci umej vzit.My ostatni spis prejem brzke uzdraveni a doufame,ze nam se to nikdy nestane.Ale ty fotky jsou fakt nadherny.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
advik už se ti bude jen odlehčovat, samozřejmě přeji ať to nemá žádné trvalé následky .....a chtěl jsem poděkovat za zveřejnění docela ututlávaných věcí ....řekl bych že se poučila většina co si to měla příležitost přečíst...díkec
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......